- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
- Konu Sahibi Umutlu1234
-
Canım üzülme tüp bebek şansın var sorun değil tüplerin kapalı olması yumurta rezervin iyiymiş bak ne güzel birde ameliyatın üzerinden çok zaman geçmesin ki tekrar yapışıklıklar olabilir o zaman tekrar laparoskopi yapılması gerekir ben 5 yıl boşu boşuna uğraştım birde o hormon iğneleri ilaçları insanı çok yıpratıyo ne gerek var ben boşuna o kadar iğne ilaç tedavisi 2 tane de negatif aşılama birde her ay hayal kırıklığı maddi manevi zor bir süreç yaşadım sen aynı şeyi yaşama inşallah hemencik gelsin bebişin canım üzülme hiç stres çok önemligalıba bende sızın en bastakı halınız gıbı bır umut kendılıgıden olur dıyorum ama sanırım uyanmam ve bazı seylerı gormem lazım hala ınanamıyorum sankı benım basıma gelmemıs olacak gıbı hıssedıyorum karmasıgım cok ya
ayy ınsallah ya valla burdan okuyunca korkuyorum ama sız baya rahatlattınızTatlım hıc korkma oyle abartıldıgı gıbı bısı degıl ya sen amelıyat olmussun ıkı dk surecek agrıya da dayanrsın ben cekıldım ve felaket krkuyrdum ama hıc krkacak bısı yokmus bumuydu dedım ayrıca devlette cekıkdım ck ılgılendıler Allah onlrdn razı olsn hıııc anestezı alacak kadar bısı degıl
cok sagol cnm ınsallah yaKonuyla hic ilgim yok ama okudum. Hayirlisi ile InsAllah evlat sahibi olursun canim cok gecmis olsun
insallah cnm ya allah senınde yardımcın olsun annemde oyle dıyor ama ne bılım bır umut beklemek ıstıyorum ama yasımın gecmesını d e istemıyorum o yuzden tedavı olayım en ıyısıCanım üzülme tüp bebek şansın var sorun değil tüplerin kapalı olması yumurta rezervin iyiymiş bak ne güzel birde ameliyatın üzerinden çok zaman geçmesin ki tekrar yapışıklıklar olabilir o zaman tekrar laparoskopi yapılması gerekir ben 5 yıl boşu boşuna uğraştım birde o hormon iğneleri ilaçları insanı çok yıpratıyo ne gerek var ben boşuna o kadar iğne ilaç tedavisi 2 tane de negatif aşılama birde her ay hayal kırıklığı maddi manevi zor bir süreç yaşadım sen aynı şeyi yaşama inşallah hemencik gelsin bebişin canım üzülme hiç stres çok önemli
Allah razı olsunamın amın senınde ınsallah canım ya
amın amın senınde ınsallah canım ya
Allah razı olsun senin bir tup üniversite açılmış aşılama yla hamile jaaamın amın senınde ınsallah canım ya
amın amın senınde ınsallah canım ya
Allah razı olsunamın amın senınde ınsallah canım ya
Ben çok cektim o tuplerden.6 yıl ugrsan biri olarak hemen düzgün biryerde rahim filmi cektim ayrıca sulu ultrason yaptir orada anlaşılır tiplerinin durumu.drlar tup bebek yap diye herseyi söyler para tabi ne olacak.sakin hemen tup bebek yapma uzman hatta prof a git paradan kaçma benim yaptığım hataları yapma.hastanelerde çok surundum banada tipler kapalı dendi sonuç ikiside acikmis meraketme kapaliysada tup bebek yaparsın sensin yüksek eğer esinde de problem yoksa.sakin ol hemen rahim filmi cektir Allah yardimcin olsun.benim doğal yoldan bir kızım var bir yaşını geçti maşallah iki tup iki asi ve laproskopi oldum sonra hamile kaldım esimde sorun yoktu tez zamanda hamile kalır saglikla alırsın bebisini kucagina insallah...meraba arkadaslar 18 aylık evliyim konu bıraz uzun hakkınızı helal edın.konum su evlendıgımız ilk5 ay korunduk sonra ıse bebek ıstedık ama daha sonra omrumde adet sancısı cekmeyen ben her ay adetımde dehset sancılar cektım hastaneye gıttım sagda kıst cıktı ama benım sancım sola vuruyordu dr a soyledım ancak pek ılgılenmedı alttanmuayene vs asla yapmadı ben bu sekılde bes ay kadar her ay gıt gel yaptım sagda kıst bır patladı dıyor bır yok dıyor ama tabı sancılar