Kapalı teknik lazerle burun ameliyatı olan varmı?

Merhaba, benim eşim de doktor, estetik cerrah arkadaşlarından net bir öneri alamadım bu konuda. Kafam karıştı bu konuda açıkçası, bu forumda önerenlerin yazdığı kafa karıştırıcı hatta bazıları sahte olan yazımlar yüzünden. Emre İlhan'dan randevu istedim, asistanından haber bekliyorum.

tenedos emre beyle görüş aklında kalmasın ama hüseyin altunu öneririm.kendisiylede görüş mutlaka sonra hangisi mantıklı geliyorsa ona ameliyat ol.acele karar verme derim.

merhaba kapali teknikle lazerle burun estetigi oldum 6 hafta önce actigim konulara bakarsan paylastigim tüm bilgiler ve resimler oradadir.sevgiyle kal.
suan durumun nasıl memnunmusun acaba halinden bide lazer yönteminde geriye dönüş yapılabiliyor diye bi duyum aldım bu doğru mu acaba yani beğenmezsem geri dönüşü var mı bu yöntemin sana göre avantajları nelerdir sadece burnumdaki kemeri törpületmek istiyorum lütfen cevaplaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…