Kofteci muhtemelen bursa civarinda yerel bir isletmeye yaptiriyordur ayrani.kucuk isletme olunca temizlik vb kural ihlalleri olmasi da mumkun.buyuk firmalarda da bu tip seyler olabilir.ama yerel firmada 10 olursa buyukte bir iki olur.yedigimiz ictigimiz seylere cok dikkat etmek lazim.nerede yapilmis kim yapmis.son kullanma tarihi ne.
Ben olsam firma adina kucuk bir isletmede yapilmis ayrani icmezdim.zehirlenme ihtimali bile var.neticede ayran cabuk bakteri ureten bir icecek.
senin dediğin gibi yerel bir firma galiba adını öğrendim 174e şikayet ettim 15 gün içinde sonuçlanırmış ..
doğru söylüyorsun hiç nerde üretilmiş diye düşünüp akıl edip bakmadık bilinmedik bir marka
Yaa iste bakmazsan nedir necidir oyle islak mendili icersin.kimbili biri poposunu mu sildi sumugunu mu sildi.ayyyy kuscam simdii.
Saka bir yana bilmeden yiyip ictigiz seyler de var nihayetinde.bu da o hesap bence.sikayetini yapmissin.unutgitsin.
senin dediğin gibi yerel bir firma galiba adını öğrendim 174e şikayet ettim 15 gün içinde sonuçlanırmış ..
doğru söylüyorsun hiç nerde üretilmiş diye düşünüp akıl edip bakmadık bilinmedik bir marka
ya şu anda daha kötü oldum heben kendim için değilde 1 yaşında oğlum ona içirdim o yüzden üzülüyorum
Tamam canim uzme o kadar kendini.zaten cok kotu bir mikrop felan olsaydi gida zehirlenmesi vs olurdu.ama dusunuyorum dusunuyorum.ayran uretimiyle islak mendili bagdastiramiyorum.kazanda yapilir otomatik makinalarda bardaklara dolar agzi folyolanir.eee nasil oldu bu is.kazan kisminda bi is var yani.kazancibasinin p.k yemesi sanirim.
belki çok komik bir dert ama sizlere danışıp fikir almak istedim..
dün gittiğimiz bilindik bir köftecide içtiğim ayranın dibinde bir ıslak mendil çıktıbeni geçtim ben ondan çocuğuma içirmiştim. çok tiksindim ama yapacak birşey de bulamadım o an için. kasa sorumlusuna ve garsona şikayetimizi ilettik sonra müşteri hizmetlerinden şikayetimi söyledim ama genede bişey olacağını sanmıyorum... böyle birşeyin ilk kez yaşandığını söyleyip bir daha olmayacağının sözünü verdiler şaka gibi
işyerindeki arkadaşım keşke bardağını alsaydın onda seri noları yazıyor hemde üretim saati var dedi ama o an aklıma gelmedi
böyle durumlarda nereye şikayet etmeli ?
köfteci yusuf marka vermek yasak değilmiş
Bizde de H...A çigköfecide kurtlu marul çıkmıştıda arkadaşım şikayet etmedi temiz yıkamadıklarından dolayıydı ama ayranda ıslak mendil tuhaf
onun olabilme ihtimali var gene:) lahmacun için verdikleri salata malzemesinde denk gelmişti bana da kurt çok sanslıyımdır bu konularda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?