Kapalıyım eski erkek arkadaşıma açık fotoğrafımı atmıştım bir sıkıntı olur mu? 🙁

Ya bi hata ettim gerçekten pişmanım o fotoğraflar onda duruyodur.Ona yazıp silmesini söylesem mi? O zamanlar da dedim ama silmemiştir bundan eminim. Korkuyorum ve pişmanım zaten bi kac sene gecti ustunden aptallık ettim ergen kafasındaymışım.Benim numaram da duruyo onda sanırım zaten zor kurtuldum ondan bende numarası yok ama instagramdan yazabilirim.

Çıplak fotoğraf değilse hiç yazmayın.
Şimdi durduk yere yazarsanız aklında birşey yoksada korktuğunuzu anlayıp üstünüze gidebilir.
Uyuyan kişiyi neden uyandırıyorsunuz

Adam sizin varlığınızı bile unutmuştur
Umarım ama şöyleki bende engelliydi numarasi ancak çok kısa süre öncesine kadar arada beni ariyordu.Çağrı gecmisine girdigimde göruyordum engel atilmis numaradan arandigi gozukuyordu.Bu arama işini de henuz yeni bıraktı şukurki

Ya bi hata ettim gerçekten pişmanım o fotoğraflar onda duruyodur.Ona yazıp silmesini söylesem mi? O zamanlar da dedim ama silmemiştir bundan eminim. Korkuyorum ve pişmanım zaten bi kac sene gecti ustunden aptallık ettim ergen kafasındaymışım.Benim numaram da duruyo onda sanırım zaten zor kurtuldum ondan bende numarası yok ama instagramdan yazabilirim.
O zaman açıktın nolacak ki hiç yazıp hatırlatma kendini zaten zor kurtulmuşsun.

Bir kaç sene geçmiş üzerinden şimdi mi mesaj atılır sakın atma. Birde sadece başın açıkmış bu kadar büyütülecek bir durum değil.

Yine başına bela mı etmek istiyorsun ? Zaten sil demenle silecek bir tip değilmiş yazman bir şey değiştirmeyecek adamı yine başına saracaksın

Yaşlar kaç ki ergen mi bu insan
O zamanlar 18 yasindaydim.Sanirim hâlâ ergenmişim o zaman.Bir de o sıralar bir durum yaşadım ve psikolojim baya bi bozulmuştu kayıp yaşamistim boşluktaydım böyle bir hataya düşmemin sebepleri olabilir kafamı dagitmak için arkadaşca konusuyordum onunla ama o kendisi gönül bağladı ve zor kurtuldum

O zamanlar 18 yasindaydim.Sanirim hâlâ ergenmişim o zaman.Bir de o sıralar bir durum yaşadım ve psikolojim baya bi bozulmuştu kayıp yaşamistim boşluktaydım böyle bir hataya düşmemin sebepleri olabilir kafamı dagitmak için arkadaşca konusuyordum onunla ama o kendisi gönül bağladı ve zor kurtuldum
Hayır onun yaşı kaç böyle şeyler düşünecek kadar ergen mi

Ya yaptiysa veya yaparsa?
Bak güzel kardeşim sen şu an olmamış bir senaryo için telaşlanıyorsun ve bu bir rahatsızlık bende zamanında yaşadım hala ara ara yaşıyorum git tedavi ol eğer yapacağı varsa senin yazman zaten bunu engellemez aksine ona daha büyük cesaret verir korktuğunu anladığı için daha çok üstüne gelir sakın iletişime geçme

Bak güzel kardeşim sen şu an olmamış bir senaryo için telaşlanıyorsun ve bu bir rahatsızlık bende zamanında yaşadım hala ara ara yaşıyorum git tedavi ol eğer yapacağı varsa senin yazman zaten bunu engellemez aksine ona daha büyük cesaret verir korktuğunu anladığı için daha çok üstüne gelir sakın iletişime geçme
Haklısınız teşekkür ederim 🥺

Back
X