- 28 Temmuz 2015
- 68
- 5
- 16
- 32
- Konu Sahibi Ozgetoprak
-
Neler yapildi peki burnuna hangi doktora oldun:) sargilarin cikinca fotovrafini paylasirsin umarim :)Benim ucuncu gunum kapali teknikle ama cevap yazabilmek icin cok erken malesef
Valla izmirde oldum ben dokuz eylulde doktor kapali yapmayi tercih ediyodu ameliyat sonrasinda cok dusundum yanlardan daraltmayi ama iz kalcagi icin yapmadim dedi bugun tamponlar cikti kamyon carpmis halimden anca kurtuldum tabi dikis iz falan yok gayet estetik yaniNeler yapildi peki burnuna hangi doktora oldun:) sargilarin cikinca fotovrafini paylasirsin umarim :)
Sevindim senin adina. Bende bi kurtulsaydim iyiydi :) Ozelden onceki halini atabilir misin canim :)Valla izmirde oldum ben dokuz eylulde doktor kapali yapmayi tercih ediyodu ameliyat sonrasinda cok dusundum yanlardan daraltmayi ama iz kalcagi icin yapmadim dedi bugun tamponlar cikti kamyon carpmis halimden anca kurtuldum tabi dikis iz falan yok gayet estetik yani
ben 2009 da kapalı teknikle ameliyat oldum.ve benimde burun deliklerim büyüktü.ben açık ve kapalı tekniği o zamanlar cok araştırdım.artıları cok fazlaydı.en azından burunmun altında kesi olmadı.açık ameliyat olan arakadaşlardan biliyorum izi gecmiyor.cizgi gibi gölge gibi kalıyor.zamanla burun ucunda sarkmalar oluyor.bide kapalı teknik tek taraflı burun deliklerinden girilerek yapılan ameliyat.fazla bi içerde işlem yapılmıyor.ödemi açığa göre daha az oluyor.tabi bünyeden bünyede değişir.bu kısacası önemli olan yapan doktorun bu konudaki tecrübesi ve hastalarından cıkan sonuç ben bunları o zaman cok araştırdım.şimdi bilemiyorum belki ameliyat teknikleri değişmiştir.her sene değişik teknikler cıkıyor.oda var.iyi araştır ve ona göre karar ver derim.Kizlar selam. Pazartesi gunu Tamer Koseye ameliyat oluyorum ancak kafamda sorular var hala :) Ameliyati kapali teknik yapicagini soyledi. Ama benim burun deliklerim buyuk bana gore nasil bi sonuc alirim bilmiyorum. Kapali ameliyat olanlar sonuclarini degisimlerini yazabilirlerse cok sevinirim :)
ben 2009 da kapalı teknikle ameliyat oldum.ve benimde burun deliklerim büyüktü.ben açık ve kapalı tekniği o zamanlar cok araştırdım.artıları cok fazlaydı.en azından burunmun altında kesi olmadı.açık ameliyat olan arakadaşlardan biliyorum izi gecmiyor.cizgi gibi gölge gibi kalıyor.zamanla burun ucunda sarkmalar oluyor.bide kapalı teknik tek taraflı burun deliklerinden girilerek yapılan ameliyat.fazla bi içerde işlem yapılmıyor.ödemi açığa göre daha az oluyor.tabi bünyeden bünyede değişir.bu kısacası önemli olan yapan doktorun bu konudaki tecrübesi ve hastalarından cıkan sonuç ben bunları o zaman cok araştırdım.şimdi bilemiyorum belki ameliyat teknikleri değişmiştir.her sene değişik teknikler cıkıyor.oda var.iyi araştır ve ona göre karar ver derim.
Cok tesekkur ederim canim. Bende oyle dusundugum icin burdayim. Kendime gelince yazicam tekrar. Dua edersen benim icin sevinirim :))Ayyy çok heyecanlıııGelişmelerden mutlaka haberdar edinn olur muu bol şanss ameliyatınız için. Tamer Bey iyi bir doktor. Forumda ya da başka sayfalarda kendisinden şikayetçi olan kimseye rastlamadım ben. Genellikle herkesin görüşü olumlu. Zaten görüşünce de güven veriyor. Ben en iyisini yapacağından eminim. Tekrar geçmiş olsun.
Cok tesekkur ederim canim. Bende oyle dusundugum icin burdayim. Kendime gelince yazicam tekrar. Dua edersen benim icin sevinirim :))
Yaklasik bir saat once eve geldim canim.Canım nasıl geçti ameliyat meraktayım aydınlat bizii lütfeeen :)
Evet canim oyleymis. Odem falanda daha az oluyomus hemde daha dogal oluyo. Basta dogalliktan yana degildim ama sanirim boylesi daha iyi oldu :)ben tamer beye değil tabide ameliyat oldum istanbulda bi doktora devlet doktoru hemde kapalı teknikle çalısıyo. ilkden arastırmadım heycandan sormadım bıle. amelıyata girmeden 1 saat önce ögrendım. ve inan kapalı ameliyat gibisi yok. hem daha çabuk toparlıyosun ağrın acın aslaaaaa olmuyor! sace belki kılcal damarlardan gelen hafif sızıntı oluyo onda da ilk bi hafta yatmaya dikkat et tatlım
Yaklasik bir saat once eve geldim canim.
