Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kapalı olup açılmak isteyen ya da kapalı olupta açılan var mı etrafında ? ya ben kapalıyım 2-3 yıldır ve açılmak istiyorum ama fazlaca kararsızım ne düşünücem nasıl karar vericem bilmiyorum
Konu sahibi insanlari birbirine takip nereye kayboldunuz ?
Kapali kalmak istemiyorsunuz bunu size dusunduren ne oturun kendi kendinize dusunun ve kararinizi verin
Kimseyi vebal altina sokmayin boyle soru sorarak biz sizin hayatinizi bilmuyoruz ki diyelim Acil veya kapan
Konu sahibi insanlari birbirine takip nereye kayboldunuz ?
Kapali kalmak istemiyorsunuz bunu size dusunduren ne oturun kendi kendinize dusunun ve kararinizi verin
Kimseyi vebal altina sokmayin boyle soru sorarak biz sizin hayatinizi bilmuyoruz ki diyelim Acil veya kapan
Valla Aynen oyle merak ediyorum konu sahibi ne yazmis biz onun icin burda birbirimize dusuyoruz onlar bombayi birakip kaciyor hayir soru sordun nazik davran cevabini al bari