kapalı teknikle burun ucu kaldırma

destinychild88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
85
16
98
İstanbul
arkadaşlar derim esnek o yüzden septum düşüyor. doktorum kapalı teknikle yapabiliriz dedi. açık teknikle önerdi aslında ilk kıkırdak koyarız falan ama iz kalır diye istemediğimi söyledim. o zaman kapalıyla deneyebiliriz ama deri sonra kendini tekrar salabilir dedi. ne yapmalıyım sizce ? o kalan izi istemiyorum hiçbir şekilde. kapalı teknikle sonuç alamaz mıyım?

Iyide iz belli olmayacak kadar birsey. Kayboluyor zamanla. Açık ameliyat ol

arkadaşlar derim esnek o yüzden septum düşüyor. doktorum kapalı teknikle yapabiliriz dedi. açık teknikle önerdi aslında ilk kıkırdak koyarız falan ama iz kalır diye istemediğimi söyledim. o zaman kapalıyla deneyebiliriz ama deri sonra kendini tekrar salabilir dedi. ne yapmalıyım sizce ? o kalan izi istemiyorum hiçbir şekilde. kapalı teknikle sonuç alamaz mıyım?
Kapalı teknikle her burun ameliyatı yapılabiliyor mu.iz dediginiz belli belirsiz birşey risk almaya degmez farkedilmiyor bile.kapalı teknik daha zor o yüzden doktorlar yapmak istemiyor daha bilgiye deneyime dayalı o yüzden her doktor yapamıyor.doktorunuz kim sizinde revizyon olacak demi

Doktorlardan öğrendiğim kadarıyla hekim operasyon esnasında açık teknikler burun ucuna daha hakim oluyor. Burun ucunda değişiklik yapılacaksa açık tekniği öneriyorlar hep. Burun ucunuzdaki düşüklük deriden mi? Genelde kıkırdak yapısı oluyor burun ucunda düşük görüntüyü oluşturan.

Bende kapalı teknikle oldum ama bir kere oluyor buyuzden iyice araştır Sana Ergün Kürünü öneriyorum hem acısız hemde hiç bir şekilde yapıldığı belli bile değil kimse ameliyat olduğumu anlamadı ama mükemmel bir burun ortaya çıkardı Adana Avrupa Hospital Hastahanesinde kendisi şiddetle öneririm. .

Doktorun kapali teknikle yapacaklari kisitlidir. Kapali teknikten cogu hasta memnun degil. Acikta doktor burunu istedigi gibi rahatca yapabiliyor. Kapali teknikte burun ucu dusmesi cok oluyormus.

Doktorun kapali teknikle yapacaklari kisitlidir. Kapali teknikten cogu hasta memnun degil. Acikta doktor burunu istedigi gibi rahatca yapabiliyor. Kapali teknikte burun ucu dusmesi cok oluyormus.
Açık teknik her doktorun yapabileceği tekniktir kapalı teknikte dokular zarar görmez burun ucu esnekliğini kaybetmez. Daha hızlı iyileşme süreci yaşanır. Uzman ki şiler tarafından yapıldıgında asla burun ucu düşmez doğal sonuçlar elde edilir

Açık teknik her doktorun yapabileceği tekniktir kapalı teknikte dokular zarar görmez burun ucu esnekliğini kaybetmez. Daha hızlı iyileşme süreci yaşanır. Uzman ki şiler tarafından yapıldıgında asla burun ucu düşmez doğal sonuçlar elde edilir
Ben konu sahibinin anlattigina gore yazdim. Doktoruda acik teknik onermis. Ama hasta kapali istemis iz kalmasin diye.

ben kapalı teknikle oldum ucu eğri sağ taraf kırık ve profil farkı var kenarlardan cikintilar var asla tavsiye etmem. Üstelik benim ameliyat sonrası haberim kapalı teknik oldugundan

Bende kapalı teknikle oldum ama bir kere oluyor buyuzden iyice araştır Sana Ergün Kürünü öneriyorum hem acısız hemde hiç bir şekilde yapıldığı belli bile değil kimse ameliyat olduğumu anlamadı ama mükemmel bir burun ortaya çıkardı Adana Avrupa Hospital Hastahanesinde kendisi şiddetle öneririm. .
Merhaba, ameliyat sonucunuzdan menmun musunuz hala.

Back
X