kapalı ayrandan çıkan ıslak mendil :(

köftecinin değil de ayranın markasını verin bence
köfteci ayranın içini görüp de almamış ya sonuçta

sikayetvar sitesine girip sikayetini bildir. Yetkililere ulaştırılıyor.
Birkaç sene önce ablam et bulyon paketinde birşey görmüş. firmaya şikayet etti paketi atmamasını söylediler. Hemen eve gelip paketi alıp araştıracaklarını söylediler. Ben olsam dava açacağımı söylerdim o ayrı.

Ayrıca ayranın ve işletmenin ismini öğrenmek isterim arkadaşım.

Son düzenleme:
zaten mekandan kaynaklanmıyor ayranın üretici firmasının hatası
her türlü malzemesi güzel sıkıntı yapma git ama tekrar ediyorum ayran içme :)

yok yok asla içmem..:)
hangi şubeye gittin karaman mı?

köfteci yusuf canım ayranda da kendi isimleri yazıyordu

köfteci yusuf canım ayranda da kendi isimleri yazıyordu

İstanbul'da hiç görmedim ama yazdım bir kenara.
Bazı kebapçılarda şişe yayık ayranı diye satıyorlar ya nasıl yapılıyor bilmiyoruz içim rahat etmiyor gidip kapalı ayran alıyorum. Artık onu da içemeyeceğiz.

Bir arkadaşın dediği gibi Tarım Bakanlığı' na şikayet daha iyi olur. Elinde delil olmasa bile denetleme yetkileri var sonuçta.

köfteci yusuf markası.. yok canım kapalı bir ayrandı kendim açtım
bide kullanıldıysa daha da iğrenç

yalova yolundakine.. bende bi daha içmem hemde hiç bir yerde içmem :)

Ayda en az bir kez maaile köfte yediğimiz yer , hem de aynı şube .

Ben bir kez daha gittiğimde bu konunun akıbetini soracağım , merak ettim .

Bir ayran kutusunun içinde ıslak mendilin işi ne

Ayranın bozuk olmadığına , dibindekinin kaymaklaşmış (yoğurt bozulunca peynirimsi bir kıvam alır ya ) bozulmuş tabaka olmadığına emin misiniz ?

benim de aklıma aynısı geldi yoğurt yapımında peçete kullandıklarını duymuştum muhtemelen öyle bir peçetedir. bir arkadaşım da marketten aldığı incir reçelinin içinden yeşil yavru bir kurbağa çıktığını söylemişti o gün bugündür hazır reçel, ketçap, vb asla kullanmıyorum

İyice paranoyak edecekler hepimizi. Buradan tüm bayanlara sesleniyorum; kendi yoğurdunuzu ayranınızı evde yapın. O hazır yoğurtları yemediğiniz yediğinizden daha iyi zaten. Vücudu ekstra asidik yapıp, faydadan çok zararları veriyorlar.

ayy bende gemlik şubesindekine sık giderim gayet lezzetli köfteleri ayranıda guzel ama.... ıslak mendil falan
gidince bende sorucam... şikayet et konu sahibi ,enazından böyle şikayetler sorgular çoğalırsa dikkat ederler diye düşünüyorumm..

köfteci yusuf marka vermek yasak değilmiş

kızlar yogurdun üzerine peçete koyduklarını biliyordum da bunu ilk kez duydum şoklardayım

maalesef eminim... çünkü bıçakla çıkardık cam bardaktan yoğurt kalıntısı olsa çıkmaz bıçakla ve de eşim bayağı uğraştı ne olduğunu anlayabilmek için :) bizde çok severiz köftelerini güzel temiz bi yer ama kısmet işte öyle bişi de bana denk geldi
sorarsan ve bir cevap alırsan banada yazabilir misin?

Soracağım ya aklımdan çıkmaz bu olay dediğim gibi ayda bir kez gideriz en az .Neyse ki ben ayran içmem hiç , eşim düşünsün

ettim müşteri hizmetlerine... edicem 174 e de önce ayranın üretim yerini öğreniiim

Kofteci muhtemelen bursa civarinda yerel bir isletmeye yaptiriyordur ayrani.kucuk isletme olunca temizlik vb kural ihlalleri olmasi da mumkun.buyuk firmalarda da bu tip seyler olabilir.ama yerel firmada 10 olursa buyukte bir iki olur.yedigimiz ictigimiz seylere cok dikkat etmek lazim.nerede yapilmis kim yapmis.son kullanma tarihi ne.
Ben olsam firma adina kucuk bir isletmede yapilmis ayrani icmezdim.zehirlenme ihtimali bile var.neticede ayran cabuk bakteri ureten bir icecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…