Benden soylemesi sakin erken gitme hastaneye. 3 3bucukta gel 4 bucuk gibi ameliyata aliriz demislerdi. Dun Tamer bey 6da alicaz dedi. Ama saat 19.10 da girdim ameliyata.4 saat falan hastaned3 bekledim yani.Ameliyat nasil gecti nasil girdim nasil ciktim bilmiyorum hatirlamiyorum :) bi doktor uyandiriyodu hatirladigim actim gozumu goremiyorum goremiyorum dedim kac defaama gercekten goremiyodum. Cok bulanikti heryer.Bide doktor nerde ameliyat bittimi falan dedim. Tamer beyi bi ara gordum burdayim dedi guldu. Sonra tekrar gitmisim ben. Kendime geldigimde odaya cikarmislardi doktor gitmisti. Yarim saat buz 15 dk ara yarim saat buz diye sabaha kadar devam ettik. Kemik egriligi vardi duzeltildigi icin sanirim goz altlarim mosmor ve sis. Kotu bi goruntu :) Sabaha kadar zaman gecmek bilmedi. Cok sıkıcıydi. Agrim vardi ama oyle dayanilmicak birsey degil. Ama yinede ben kendimi cok kotu hissediyodum nedense. Ameliyattada talihsiz bisey gelmis basima actiklari damar yolunun damari catlamis veya patlamis oyle dediler ameliyatta baska damar yolu acmislar. Ciktigimda sol kolum komple sariliydi neye ugradigimi sasirdim. Ve davul gibi sisti. Odem yapmis gelen hemsireye sordum oyle dedi. Hala sislik gecmis degil ama hafifledi. Agrisi falan yok. Benim sikayetim hastanenin cok kalabalik olmasi. Ilgilenilmemesi oldu. Tamer bey cok iyi bi doktor biliyorum ama cok yogun oldugu icin tamponlari cikarirken bile cok fazla ilgilenemedi. Bu durumun hosuma gittigini soyleyemicem. Cunku ben en ince ayrintisina kadar ne yapti nasil yapti oldu mu falan diye cok soru sormaliydim :) Boyleliklede kendimi biraz rahatlatmis olurdum. Neyse. Gelelim tampona elime seffaf bi kap verdi bunu tut dedi cenenin altina. Daha acicakmi korkuyorum demeden acimicak dedi tamponu tuttu cekti. Acimadi dersem yalan olur acidi. Birinci kolay oldu ama ikinciye gelince cekerken biraz basim dondu. Ama yinede cok bi aci degil saniyelik bir sey zaten. Tabi o kadar uzun olmayaydi iyiydi Oyle iste canim kimseye anlatmamistim daha sana anlattim uzun uzun :) Simdide evdeyim agrim yok allaha sukur. Ama burnum tikali nefes alamiyorum suanlik sanirim kanlar kurudu icinde hala ara ara kaniyo zaten. Ilaclarimi aldim onlari kullanicam nefes problemimde duzelir saniyorum :) benden bu kadar umarim yardimci olabilmisimdir. Sormak istedigin bisey varsa sor cevaplarim :)
Tabiki resim gosterdim bu guzel bu degil bence diye bana gore iyi ve kotu olanlari. Bunlarla cok fazla ilgilendigini soyleyemicem. Daha cok senin yuzune gore. Alninin yuvarlakligina gote kavis yapiyo. Ben ucunu kalkik istemistim mesela ama yapmamis. Sen ne kadar istersen iste kotu olabilcegini dusunuyorsa yapmiyor bence. Ama tabiki dikkate aliyor ve yapmicaksa acik acik bunu dile getiriyor. Benim anladigim bu yani. Yapay bi burun galiba hic yapmamis butun yaptigi burunlar cok dogal duruyo. Ben sadece biraz olsun kalkik isterdim. Ama yapicak birsey yok artik. Belki boylesi daha iyi olmustur bilemiyoruz :)Ayy canım ne uzun yazmışsın sağol detaylı açıklaman için :) İnan senin kadar heyecanlıydım dün sen ameliyata girerken. Benimki de yaklaşıyor git gide o yuzden her geçen gün heyecanım artıyor :)
Ethica için zaten çok iyi bir hstane demiyor kimse. Ben de sırf Tamer Bey'e güvendiğim için orada olmayı göze aldım. Sonucta cok hayati riski olan bir operasyon değil be yatış süresi de bir gece sadece. O sebeple bence takılma o kısımlara. Gerçi damarını çatlatıp patlatmaları pek hoş olmamış ama.. Tamer Bey de çok yoğun gerçekten. Bence o yuzden cok detaylı ilgilenememiştir. Randevuları sürekli dolu randvusuz gidince de kapıda bi dolu isim yazıyor oluyor genelde. O yuzden normal bence. Sen ara sıra bana gelişmeleri yaz nolur asıl alçının çıkacağı zamanı merak ediyorum tabii kiPeki ameliyata girerken herhangi bir resim falan gösterdin mi Tamer beye ya da şöyle olsun böyle olsun dedin mi ? onları kaale alıyor mu yoksa tamamen kendi isteğine ve oranlarına göre mi yapıyor acaba?
Bu halinle zahmet edip yazdığın için çook sağol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?