gecmedı daha sonra annem sagolsun benı baska dr a goturdu ve ilk defa alttan muayene olum ve sol tarafımda kanamalı kist ve sag tarafımda dıger doktorun basıt dedıgı kıst ıse cıkolata kıstı cıktı ve bır kac ay ıcerısınde laparaskopi ameliyatı oldum uzman bır doktor ıle.kıstlerım her ıkısıde 4 cm .ben kıstlerımden kurtulmanın sevıncı ıle amelıyattdan uyandım ancak hayatımın sokunu yasadım kıstlerımın alındıgını rahım yumurtalık rezervının cok guzel oldugunu ancak bır kotu haberı oldugunu soyledı.o haber ise yapısıklıklar oldugunu tuperımın kapalı oldugunu acmaya calıstıgını ancak hıc bır sekılde acamadıgını soyledı ve sadece sansım olarak tup bebek dedı.kızlar sorum su benım durumumda olupda hamıle kalan var mı amelıyat olalı bır ay oldu ılk adetımı oldum bu ıkıncı ayım.ayrıca dıger tedavı yontemlerını de deneyecegım ayrıca farklı dr a gıtmelımıyım ne dyorsunuz
ayy ınsallah ya valla burdan okuyunca korkuyorum ama sız baya rahatlattınız
SENİN DURUMUNDA OLUP TÜP YÖNTEMİ İLE HAMİLE KALAN 2 ADET ARK. VAR. BİR TANEDE TÜPLERİNİN BİRİ HAMİLE OLUP TÜPLE HAMİLE KALAN VAR.meraba arkadaslar 18 aylık evliyim konu bıraz uzun hakkınızı helal edın.konum su evlendıgımız ilk5 ay korunduk sonra ıse bebek ıstedık ama daha sonra omrumde adet sancısı cekmeyen ben her ay adetımde dehset sancılar cektım hastaneye gıttım sagda kıst cıktı ama benım sancım sola vuruyordu dr a soyledım ancak pek ılgılenmedı alttanmuayene vs asla yapmadı ben bu sekılde bes ay kadar her ay gıt gel yaptım sagda kıst bır patladı dıyor bır yok dıyor ama tabı sancılar gecmedı daha sonra annem sagolsun benı baska dr a goturdu ve ilk defa alttan muayene olum ve sol tarafımda kanamalı kist ve sag tarafımda dıger doktorun basıt dedıgı kıst ıse cıkolata kıstı cıktı ve bır kac ay ıcerısınde laparaskopi ameliyatı oldum uzman bır doktor ıle.kıstlerım her ıkısıde 4 cm .ben kıstlerımden kurtulmanın sevıncı ıle amelıyattdan uyandım ancak hayatımın sokunu yasadım kıstlerımın alındıgını rahım yumurtalık rezervının cok guzel oldugunu ancak bır kotu haberı oldugunu soyledı.o haber ise yapısıklıklar oldugunu tuperımın kapalı oldugunu acmaya calıstıgını ancak hıc bır sekılde acamadıgını soyledı ve sadece sansım olarak tup bebek dedı.kızlar sorum su benım durumumda olupda hamıle kalan var mı amelıyat olalı bır ay oldu ılk adetımı oldum bu ıkıncı ayım.ayrıca dıger tedavı yontemlerını de deneyecegım ayrıca farklı dr a gıtmelımıyım ne dyorsunuz
evet yaptırdım. tüp bebekte sizden yumurta toplanıyor,eşinizden sperm alınıyor.laboratuvar ortamında döllenmiş embriyo oluşturuluyor ve bu rahim içine yerleştiriliyor.acaba sız tüp bebek yaptırdınız mı tup bebek ıcın tupler alınıyor mu
sallah cnm ya allah razı olsun esımın durumunu maalesef bılmıyorum dr sorunu bende buldugu ıcın esımı hıc arastırmadı ama allah yardımsımız olsun cumletenBen çok cektim o tuplerden.6 yıl ugrsan biri olarak hemen düzgün biryerde rahim filmi cektim ayrıca sulu ultrason yaptir orada anlaşılır tiplerinin durumu.drlar tup bebek yap diye herseyi söyler para tabi ne olacak.sakin hemen tup bebek yapma uzman hatta prof a git paradan kaçma benim yaptığım hataları yapma.hastanelerde çok surundum banada tipler kapalı dendi sonuç ikiside acikmis meraketme kapaliysada tup bebek yaparsın sensin yüksek eğer esinde de problem yoksa.sakin ol hemen rahim filmi cektir Allah yardimcin olsun.benim doğal yoldan bir kızım var bir yaşını geçti maşallah iki tup iki asi ve laproskopi oldum sonra hamile kaldım esimde sorun yoktu tez zamanda hamile kalır saglikla alırsın bebisini kucagina insallah...
