Aynen öyle çok sinirleniyorum yahu geçmiş olsun deyip geçin yok olmaz yok açılmaz doktor musun senYaaa çok sevindim seninkininde açılmasınabenimde seninki gibiydi biri tam kapalı diğeri az geçiş vardı ama doktorum açılır demişti gerçekten iyi doktor olması gerek. Ameliyata girmeden önce eşim dışında herkes yapma boşuna yapacaksın acilmaz diye çok ağlamıştım ameliyattan önce ama çok şükür açıldı insanlar moral bozma konusunda çok başarılılar gerçekten.
İşte hastalık olunca herkes doktor kesiliyor. Ameliyattan sonra kaç günde iyilesebildinAynen öyle çok sinirleniyorum yahu geçmiş olsun deyip geçin yok olmaz yok açılmaz doktor musun sen
Benimki aynı zamanda dış gebelik ameliyatıydı ama çok uzun sürmedi 1 haftada ayağa kalkmştım sırtım da çok agrım vardı o da karını şişirmek için gaz basıyolarmış 1 haftada geçti diye hatırlıyorum.İnşallah senin halin iyidir sen nasılsınİşte hastalık olunca herkes doktor kesiliyor. Ameliyattan sonra kaç günde iyilesebildin
Şuan sırt ağrısından çok ameliyat yerim çok acıyor gazimda var sanırım belki ondandır doktorda bana 1 haftaya ayağa kalkarsın demişti ama şuan sanki hiç iyilesemiyecekmisim gibi geliyor ağrım çokBenimki aynı zamanda dış gebelik ameliyatıydı ama çok uzun sürmedi 1 haftada ayağa kalkmştım sırtım da çok agrım vardı o da karını şişirmek için gaz basıyolarmış 1 haftada geçti diye hatırlıyorum.İnşallah senin halin iyidir sen nasılsın
hiç merak etme o gazı attıkça agrı da geçiyor Rabbim yardımcın olsunŞuan sırt ağrısından çok ameliyat yerim çok acıyor gazimda var sanırım belki ondandır doktorda bana 1 haftaya ayağa kalkarsın demişti ama şuan sanki hiç iyilesemiyecekmisim gibi geliyor ağrım çok
Eğer gazın varsa balon şişir sakız çiğne bunlar gazına yardımcı olur ameliyat sonrası en büyük sorun bu oluyor maalesef geçmiş olsunŞuan sırt ağrısından çok ameliyat yerim çok acıyor gazimda var sanırım belki ondandır doktorda bana 1 haftaya ayağa kalkarsın demişti ama şuan sanki hiç iyilesemiyecekmisim gibi geliyor ağrım çok
Açık ameliyat mı oldun kapalı ameliyat mı bide nerde hangi doktorda :)))Şuan sırt ağrısından çok ameliyat yerim çok acıyor gazimda var sanırım belki ondandır doktorda bana 1 haftaya ayağa kalkarsın demişti ama şuan sanki hiç iyilesemiyecekmisim gibi geliyor ağrım çok
Çok sagol canim benimhiç merak etme o gazı attıkça agrı da geçiyor Rabbim yardımcın olsunçok uzun bi iyileşme süresi yok
Kapali ameliyat sanlurfada bulent sezgin yaptı ameliyatımı tuplerinde sivi varsa aldirman gerekiyor diye biliyorum insallh gerek kalmaz antibiyotikle geçerAçık ameliyat mı oldun kapalı ameliyat mı bide nerde hangi doktorda :)))
Deneyecem bunu canimEğer gazın varsa balon şişir sakız çiğne bunlar gazına yardımcı olur ameliyat sonrası en büyük sorun bu oluyor maalesef geçmiş olsun
MerMrblar ben yeni üye oldum 1 yıllık evliyim ve geçen ay rahim filminde tupelrimin ikisinin kapalı olduğunu öğrendim sadce birisi yarı açılmış doktorum birkaç ay tedavi ol olmazsa ameliyat dedi merak ettiğim benim gibi olup ameliyatla acilanlar oldumu
Mrblar ben yeni üye oldum 1 yıllık evliyim ve geçen ay rahim filminde tupelrimin ikisinin kapalı olduğunu öğrendim sadce birisi yarı açılmış doktorum birkaç ay tedavi ol olmazsa ameliyat dedi merak ettiğim benim gibi olup ameliyatla acilanlar oldum
Mrblar ben yeni üye oldum 1 yıllık evliyim ve geçen ay rahim filminde tupelrimin ikisinin kapalı olduğunu öğrendim sadce birisi yarı açılmış doktorum birkaç ay tedavi ol olmazsa ameliyat dedi merak ettiğim benim gibi olup ameliyatla acilanlar oldum
Benimde açıldı canim çok şükür
