kapalı tuplerimle şansım ne:(

Canım üzülme tüp bebek şansın var sorun değil tüplerin kapalı olması yumurta rezervin iyiymiş bak ne güzel birde ameliyatın üzerinden çok zaman geçmesin ki tekrar yapışıklıklar olabilir o zaman tekrar laparoskopi yapılması gerekir ben 5 yıl boşu boşuna uğraştım birde o hormon iğneleri ilaçları insanı çok yıpratıyo ne gerek var ben boşuna o kadar iğne ilaç tedavisi 2 tane de negatif aşılama birde her ay hayal kırıklığı maddi manevi zor bir süreç yaşadım sen aynı şeyi yaşama inşallah hemencik gelsin bebişin canım üzülme hiç stres çok önemli

ayy ınsallah ya valla burdan okuyunca korkuyorum ama sız baya rahatlattınız

insallah cnm ya allah senınde yardımcın olsun annemde oyle dıyor ama ne bılım bır umut beklemek ıstıyorum ama yasımın gecmesını d e istemıyorum o yuzden tedavı olayım en ıyısı

Ben çok cektim o tuplerden.6 yıl ugrsan biri olarak hemen düzgün biryerde rahim filmi cektim ayrıca sulu ultrason yaptir orada anlaşılır tiplerinin durumu.drlar tup bebek yap diye herseyi söyler para tabi ne olacak.sakin hemen tup bebek yapma uzman hatta prof a git paradan kaçma benim yaptığım hataları yapma.hastanelerde çok surundum banada tipler kapalı dendi sonuç ikiside acikmis meraketme kapaliysada tup bebek yaparsın sensin yüksek eğer esinde de problem yoksa.sakin ol hemen rahim filmi cektir Allah yardimcin olsun.benim doğal yoldan bir kızım var bir yaşını geçti maşallah iki tup iki asi ve laproskopi oldum sonra hamile kaldım esimde sorun yoktu tez zamanda hamile kalır saglikla alırsın bebisini kucagina insallah...

Çok geçmiş olsun benimde sağ yumurtalıkta çikolata, sol da ise basit denilen kistten var. Tüpler de yapışıklık olması neye bağlı ki her çikolata kisti yapışıklık yapıyor mu?

SENİN DURUMUNDA OLUP TÜP YÖNTEMİ İLE HAMİLE KALAN 2 ADET ARK. VAR. BİR TANEDE TÜPLERİNİN BİRİ HAMİLE OLUP TÜPLE HAMİLE KALAN VAR.
tüpleri tıkalı olup normal hamile kalan yok

in
sallah cnm ya allah razı olsun esımın durumunu maalesef bılmıyorum dr sorunu bende buldugu ıcın esımı hıc arastırmadı ama allah yardımsımız olsun cumleten

Çok geçmiş olsun benimde sağ yumurtalıkta çikolata, sol da ise basit denilen kistten var. Tüpler de yapışıklık olması neye bağlı ki her çikolata kisti yapışıklık yapıyor mu?
valla canım bilmiyorum cıkolata kıstımde sıkıntı yoktu benım dr bana cıkolata kıstın cok kucuk hamıle kalmana engel degıl dedı .ancak sagdakı basıt denen kıst bende patlamayıp ıcıne aylarca kanadı tabı en son amelıyat ıle alındı buda kac ay oldugu ıcın yapısıklıga neden olmus.sana tavsıyem bır dr ıle yetınme derım benı kac ay oyaladı dr sonra da baska dr a gıttım ve sonuc gec kaldıgım ıcın ıkı tupumden oldum

Canım öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin senin durumundan değil ama eşimin bi akrabası var 5 sene bebeği olmamış en sonunda rahim filmi istemişler çektirmiş senin çocuğun olmaz tüplerin kapalı demişler fakat o ay hamile kalmış yanı Allahın bileceği iş tabide böyle bir ornek verebilirim

Dili kopsun kendi tup bebek mi boyle büyük büy
acaba sız tüp bebek yaptırdınız mı tup bebek ıcın tupler alınıyor mu
Yok alınmıyor eger tüplerde sıvı yoksa alınmaz sıvı olunca bebeğim üzerine damlar bu yüzden bebek tutunmazmış Dr bize öyle demişti

Film çekilirken verilen ilaç tüpleri açabilir ondan olmus

Normal de basit kist ağrı yapmazmış ama benim yapıyor özellikle yürürken :S
Basit kist yüzünden 10 gün içinde 2 kez regl oldum sonra progestan kullandım 10 gün şimdi de regl olmuyorum 2 aydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…