Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şapkayı bende düşünmüştüm ama o zamanda boynum açıkta kalıyo, şal ile birşeyler yapıcam artıkben düğünümde duvak takmayıp özel şapka yaptırmıştım.. hangi şehirdesiniz bilemiyorum ama o şapka yaptırdığım yerde türbanlılar için özel günlere özel eşarp çeşitleri yapılıyor sadece düğün için değil tabi ki.. ban ankarada kızılay.da ümit şapkada yaptırmıştım.. bulunduğunuz şehirde de bunu yapabilecek yerler varsa gidip fikir alabilirsiniz bence.. hem sizin gönlünüzce olur hem çok abartı olmazsa ilerde de kullanabilirsiniz..
şapkayı bende düşünmüştüm ama o zamanda boynum açıkta kalıyo, şal ile birşeyler yapıcam artık
taç yerine çiçekli broş takılıyo yakaya bence daha mantıklı ben öyle yapcamKapalı anneler doğumdan sonra lohusa tacı kullanamıcaz ama şal ve yazmaların üstüne taç gibi birşeyler yapanlar varmış, fikri olan varmı, bende bi fiyonk yerleştirmek istiyorum ama nasıl yapıcaz ?
merhaba kizlar ben yeni uyeyim.araniza yeni katildim:)kirmizi kullanmanin amaci anneye enerji vermesi.bu illaki tac olacak diye bi kaide yok.gelen misafirlerden erkek olmazsa kirmizi tac toka kullana bilirsin.olursada kirmizi yazma yada sal kullanabilirsin.ben oyle yapmayi dusunuyorum.Kapalı anneler doğumdan sonra lohusa tacı kullanamıcaz ama şal ve yazmaların üstüne taç gibi birşeyler yapanlar varmış, fikri olan varmı, bende bi fiyonk yerleştirmek istiyorum ama nasıl yapıcaz ?
Kapalı anneler doğumdan sonra lohusa tacı kullanamıcaz ama şal ve yazmaların üstüne taç gibi birşeyler yapanlar varmış, fikri olan varmı, bende bi fiyonk yerleştirmek istiyorum ama nasıl yapıcaz ?
Kızlar ben nikah şekeri , nişan şekeri, kına şekeri, doğum şekeri, bebek şekeri, diş buğdayı şekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemeye sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacak şimdiden mutluluklar dilerim hayırlı evlatlarKapalı anneler doğumdan sonra lohusa tacı kullanamıcaz ama şal ve yazmaların üstüne taç gibi birşeyler yapanlar varmış, fikri olan varmı, bende bi fiyonk yerleştirmek istiyorum ama nasıl yapıcaz ?
Kapalı anneler doğumdan sonra lohusa tacı kullanamıcaz ama şal ve yazmaların üstüne taç gibi birşeyler yapanlar varmış, fikri olan varmı, bende bi fiyonk yerleştirmek istiyorum ama nasıl yapıcaz ?
en mantiklisi bence..zatn kadinlr gundz gelirler ozmn cok guzel olur.Canim bende kapaliyim ama tac siparisi verdim. Nie die sorarsan, misafirlerim gunduz gelecekler. Bayanlarin yaninda tacimi takarim icimde kalmaz. Aksamlarida erkekler bizde pek gelmezler. Bir tek isim gecesi akrabalar falan çağrılır. Bebeğe mevlit takimi giydirir. Bende beyaz 3lu lohusa takimimi giyerim. Beyaz mevlut edarbimi takarim. Lohusa terligimde ayagimda oohh miss. Yani icinde almasin yine tacini yaptir sen