Kapalı tüplerin açılması

Cicek63

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
869
804
53
Mrblar ben yeni üye oldum 1 yıllık evliyim ve geçen ay rahim filminde tupelrimin ikisinin kapalı olduğunu öğrendim sadce birisi yarı açılmış doktorum birkaç ay tedavi ol olmazsa ameliyat dedi merak ettiğim benim gibi olup ameliyatla acilanlar oldumu

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun.Insallah ameliyata da gerek kalmaz.Rahim filmi cekilirken buyuk bir enjektorle tanzikli ilac vererek actiklarini duymustum ama ameliyati hic duymadim.içinize sinmeyen kafaniza takilan bisey varsa farkli bi doktorla dahami gorusseniz acaba

Ben dün oldum, ama biri sivi doluydu diğeri kapalıydı ikisinide aldılar açılmadı

Çok teşekkür ederim bugün bi prof Dr gittim ameliyat olman gerekli yoksa normal yolla olma şansın yok dedi. Kendi doktoruma konuştum oda %80-90 acilma şansı verdi çünkü daha önce rahim filminde açılma olmuş. Pazartesi ameliyat olucam insallh güzel haberi buraya verebilirim

Ben dün oldum, ama biri sivi doluydu diğeri kapalıydı ikisinide aldılar açılmadı
Yaa çok geçmiş olsun bende pazartesi olucam bana sıvı olduğunuzdan bahsetmedi özellikle sordum yok dedi bu süreçten sonra tüp bebeğe basliyicaksiniz galiba

Yaa çok geçmiş olsun bende pazartesi olucam bana sıvı olduğunuzdan bahsetmedi özellikle sordum yok dedi bu süreçten sonra tüp bebeğe basliyicaksiniz galiba
Belki direk kapalıdır sizinki , benim bir tüp sıvı doluydu ( böyle olunca direk alınması gerekiyor zaten) diğer tüpümde kapaliydi. Sağlıklı bir gebelik için almak gerekiyorsa alalım dedim evet artik bir daha ki ay tüp bebeğe başlayacağız nasipse

Ewt öyleymiş ama rahim filminde doktorum açılma oldu dedi bana. İyi yapmışsınız zaten tüp bebek yapsanız bile tüplerdeki sıvı birikiminden dolayı tutsa dahi düşükle sonuclaniyormus. Insallh gelecek ikimizde güzel haberi alırız

Sizde açılma olduysa çok guzel bişey simdi normal denemeye biraktiniz

Sizde açılma olduysa çok guzel bişey simdi normal denemeye biraktiniz
Yok işte tam olmamış sol tarafta yarı açılma varmış sağ kapali buyuzden pazartesi günü ameliyat olucam doktorum yüksek ihtimal verdi açılmaya ama yine bilemiyor insan umarım güzel haberi pazartesi günü veririm burdan

Çok sevindim insallah guzel gecsin bu arada acilmaz ise de üzülmeyin onunda caresi var onemli olan sizin sagliginiz ben guzel haberinizi bekliyor olacagim

Neden tüp bebeğe yönlendirmediler ameliyat çözüm diil çoğu ameliyatda açılmıyor tüpler

Neden tüp bebeğe yönlendirmediler ameliyat çözüm diil çoğu ameliyatda açılmıyor tüpler
Ewt öyle bir ihtimal de var ama yinede yapmak istedim direk tüp bebek yapmak istemedim. Benim bi yakınım aynı ameliyati oldu benim gittiğim doktorda açıldı ve ilk ayında hamile kaldı kadin. 7 yıldır kadının çocuğu olmuyordu üstelik. Bilmiyorum iyi düşünmek istiyorum ameliyata kadar olmazsa zaten tüp bebek yaparız ama içimde acaba kalmamış olur.

Açılır Allahın izniyle strese girmeyin doktordan iyibilecek degiliz ya açılmaz filan diyenlere bakmayın açılmaya mehilli demek ki inşaallah güzel sonuçlar alırsınızz

Çok sevindim insallah guzel gecsin bu arada acilmaz ise de üzülmeyin onunda caresi var onemli olan sizin sagliginiz ben guzel haberinizi bekliyor olacagim
Insallh canim
Açılır Allahın izniyle strese girmeyin doktordan iyibilecek degiliz ya açılmaz filan diyenlere bakmayın açılmaya mehilli demek ki inşaallah güzel sonuçlar alırsınızz
Insallh canim ya doktorum olumlu konuştu çok doğuştan kapalı değilse %80-90 açılır dedi zaten rahim filminde solda açılma olmuş oyuzden şansın yüksek dedi insallh güzel sonuç alırım pazrtesi

Kızlar buraya güzel haberi vermeye geldim çok şükür ameliyatla açıldı tuplerim.doktor hemen açıldı dedi her ikiside şuan bunu yazarken bile çok canim açıyor ama değecek insallh.

Maşşallah sıra inşaallah bebişe gelir Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla

Canim seninki de benim gibi tüplerinmi sorun
Evet bnm tüplerimde kapalıydı doktor açılmaz dedi bir tanesi tam kapalıydı diğerinde de çok az küçük bi geçil vardı.Defalarca tüp bebek denedim dış gebelik oldu çok az olana gitmiş tutunmuş ameliyatla alınırken doktor tüplerimi de açmış.O yüzden demiştim açılmaz etmez diyenleri dinleme diye çünkü iyi doktorlardan Allah razı olsun

Yaaa çok sevindim seninkininde açılmasına benimde seninki gibiydi biri tam kapalı diğeri az geçiş vardı ama doktorum açılır demişti gerçekten iyi doktor olması gerek. Ameliyata girmeden önce eşim dışında herkes yapma boşuna yapacaksın acilmaz diye çok ağlamıştım ameliyattan önce ama çok şükür açıldı insanlar moral bozma konusunda çok başarılılar gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…