valla canım bilmiyorum cıkolata kıstımde sıkıntı yoktu benım dr bana cıkolata kıstın cok kucuk hamıle kalmana engel degıl dedı .ancak sagdakı basıt denen kıst bende patlamayıp ıcıne aylarca kanadı tabı en son amelıyat ıle alındı buda kac ay oldugu ıcın yapısıklıga neden olmus.sana tavsıyem bır dr ıle yetınme derım benı kac ay oyaladı dr sonra da baska dr a gıttım ve sonuc gec kaldıgım ıcın ıkı tupumden oldumÇok geçmiş olsun benimde sağ yumurtalıkta çikolata, sol da ise basit denilen kistten var. Tüpler de yapışıklık olması neye bağlı ki her çikolata kisti yapışıklık yapıyor mu?
acaba sız tüp bebek yaptırdınız mı tup bebek ıcın tupler alınıyor mu
Allah bağışlasın nerde yaptırdınız ben iki kez yaptım tutmadı bugün tekrar tedaviye başladık inşallah bu defa tutarTüp bebek yap ben yaptım dünya tatlısı bir yavrum var
ben hıc rahım fılmı cektırmedım doktorum yasımı sordu kucuksun dedı agrılı bır ıslem hem kıstlerınde amelıyatsız gecmeyecek dedı gercekten gecmedı agrıya dayanamadım ve amelıyata karar verdım en azından baygınım dıye rahım fılmıne gırmedım ama ıyıkı gırmısım yapısıklık varmıs acılmıs ama tıkanıklıklarım maalesef acılmamıs.acaba sımdı rahım fılmı cekılse acılır mı kı cok mu agrılır ozele maddı acıdan durumum yok fıyatlara baktım ama cok pahalı anestezili[/QUO GEÇMİŞ olsun canım ben iki defa çektirdim öyle aman Aman ağrısı yok rahat ol hem belki tuplerin tıkanıklığı açılır belli olmaz
Dili kopsun kendi tup bebek mi boyle büyük büyaslında tum bu olanlar bana gore kv yuzunden tabı kaderde var ama evlendıgım gunden berı tup bebek olan cocukları hep hayırsız dedı cunku ahmet marankı oyle dıyormus tabı hep anlattım ama fıkrı aynıydı tabı sımdı olan bana oldu buyuk konusmanını cezasını ben cekıyorum
Yok alınmıyor eger tüplerde sıvı yoksa alınmaz sıvı olunca bebeğim üzerine damlar bu yüzden bebek tutunmazmış Dr bize öyle demiştiacaba sız tüp bebek yaptırdınız mı tup bebek ıcın tupler alınıyor mu
HacettepeAllah bağışlasın nerde yaptırdınız ben iki kez yaptım tutmadı bugün tekrar tedaviye başladık inşallah bu defa tutar
Film çekilirken verilen ilaç tüpleri açabilir ondan olmusCanım öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin senin durumundan değil ama eşimin bi akrabası var 5 sene bebeği olmamış en sonunda rahim filmi istemişler çektirmiş senin çocuğun olmaz tüplerin kapalı demişler fakat o ay hamile kalmış yanı Allahın bileceği iş tabide böyle bir ornek verebilirim
valla canım bilmiyorum cıkolata kıstımde sıkıntı yoktu benım dr bana cıkolata kıstın cok kucuk hamıle kalmana engel degıl dedı .ancak sagdakı basıt denen kıst bende patlamayıp ıcıne aylarca kanadı tabı en son amelıyat ıle alındı buda kac ay oldugu ıcın yapısıklıga neden olmus.sana tavsıyem bır dr ıle yetınme derım benı kac ay oyaladı dr sonra da baska dr a gıttım ve sonuc gec kaldıgım ıcın ıkı tupumden oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?