Doğuma Hazırlık kapalı anneler bakarmısınız...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

katara22

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
13
10
18
Konya
Kapalı anneler doğumdan sonra lohusa tacı kullanamıcaz ama şal ve yazmaların üstüne taç gibi birşeyler yapanlar varmış, fikri olan varmı, bende bi fiyonk yerleştirmek istiyorum ama nasıl yapıcaz ?

Taç çok kötü durur bence şal üzerinde. Şalınızın bir kenarına bir fiyonk tuttursanız kurdeladan ya da işlemeler yapsanız kenrlarına daha şık durur bence.

Ben hic duymadim ama.kotu durabilir arkadasi..dedigi gibi zaten hastande cok durulmicagi icin ben tac yapil evde takarim diyodum ama resim varsa sende gormek osterim

canım bence şal / esarbın üstüne fiyonk yada şal çok abartı durur.tek renk kırmızı yada bordo şal takman daha güzel olacaktır diye düşünüyorum.

ben düğünümde duvak takmayıp özel şapka yaptırmıştım.. hangi şehirdesiniz bilemiyorum ama o şapka yaptırdığım yerde türbanlılar için özel günlere özel eşarp çeşitleri yapılıyor sadece düğün için değil tabi ki.. ban ankarada kızılay.da ümit şapkada yaptırmıştım.. bulunduğunuz şehirde de bunu yapabilecek yerler varsa gidip fikir alabilirsiniz bence.. hem sizin gönlünüzce olur hem çok abartı olmazsa ilerde de kullanabilirsiniz..

Benimde aklıma şu kokoş boneler var ya onlardan gelmişti onları doğuma göre süslemek yani :) ama şal fikride güzel hem boynumuz falanda açık kalmamış olur...

ben düğünümde duvak takmayıp özel şapka yaptırmıştım.. hangi şehirdesiniz bilemiyorum ama o şapka yaptırdığım yerde türbanlılar için özel günlere özel eşarp çeşitleri yapılıyor sadece düğün için değil tabi ki.. ban ankarada kızılay.da ümit şapkada yaptırmıştım.. bulunduğunuz şehirde de bunu yapabilecek yerler varsa gidip fikir alabilirsiniz bence.. hem sizin gönlünüzce olur hem çok abartı olmazsa ilerde de kullanabilirsiniz..
şapkayı bende düşünmüştüm ama o zamanda boynum açıkta kalıyo, şal ile birşeyler yapıcam artık

şapkayı bende düşünmüştüm ama o zamanda boynum açıkta kalıyo, şal ile birşeyler yapıcam artık

bu tamamen sizin isteğinize bağlı siz şapkanın altından kumaş çıkarak boynunuzu örtecek şekilde bi tasarım yaptırırsanız gayet güzel hallolur die düşünüyorum..

Kapalı anneler doğumdan sonra lohusa tacı kullanamıcaz ama şal ve yazmaların üstüne taç gibi birşeyler yapanlar varmış, fikri olan varmı, bende bi fiyonk yerleştirmek istiyorum ama nasıl yapıcaz ?
taç yerine çiçekli broş takılıyo yakaya bence daha mantıklı ben öyle yapcam

merhaba kizlar ben yeni uyeyim.araniza yeni katildim:)kirmizi kullanmanin amaci anneye enerji vermesi.bu illaki tac olacak diye bi kaide yok.gelen misafirlerden erkek olmazsa kirmizi tac toka kullana bilirsin.olursada kirmizi yazma yada sal kullanabilirsin.ben oyle yapmayi dusunuyorum.

Kızlar ben nikah şekeri , nişan şekeri, kına şekeri, doğum şekeri, bebek şekeri, diş buğdayı şekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemeye sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacak şimdiden mutluluklar dilerim hayırlı evlatlar

Canim bende kapaliyim ama tac siparisi verdim. Nie die sorarsan, misafirlerim gunduz gelecekler. Bayanlarin yaninda tacimi takarim icimde kalmaz. Aksamlarida erkekler bizde pek gelmezler. Bir tek isim gecesi akrabalar falan çağrılır. Bebeğe mevlit takimi giydirir. Bende beyaz 3lu lohusa takimimi giyerim. Beyaz mevlut edarbimi takarim. Lohusa terligimde ayagimda oohh miss. Yani icinde kalmasin yine tacini yaptir sen

Canim bende kapaliyim ama tac siparisi verdim. Nie die sorarsan, misafirlerim gunduz gelecekler. Bayanlarin yaninda tacimi takarim icimde kalmaz. Aksamlarida erkekler bizde pek gelmezler. Bir tek isim gecesi akrabalar falan çağrılır. Bebeğe mevlit takimi giydirir. Bende beyaz 3lu lohusa takimimi giyerim. Beyaz mevlut edarbimi takarim. Lohusa terligimde ayagimda oohh miss. Yani icinde almasin yine tacini yaptir sen
en mantiklisi bence..zatn kadinlr gundz gelirler ozmn cok guzel olur.

Hastane için şal en uygunu,illa farklı olsun derseniz şalın kenarına işlem eyaptırabilirsiniz ya da boyama, taçlarda ki gibi bebeğinizin ismini yazdırabilirsiniz, evde taç kullanıcam erkek gelirse zaten örterim başımı ki erkeğin ne işi var lohusanın yanında:) evde taç ve ona uygun terlik alıcam süslüycem kendim

Back
X