Kapalıyım eski erkek arkadaşıma açık fotoğrafımı atmıştım bir sıkıntı olur mu? 🙁

morsandal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2024
32
12
3
22
Ya bi hata ettim gerçekten pişmanım o fotoğraflar onda duruyodur.Ona yazıp silmesini söylesem mi? O zamanlar da dedim ama silmemiştir bundan eminim. Korkuyorum ve pişmanım zaten bi kac sene gecti ustunden aptallık ettim ergen kafasındaymışım.Benim numaram da duruyo onda sanırım zaten zor kurtuldum ondan bende numarası yok ama instagramdan yazabilirim.

Zor kurtulduğunuz biriyle tekrar iletişime geçmenizdeki amaç ne ki? Zor kurtulduysanız ya sizde ya onda bi gariplik vardır, iletişimi başlatınca kimse aa tamam kardeşim haklısın deyip istediğinizi yapmayacak

Ya bi hata ettim gerçekten pişmanım o fotoğraflar onda duruyodur.Ona yazıp silmesini söylesem mi? O zamanlar da dedim ama silmemiştir bundan eminim. Korkuyorum ve pişmanım zaten bi kac sene gecti ustunden aptallık ettim ergen kafasındaymışım.Benim numaram da duruyo onda sanırım zaten zor kurtuldum ondan bende numarası yok ama instagramdan yazabilirim.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma bence. Sildiyse de silmedim silmem diye korkutup moralini bozabilir. Olan olmuş artık. Tekrar iletişime geçmek anlamsız, zor bitmiş bir ilişkiymiş üstelik.

Zor kurtulduğunuz biriyle tekrar iletişime geçmenizdeki amaç ne ki? Zor kurtulduysanız ya sizde ya onda bi gariplik vardır, iletişimi başlatınca kimse aa tamam kardeşim haklısın deyip istediğinizi yapmayacak
Yani belki yapar diye ya onda sıkıntı vardı zaten kaç defa ayrilmak istedim zor kurtuldum.Benim içim hiç rahat değil

Sakın sakın iletişime geçme belki sevgilisi oldu daha sonrasında sildi ya da tel değiştirdi teli bozuldu hiç ama hiç aklına sokma
Ayrıca sil desen ne olacak tamam silerim deyip silecek mi? Bence hiç kurcalama

Sadece sacı açık halin mi yoksa vücudun da acık mıydı? Bu cok önemli.

Tesettürün amacını iyice bir öğrenmeni tavsiye ederim.
Ergenken yaptım demiş zaten. Pişmanlığını da belirtmiş. Olmuş bitmiş yaşanmış bir şey ve yardım almak için buraya yazıyor, yargılanmak için değil. Bu eleştiri niye? Her başlıkta çıkıyor böyle illa ters cevap veren. Ters cevaplar verince hoşunuza mı gidiyor anlamadım ki.

Sadece saçım açıktı
Açık derken başörtüsüz fotoğraf mi çıplak foto mu? Ben başörtüsüz sandim ama yorumlar ikilemde bıraktı

Back
X