- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsenin tanımadığı yerlerde açık gezmeyi düşünebiliyorsanız sizin çekindiğiniz Allah değil çevreniz. Siz zaten fikren açılmışsınız ama çevrenin tepkisinden çekiniyorsunuz. Unutmayın ameller niyetlere göredir ve sizin niyetiniz belli. Ya çevreyi boşverip açılın yada niyetinizin değişmesini bekleyin sabırla..
Kimsenin tanımadığı yerlerde açık gezmeyi düşünebiliyorsanız sizin çekindiğiniz Allah değil çevreniz. Siz zaten fikren açılmışsınız ama çevrenin tepkisinden çekiniyorsunuz. Unutmayın ameller niyetlere göredir ve sizin niyetiniz belli. Ya çevreyi boşverip açılın yada niyetinizin değişmesini bekleyin sabırla..
Belli ki bilinçli bir örtünme olmamış seninki..İyisi mi kendini dinleyerek hareket et..Bence önce,örtünme şeklini değiştir,eşarbını,şalını farklı bağla mesela,açık renk tunikler giy,eğer kap diyorsunuz galiba, o tarz pardesüler giyoyorsan onları giyme,biraz değişiklik yap işte.Baktın hala kafan karışık,o zaman kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yapmalısın bence.
Merhabalar derdimi anlatmadan önce sizlerden ricam lütfen olayı farklı boyutlara çekip konumun kapanmasına sebeb olmayın gerçekten yardıma ihtiyacım var tartışmayalım bana yardım edin ... Ben 20 yaşında bir Üniversite çğrencisiyim üç sene önce kendi rızam ile kapandım fakat üniversiteye başladıktan sonra sanki işler değişti bende değiştim büyüdüm güzelleştim belki egoist gibi olacak ama kendimi çok beğeniyorum muhteşem bir güzelliğe sahib gibi hissediyorum ve son zamanlarda bunu sergileme isteğim kabarcıkta kabarıyor örtünmek istemiyorum ama işin dini boyutundanda haberdarım açıldığımı düşününce kalbim sıkışıyor sanki İslami terketmiş gibi olacağım . Halbuki namazlarıma devam ediyorum bana ne oldu bilmiyorum aranızda benim gibi kapanıp açılmak isteyen yada açılan varsa ne hissettiğini paylaşabilecek mi . Örtü bir nevi kişinin dünya görüşünü yansıtıyor ve ben bunu çıkardığım zaman belkide bu görüşte bir insanlara evlilik yapamiycam bilmiyorum kafam çoooook karıştı Eylül'e kadar karar vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum ikna edilmeye ihtiyacım var ..
-sadece bana ait bir fikir-
sizin kapalı olduğunuzu düşünmüyorum
sebebi:
1-kınada giydiğiniz kıyafet (kadınlar arası dediniz fakat fotoda erkekler de var)
2- hiç bir kapalı arkadaşımın "ben çok güzelim muhteşemim vb" cümleler kuracağını sanmam
3- kapalı birinin "açılırsam tam açılır miniler falan giyerim usturuplu giyeneceksem niye açılim" diyeceğini sanmam
neyse ne bu tür konuların bu tür sosyal paylaşım sitelerinde kasti açıldığı kanaatindeyim
hayırlısı olsun
İlginç ama ben de kendimi hep kapalı hayal ederimEşimden başkası görmesin saçımı başımı vücudumun hatlarını derim..
Ama başörtüsünün gerektirdiği ağırlığı taşıyabilir miyim emin değilim..Oyüzden de beklemedeyim hala..
Merhabalar derdimi anlatmadan önce sizlerden ricam lütfen olayı farklı boyutlara çekip konumun kapanmasına sebeb olmayın gerçekten yardıma ihtiyacım var tartışmayalım bana yardım edin ... Ben 20 yaşında bir Üniversite çğrencisiyim üç sene önce kendi rızam ile kapandım fakat üniversiteye başladıktan sonra sanki işler değişti bende değiştim büyüdüm güzelleştim belki egoist gibi olacak ama kendimi çok beğeniyorum muhteşem bir güzelliğe sahib gibi hissediyorum ve son zamanlarda bunu sergileme isteğim kabarcıkta kabarıyor örtünmek istemiyorum ama işin dini boyutundanda haberdarım açıldığımı düşününce kalbim sıkışıyor sanki İslami terketmiş gibi olacağım . Halbuki namazlarıma devam ediyorum bana ne oldu bilmiyorum aranızda benim gibi kapanıp açılmak isteyen yada açılan varsa ne hissettiğini paylaşabilecek mi . Örtü bir nevi kişinin dünya görüşünü yansıtıyor ve ben bunu çıkardığım zaman belkide bu görüşte bir insanlara evlilik yapamiycam bilmiyorum kafam çoooook karıştı Eylül'e kadar karar vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum ikna edilmeye ihtiyacım var ..
Ferace giyiyorum ve genelde siyah eşarp takıyorum
peki o fotodakiler siz değildinizde neden fızığınız çok güzel diyenlere ben değilim demediniz