- 20 Ocak 2020
- 445
- 145
- 103
Iyi denk geldi şükür ne zamana aldın randevu inşallah pozitif sonuç alırsınKizlarr randevular çıktı çok şükür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi denk geldi şükür ne zamana aldın randevu inşallah pozitif sonuç alırsınKizlarr randevular çıktı çok şükür![]()
Iyi denk geldi şükür ne zamana aldın randevu inşallah pozitif sonuç alırsınyqrin günü
Yarin için aldim ama.iptal edip pazartesine de alabilirim daha tam gelmedi reglerimIyi denk geldi şükür ne zamana aldın randevu inşallah pozitif sonuç alırsın
bende bir kere cuma regl olmuştum pazartesi doktora gitmiştim. 4. gündü doktor geç gelmişsin dediği için bir ayım gitti. 1. gün de olsa cuma gelseydin demiştiYarin için aldim ama.iptal edip pazartesine de alabilirim daha tam gelmedi reglerim
Yarin için aldim ama.iptal edip pazartesine de alabilirim daha tam gelmedi reglerim
Bence de iptal etme git benim bu ay öyle oldu keyfi gitmedim geç kalmıştım iptal oldu nisan ayını bekliyorum tedavi için. Adet olmasan da zaten 10 gün kontrol kaydı açtırıp gidebiliyorsunbende bir kere cuma regl olmuştum pazartesi doktora gitmiştim. 4. gündü doktor geç gelmişsin dediği için bir ayım gitti. 1. gün de olsa cuma gelseydin demişti
Kanuni de mi öyle oldu?genelde iğne tedavim 4.gün başliyodu benimbende bir kere cuma regl olmuştum pazartesi doktora gitmiştim. 4. gündü doktor geç gelmişsin dediği için bir ayım gitti. 1. gün de olsa cuma gelseydin demişti
Evet kanunide öyle dediler. Ben klomen kullandım 2. Gün başladım hep. 4. Gün geç demiştiKanuni de mi öyle oldu?genelde iğne tedavim 4.gün başliyodu benim
Evet doğru klomen daha erken başlaniyorEvet kanunide öyle dediler. Ben klomen kullandım 2. Gün başladım hep. 4. Gün geç demişti
bence ilaç vücuda girdiği için orucu bozar diye düşünüyorum. ama iftar saati zaten 7 buçuk gibi, iftardan sonra alsan olur mu doktora sorsaydın keşkeKizlarr bugün gittim muayene için iğnelere başlıyorum aşılama için..iğne saatlerim 6.7 gibi dedi orucu bozarmi sizce?
Söyledim yok olmaz dedi emilim süresini ona göre ayarlıyoz dedibence ilaç vücuda girdiği için orucu bozar diye düşünüyorum. ama iftar saati zaten 7 buçuk gibi, iftardan sonra alsan olur mu doktora sorsaydın keşke
anladım canımSöyledim yok olmaz dedi emilim süresini ona göre ayarlıyoz dedi
Bende bunu merak ediyordum saatleri nasil olacak diye saatler kötü denk gelmiş ya orucu bozuyor malesef hemde iftara yarim saat kala bende iptal mi etsem ne yapsam bilemedim ya çok kararsizim kaç gün kullanacaksın? Adetin kaçıncı günü başladın ?cok soru sordum kusura bakmaKizlarr bugün gittim muayene için iğnelere başlıyorum aşılama için..iğne saatlerim 6.7 gibi dedi orucu bozarmi sizce?
Sorun değil istediğini sorabilirsin canim..3.günü başladim yani dün başladim..cuma günü de ilk kontrol olcak..banada dedi istersen iptal edelim bidahaki ay a kalsin yok dedim bu ay yapalim bitsinBende bunu merak ediyordum saatleri nasil olacak diye saatler kötü denk gelmiş ya orucu bozuyor malesef hemde iftara yarim saat kala bende iptal mi etsem ne yapsam bilemedim ya çok kararsizim kaç gün kullanacaksın? Adetin kaçıncı günü başladın ?cok soru sordum kusura bakma
Teşekkür ederim :) Kaç gün kullanacağın belli mi, bide ne kadar ödedin canım bende çok kararsizim ne yapayım bilmiyorumSorun değil istediğini sorabilirsin canim..3.günü başladim yani dün başladim..cuma günü de ilk kontrol olcak..banada dedi istersen iptal edelim bidahaki ay a kalsin yok dedim bu ay yapalim bitsin
Daha belli değil ama galiba 8 gün felan kullaniliyor..900 tl vermiştim 4 kutuyaTeşekkür ederim :) Kaç gün kullanacağın belli mi, bide ne kadar ödedin canım bende çok kararsizim ne yapayım bilmiyorum
Anladım canım sen başlamakta iyi yapmışsın ramazan seni çok etkilemiyor iğneleri başından kullanıyorsun benim adet günün tam ramazanın ortasına denk geliyor bakalım hayırlısı olsun sende durumundan haberdar et bizi inşallah pozitif sonuçlar alırsınDaha belli değil ama galiba 8 gün felan kullaniliyor..900 tl vermiştim 4 kutuya
Anladım canım sen başlamakta iyi yapmışsın ramazan seni çok etkilemiyor iğneleri başından kullanıyorsun benim adet günün tam ramazanın ortasına denk geliyor bakalım hayırlısı olsun sende durumundan haberdar et bizi inşallah pozitif sonuçlar alırsın![]()
Merhaba canım nasılsın bugün kontrolün vardı sanırım nasil geçti ne dedi drÇok sağol canim inşallah hepimiz için hayırlısı olur![]()
MerhabaMerhaba canım nasılsın bugün kontrolün vardı sanırım nasil geçti ne dedi dr
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bende bikere pazar günü acilden kontrol olmuştum inşallah ozaman kadar biraz daha büyür iğneni olursunMerhaba14.5 vardi 1 tane pazar günü gitcem acile orda kontrol edecekler belkide pazar akşami çatlama iğnesi olur