Kanz Aemon Park Yatak Kullanan Var mı?

Kızlar bu park yatağın renklerini ve boyutunu çok beğendim. Bunu kullanan var mı? İyi kötü yorumlara ihtiyacım var.

https://www.e-bebek.com/aemon-park-yatak-p-knz-kz-8020-3/
canım hevesini kırmak istemem ama ben de e-bebek'e sırf bu park yatak için gittim başka model bakmayacaktım bile. Ama o kadar uyduruk bir kumaşı var ki.. renkleri de soluk soluk hiç resimdeki gibi değil.. ben de yine e-bebek ten baby2go nun park yatağını aldım. Kanz'ın iki modelinin de kumaşları çok kötü..:KK12:

canım hevesini kırmak istemem ama ben de e-bebek'e sırf bu park yatak için gittim başka model bakmayacaktım bile. Ama o kadar uyduruk bir kumaşı var ki.. renkleri de soluk soluk hiç resimdeki gibi değil.. ben de yine e-bebek ten baby2go nun park yatağını aldım. Kanz'ın iki modelinin de kumaşları çok kötü..:KK12:
Gerçekten mi ben gidip görmedim sadece uzaktan beğendim haklısındır canım. Peki aldığın park yatak hangi model biliyor musun?

Ben de bu park yatağı araştırmıştım. Evet burada iyi duruyor ama e bebekte baktığımda sanki yıkanıp solmuş gibiydi. O yüzden vazgeçtim ve kumaşı kötü. Diğer modellere bi gidip bakmanı tavsiye ederim. Ben şimdilik chicco next to me kullanacağım. 4 aylık olunca büyük yatak almayı planlıyorum:anne:

Gerçekten mi ben gidip görmedim sadece uzaktan beğendim haklısındır canım. Peki aldığın park yatak hangi model biliyor musun?
şimdi baktım da baby2go demişim değilmiş :halay:e bebekten aldık.. babyplus ın lüks park yatağı canım.. :anneadayı:

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-05-02-28-40.webp
    Screenshot_2017-01-05-02-28-40.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 340
Ben de bu park yatağı araştırmıştım. Evet burada iyi duruyor ama e bebekte baktığımda sanki yıkanıp solmuş gibiydi. O yüzden vazgeçtim ve kumaşı kötü. Diğer modellere bi gidip bakmanı tavsiye ederim. Ben şimdilik chicco next to me kullanacağım. 4 aylık olunca büyük yatak almayı planlıyorum:anne:
Teşekkürler canım muhakkak bakacağım :)

Canım sağolasın buna da bakayım o zaman sen memnun musun bundan? Çok soru sordum sana ama :KK16:
bence gitme imkanınız varsa e-bebek'te baya model var, büyük mağazalarına denk gelirseniz (ben eski adı Bostancı şubesi olan Ataşehir-İçerenköy taraflarındakinden bahsediyorum) .. Benim daha çok beğendiğim de oldu açıkçası ama maddi olarak daha uygun diye bunu seçtim.. henüz bebişi bekliyoruz kullanışı rahat mı olacak bilemiyorum ama Kanz'dan daha güzel ona eminim canım:KK58: :oops: İnternetten alacaksan da mavi rengini canlı görmedim, sade kahverengi ve pembişli kahverengi olan güzel duruyor, benimki pembişli olan :KK22:

Back
X