başörtülü yada degil ben bayanların dışarı çıkarken dikkat etmeleri gerektiğine inanıyorum vereliniortak bu illaki pardesü giymek olarak düşünülmemeli sengözlerimebaksanab
nefret ediyorum. açık kıyafetler daha güzel oluyor. dün bir mağazaya gittim. etek bakıyorum. kısa eteklerin modelleri güze. bunların uzunu varmı diyorum yok. uzun eteklere bakıyorum. berbat modeller. gömlek bakıyorum. uzun kollu olanlarda saçma sapan ayrıntılar var. kısa kollu gömlekler sade ve güzel. deli oluyorum yaaa.
ben arminenin pardesülerini seviyorum hihoyyyt bazılarını sizlerle paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile
bu çok güzel yaaa:lepi:
arminenin hepsi güzel aslında
Merhaba hanımlar bende bayıldım bu sezon armineyeArmine'nin bu sezon pardesülerine bayıldım . bir tane de ben aldım. ama burda yok fotoğrafı.
Kızlar ya kapalı arkadaşlar için kıyafet ve mağaza önerileri olan bir forum açılsa olmaz mı? Gerçekten etekler ve üstler bulmakta zorlanıyorum İstanbul'da oturduğum halde. Bir başlık açılsa. Alışveriş yapıp memnun kaldığımız mağazaları ve adresleri hatta aldıklarımızın fotoğraflarını paylaşsak ne güzel olurdu
Armine'nin bu sezon pardesülerine bayıldım . bir tane de ben aldım. ama burda yok fotoğrafı.
Kızlar ya kapalı arkadaşlar için kıyafet ve mağaza önerileri olan bir forum açılsa olmaz mı? Gerçekten etekler ve üstler bulmakta zorlanıyorum İstanbul'da oturduğum halde. Bir başlık açılsa. Alışveriş yapıp memnun kaldığımız mağazaları ve adresleri hatta aldıklarımızın fotoğraflarını paylaşsak ne güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?