Kapalı hanımlar bu pardesüler sizin için

2. resımdekı 2 resım guzel pembe esarplı olan bayandakı perdesü guzell
ayakkabıları uyumsuz olmus ama resımde .

kot olanlar çok güzel duruyo..
eklediğin için teşekkürler:)

hiç birisi tarzım deil ama yinede emeğe saygı..payalşım için teşekkurler.. ben şöle krem ve sporda deil klasikte deil ama ikisinn rtası bişi istıo..inş bulabilirim..

çok güzeller emeğinize sağlık daha çok örnekler yeni trenler hiç bir sitede bulamıyorum

nefret ediyorum. açık kıyafetler daha güzel oluyor. dün bir mağazaya gittim. etek bakıyorum. kısa eteklerin modelleri güze. bunların uzunu varmı diyorum yok. uzun eteklere bakıyorum. berbat modeller. gömlek bakıyorum. uzun kollu olanlarda saçma sapan ayrıntılar var. kısa kollu gömlekler sade ve güzel. deli oluyorum yaaa.

aynen ben de öyle düşünüyorum kapalı doğru düzgün bişeyler bulmak çok zorbenneyaptımki

güzelmiş bu.

tesettürlü olmak zor bu devirde. yine de dogru yerlerde arayınca bulunmaz da değil aranan kıyafetler

ÇOK GÜZELLER YA BİRGÜN ZENGİN OLURSAM BÖYLE GİYİNİCEM kaydirigubbakcemile3

çoğu tarzım değil daha çok spor modern giyinmeyi seviyorum.Tesettür mağazalarından çok güzelleri var ama aşırı pahalı bi etek en az 100 tl sinir oluyorum ucuz yapında herkes şık şık giyinsin çok fazla tesettür mağazı yok diye kazıklıyolar bizi hepsini protesto ediyorum klava: Fırsatçılar :dilcikar:

cnm aynen bende bayılıyorum kapalı değilim amaaa bi kaç tane aldıgım var benimde çok kaliteli veeee sorunsuz kalıpları var.a.s.[/QUOTE]

başörtülü yada degil ben bayanların dışarı çıkarken dikkat etmeleri gerektiğine inanıyorum vereliniortak bu illaki pardesü giymek olarak düşünülmemeli sengözlerimebaksanab

cnm aynen bende bayılıyorum kapalı değilim amaaa bi kaç tane aldıgım var benimde çok kaliteli veeee sorunsuz kalıpları var.a.s.

başörtülü yada degil ben bayanların dışarı çıkarken dikkat etmeleri gerektiğine inanıyorum vereliniortak bu illaki pardesü giymek olarak düşünülmemeli sengözlerimebaksanab [/QUOTE]

aynen cnm katılıyorum sana...herşeyin dozunda ayarlanması gerekir..dikkat çekmek için insanların açık olması gerekmiyor..dışarıda kara çarşaflı gibi aşırı kapalı olanlar,ve üstürupsuz açık giyinenler hep dikkat çekerr..onun için orta karar olmak en iyisi..tabi bu benim düşüncemkaydirigubbakcemile3a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…