Erkek İnfertilitesi Kanuni sultan suleyman egt.arastirma da tup bebek tedavisi gorenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Devlet hastanesi burasi ist.halkalida..ilk denemem bahceci fulyadaydi 2.denememi kanunide rapor cikarip denedim 2 denememde olumsuz oldu simdi subat sonu adetimle 3.denememe basliycam,kanuni 1.5 yillik merkezi o yuzden basari orani vok dusuk merak ettim burada kanunide tedavi goren varmi

ben de 2 defa olumsuz aşılama denedim yaşım 37 sebebsiz infertiliteyiz. ama yaş yüzünden daha fazla beklememiz gerekiyor. malum maddi durumlar nedeniyle özel bi yerde yaptıramıyacağım.dolayısı ile bu hastanede tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım mart ayında. bana daha önce ki hastanede yapılan işlemlere dair evrak getir dediler. burada nasıl olacak hiç bilmiyorum hemen tedaviye başlanacak mı yoksa tekrar aynı testleri mi isteyecekler bilmiyorum.bi arkadaşımın arkadaşı burda yaptırdı hastane olarak memnundu ama onunda olumsuz sonuçlandı. bilemiyorum umarım hiçbirimizin kucağı boş kalmasın Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.siz de gidişatla ilgili bilgi verirseniz sevinirim malum ancak biribirimiz sayesinde haberdar oluyoruz

Merhaba
ben de 2 defa olumsuz aşılama denedim yaşım 37 sebebsiz infertiliteyiz. ama yaş yüzünden daha fazla beklememiz gerekiyor. malum maddi durumlar nedeniyle özel bi yerde yaptıramıyacağım.dolayısı ile bu hastanede tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım mart ayında. bana daha önce ki hastanede yapılan işlemlere dair evrak getir dediler. burada nasıl olacak hiç bilmiyorum hemen tedaviye başlanacak mı yoksa tekrar aynı testleri mi isteyecekler bilmiyorum.bi arkadaşımın arkadaşı burda yaptırdı hastane olarak memnundu ama onunda olumsuz sonuçlandı. bilemiyorum umarım hiçbirimizin kucağı boş kalmasın Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.siz de gidişatla ilgili bilgi verirseniz sevinirim malum ancak biribirimiz sayesinde haberdar oluyoruz
Merhaba

Insallah tutunmustur bebeginiz , bende onumuzde ki ay baslayacagim ne durumdasiniz hangi doktor yapti

Merhaba

Merhaba

Insallah tutunmustur bebeginiz , bende onumuzde ki ay baslayacagim ne durumdasiniz hangi doktor yapti
merhaba ben henüz tüp bebeğe geçemedim 2 aşılama oldum ama olumsuz sonuçlandı. inşallah önümüzdeki ay gidicem bu ay beklenmedik bir diş tedavisi çıktı antibiyotik kullanıyorum. açıkcası bende bilgi almak için yazdım ama bi cvp alamadım. kanunide süreç nasıl işliyor hiç bimiyorum.telefonla aradım adetin 2. günü gel dediler ama hemen mi tedaviye başlanır beklenir mi bilmiyorum

Gecmis olsun , bende bugun saglik kuruluna gittim rapor cikartmak icin. Onumuzde ki ay adet oldugumda baslayacagim bende

Banada ayni 2. Gunu gel dediler. Kan ve ultrason yapilicakmis bi skinti yoksa ignelere baslayacagim ilac parasi da 1000 tl getir dediler

Gecmis olsun , bende bugun saglik kuruluna gittim rapor cikartmak icin. Onumuzde ki ay adet oldugumda baslayacagim bende
Selamlar..bizde kanuniden tüp bebek raporu çıkartmak istiyoruz..hsg ve sperm testini inferlite bölümüne teslim ettik..şimdi adetin ikinci günü gidip test yapacaklar..daha sonra ne olacak bilmiyoruz..rapor almak için sonrasında ne yapacağız ve süreç ne kadar sürecek?

Back
X