Geçmiş olsun canım ben çekildikten sonra bende sadce adet kanaması gibi bisey gelmişti hiç yeşil bi sıvı falan gelmemişti eğer enfeksiyonlar dolayı kapanmışsa büyük ihtimalle açılır çünkü benimki öyleydi ve doktorum hemen açıldı seninki demişti bide doktor çok önemli ya ilk doktorumda öyleydi hatta kistin var rahim filmi çekemem demişti ama sonra ki gittiğim doktorum öyle birsey yok dedi ve ilk aydan benden rahim filmi istedi oyuzden iyi araştır gideceğin doktoru ameliyat cok korkulacak birseyde değil ayrıca 2,3 gün içinde ayağa kalkıyorsun artık serbest bisekilde çok bir kesik ve dikiş olmuyor dışarıda kapalı ameliyat olduğu içinKızlar size bir soru sorcam senelerdir düşünüyorum bunu ama tekrar bir doktora gitmeye cesaret edemedim seneler önce bebek için tüp bebeğe başladım sekiz yıllık evliydim rahim filmi istediler rahim filminde iki tüpümünde kapalı olduğunu öğrendim enfeksiyon dan dolayı kapanmış dedi doktor ama açılır dedi fazla da bir bilgi vermedi ilgi sıfır dı anlayacağınız benim merak ettiğim şu oldu rahîm filminden sonra kalktığımda çarşafın yemyeşil olduğunu gördüm içimden birşey akmış baya coktu sordum içine enjekte ettiğimiz sıvı dediler araştırdım baya bı sıvı berrak oluyor Muş acaba tuplerim açıldımı o sıvı ona mı işaretti bilmiyorum şuan yeni bir evliliğim var sekiz aylık evliyim henüz gitmedim doktora ama gitmeyi düşünüyorum artık hala kapalı mı açık mı bilmiyorum ki bebek olmuyor kapalı herhalde
Geçmiş olsun canım ben çekildikten sonra bende sadce adet kanaması gibi bisey gelmişti hiç yeşil bi sıvı falan gelmemişti eğer enfeksiyonlar dolayı kapanmışsa büyük ihtimalle açılır çünkü benimki öyleydi ve doktorum hemen açıldı seninki demişti bide doktor çok önemli ya ilk doktorumda öyleydi hatta kistin var rahim filmi çekemem demişti ama sonra ki gittiğim doktorum öyle birsey yok dedi ve ilk aydan benden rahim filmi istedi oyuzden iyi araştır gideceğin doktoru ameliyat cok korkulacak birseyde değil ayrıca 2,3 gün içinde ayağa kalkıyorsun artık serbest bisekilde çok bir kesik ve dikiş olmuyor dışarıda kapalı ameliyat old
Teşekkür ederim canım açıkçası çok korkuyorum bir türlü cesaret edemiyorum anne olmak ta çok istiyorum bilmiyorum ya bu konu beni çok düşündürüyor doktora gitmeden kendim çözmeye çalıştım doğal yollar bitkiler vs olmadı hayırlısı Allah'tan bakalım her ay bir gün gecikmede acaba diyorum psikolojim bozuluyor sonra oturup ağlıyorumGeçmiş olsun canım ben çekildikten sonra bende sadce adet kanaması gibi bisey gelmişti hiç yeşil bi sıvı falan gelmemişti eğer enfeksiyonlar dolayı kapanmışsa büyük ihtimalle açılır çünkü benimki öyleydi ve doktorum hemen açıldı seninki demişti bide doktor çok önemli ya ilk doktorumda öyleydi hatta kistin var rahim filmi çekemem demişti ama sonra ki gittiğim doktorum öyle birsey yok dedi ve ilk aydan benden rahim filmi istedi oyuzden iyi araştır gideceğin doktoru ameliyat cok korkulacak birseyde değil ayrıca 2,3 gün içinde ayağa kalkıyorsun artık serbest bisekilde çok bir kesik ve dikiş olmuyor dışarıda kapalı ameliyat olduğu için
Ben ameliyat oldum ikisi de açıldı şükür 1 yıl sonra da hamile kaldımMrblar ben yeni üye oldum 1 yıllık evliyim ve geçen ay rahim filminde tupelrimin ikisinin kapalı olduğunu öğrendim sadce birisi yarı açılmış doktorum birkaç ay tedavi ol olmazsa ameliyat dedi merak ettiğim benim gibi olup ameliyatla acilanlar oldumu
Ne mutlu sanaBen ameliyat oldum ikisi de açıldı şükür 1 yıl sonra da hamile kaldım
Yok 10 dakika sürmüş ameliyat. 4 saat sonra da çıktım yatış bile yapmadı. Hemen ayaklandım. Kesik olmadğı için zor olmuyo. Ama ameliyattan sonraki gaz süreci biraz sıkıntılı oldu 3-4 gün hep sırtıma vurdu ağrısıNe mutlu sanaameliyat zormu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?