kanuni sultan süleyman hastanesine gidenler

Nassilyani

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
608
162
103
İstanbul
arkadaşlar sürekli araştırıyorum ama çevremde bu hastaneye giden hiç kimse yok
kansızlığım sonucu bu hastaneye sevk edildim 18 haziranda gidicem ve büyük ihtimal orada olacağım sezeryanımı
orada ilgi nasıl orada doğum yapan arkadaşlarım bilgi verirlerse çok sevinirim
bide bebeği koydukları beşik rahatmı içine pelüş battanıye gerekir mi :18: :18: :18:

bir komşum geçen temmuzda bir arkadaşım da eylülde kanunide normal doğum yaptılar, ikisi de çok memnun olarak tavsiye ettiler. hatta biri kontrole gitmiş doğurmuştu . onların tercih etme sebebi eğitim ve araştırma hastanesi olması.açıkçası ben eğitim ve araştırma olmasından dolayı değil bu dönem parasızlıktan kanuni düşünüyorum. başka bir komşumun arkadaşı da doğurmuş 3 ay kadar önce; ama memnun kalmamış çünkü çatala çıkamadan yerde kendi doğurmuş bebek enfeksiyon kapmış falan, hemşireleri suçlamış ilgisizler diye. Allah işimizi kolaylaştırsın diyorum. Amin

çünkü sezeryan doğumdaki herhangi bir komplikasyonda çok güvenli bir hastane. arkadaşı yerde doğuran komşum da hamile, sezeryan olursam kanuniye giderim diyor.

sonunda çok merak ettiğim hastanye gittim
ama tek kelimeyle korkunçtu
aşırı derecede kalabalık ben alışkın değilim o kadar kalabalık bi hastaneye
doktor hiç ilgilenmedi sorularıma yarım yamalak cevap verdi
ve en kötüsü o hastaneden vazgeçmemin sebebi benim doğumum sezeryanla olacak ama yinede
sancı çekmeden ameliyata almıyolarmış isterse 3,sezeryanın olsun sezeryandan başka sansın olsun olmasın
yinede o sancıyla gitmen gerekiyomuş ne saçma neden yok yere o sancıyı çekeyim
ve bide benim doktorum diye bi tabir de yok o gün hangi doktor geliyosa o yapıyomuş sezeryanaı
lafın kısası arkadaşlar bence gidilecek bi hastane değil

yengem hamile gecenin bi yarısı şakır şakır kanaması olmuştu amcam aldı hemen yakın diye oraya götürdü dr.kadın bayag bi incelemiş hiçbişey yok demiş ertsi gün kendi doktoruna gitti ikitellide batı bahat hastanesi doktor hemen demiş bebeğin eşinde yırtılma olmuş serum falan vermişler. bence batu bahata gidin hem özel hastane hem orası sırf çocuk ve bebek üzerine yengem çok memnun kız kardeşleride kontrollere oraya gitti orda doğurdu.szeryan 700 tl imiş sanırım.normalde 350 400 olsun
bende gittim bikere onla çok begendim doktoruda hastaneyide muaynede 35 tl normal

Back
X