Kapalı Burun Estetiğinin Dezavantajları var mı?

beutifulones

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
28
2
1
26
Merhaba, kapalı burun estetiği olup sorun yaşayan kişiler var mı aramızda. Bu teknikle olanların tekrar kemer çıkma riski yaşadığı söyleniyor. Bu tarz riskler yaşayan var mı ? Ayrıca burun uçlarının daha kötü yapıldığı da söyleniyor.

Ben kapali oldum. Sonrasinda kemer yerinde kikirdak uredi malesef. Ama açık ameliyat olan bi tanidigimdada kemer bolgesi ureme yapti 2.ameliyati oldu. Yani bu kemer işi vucudun tepkisi ile alakalı teknik ile degil.burunun cildin yapisina gore kapali yada acik teknkk kullaniyor doktorlar. Bana kapali yapan doktorum anneme acik yapti mesela.

hangi doktora olmuştunuz özelden paylaşabilir misiniz. Sizin burun ucunuza müdahale olmadı mı? Kapalı da olan kemeri törpülemedikleri için çıkma riski daha yüksek diyorlar ama açıkta da olabiliyormuş sanırım evet. Teşekkürler ya doktor seçiminde kararsızım açıkcası sadece kapalı yapan doktorlar da var çünkü

2. Ameliyatı olan arkadaşınız memnun mu şu anda peki

Şu an memnun. Ayrica torpuleme yaptimi bilmiyorum ama farkli bir teknik kullandi doktorum. Burun sirtina dokunmadan küçültme ve duzeltme yapti. Dogal burun sirtini koruyarak yapılan bir estetik ameliyati
Maşallah çok sevindim fotoğraf atabilir misiniz özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…