Arkadaşlar; bu konuda ben de deneyimlerimi paylaşmak isterim. Sizler gibi ben de bu konuyu zamanında derinlemesine araştırmıştım. Bunu geçtim; sandığımızdan o kadar fazla farklı teknik var ki içine girince görüyorsunuz. Diyelim kapalı teknikle ameliyat oldunuz; zannediyor musunuz ki her kapalı teknik kullanan doktor aynı yerleri kesiyor; aynı yerlere dikiş atıyor? Kesinlikle hayır! Her doktor birbirinden o kadar farklı biçimde dikiş teknikleri kullanıyor ki; burnun içini o kadar farklı biçimlendiriyor ki.. Özetle aslında iki çeşit ameliyat varmış gibi gözükse de her doktor farklı bir ekolden geliyor. Ve gidip de ben açık olacağım diye bir doktora açık olmak veya başka birine gidip kapalı olmak çok anlamsız tercihler bana kalırsa. Doktorunuzu seçin; yöntemi seçmek bizlerin işi değil. Kendim de bu konuda o kadar bunalmıştım ki; sizleri kendimce rahatlatmak istedim.
Ha ama diyeceksiniz ki; şu doktor bunu dedi bu doktor bunu dedi. Her doktor kendi yaptığı yöntemin daha iyi olduğunu söyleyecektir. Estetik ameliyat biraz ticarete benziyor diğer tıp alanlarından farklı olarak. Ne kadar iyi olursa olsunlar kendilerini pazarlamak esasını hep gözetiyorlar. Eğer doğru net bilgi almak istiyorsanız size ameliyat yapacak doktora değil yakınınızda bir estetik cerraha sorun bu konuyu. O size 3 aşşa 5 yukarı benim söylediklerimi söyleyecektir, kar amacı sıfır olduğu için.
Sevgiler
Ha ama diyeceksiniz ki; şu doktor bunu dedi bu doktor bunu dedi. Her doktor kendi yaptığı yöntemin daha iyi olduğunu söyleyecektir. Estetik ameliyat biraz ticarete benziyor diğer tıp alanlarından farklı olarak. Ne kadar iyi olursa olsunlar kendilerini pazarlamak esasını hep gözetiyorlar. Eğer doğru net bilgi almak istiyorsanız size ameliyat yapacak doktora değil yakınınızda bir estetik cerraha sorun bu konuyu. O size 3 aşşa 5 yukarı benim söylediklerimi söyleyecektir, kar amacı sıfır olduğu için.
Sevgiler