kızlar bana akıl verin nolur yardım
edin .üç sene önce kimsenin baskısı altında kalmadan kapandım inanılmaz hevesliydim kaoanmaya.eşimle ozamanlar flört dönemindeyik ona kapanıcam deyip duruyodum pek karışmıyodu o hevesle kapanma ömür boyu hakkını vereceksen kapan diyodu yok sora ben açılcam deme bana diodu..tabi bn
ben açılması saçmalama faln havalarındaydım neyse üç senedir kapalıyım .ama bana bu yaz bişeyler oldu kapalılıgı kendime yakıştırmamaya başladım .aklımda bir sürü düşünce..sanki niri bana açıkken daha güzeldin ,bu yaşta kapandın yaşlı gösteriyosun ,ne vardı sende saçlarını açıp pantolon tişortlerle daha genç görünseydin diyor .bu düşüncelere engel olamıyorum evde pantolon tişort tarzı şeyler giyip saçlarımı düzleştirip aynanın karşısona geçiyorum bunu yapmaktan alamıyorum kendimi igercekten kendimi hep açık hayal etmeye başladım eskisi gibi olsam falan diye düşünüyorum .şal takmak bana zor ve bunaltıcı gelmeye başladı zaten yazın çıldurıcaktım sıcaktan kafam yanıyo sanıyorum bazen şu kafamfakini kaldırıp atasım geliyo dedim kaç kere eşim ben öyle deyince çok büyük tepkiler veriyo bende pişman oluyorum ama elimde degil açılmam asla ama böyle giderse türbandan soguyacam zaten sogudum mecburiyetten takıyomusum gibi geliyor napıcam ben kızlar yarddım edin akıl verin sanki şeytan benle ugrasıyo resmen sogudum şallarımın yüzüne bakasım yok dışarı bile çıkmak istemiyorum sanırım kapanırken hevesle kapandım ve sonu böyle oldu .lütfen yadırgamasın kimse eşime bile anlatamıyorum bunları oyüzden yazıp rahatlamak istedim belki benle aynı sorunu yalayanlar vardır diye..güzel bir kadınım begenilirim hep çevremde ama bana içimden bir ses güElligini kapatıyorsun diyor engel olamıyorum noluyo bana ((
Kapalılar icin de cok harika kıyafetler var canım. Bende tesettürlüyuj ve etrafımda ki açık yaşıt arkadaslarım hep senin yüzünden bizde kapanicaz harika giyiniyosuj falan der. Ama ben asla guzel giyinmek icin kapanmadım. 7. Sınıfta aileme karsi çıkıp kapandım hala dışarı çıkarken gurur duyuyorum basımda bi ayet taşıyorum. Yıllar once kapalı olmak cok zordu yasam hakkı tanınmıyordu maalesef ama su an cok rahat hersey elhamdulillah. Bence öncelikle neden kapandiginj,bu farzın gerekliliklerini,kazandığın sevabi tekrar vi araştır gozden geçir. Eger hala genc görünmek adına bunlardan vazgeçebilevehini düşünüyorsan gerekeni yap. Ama unutma bunlar şeytan vesvesesi sen su döneminde sınav içindesin. Insallah sınavını başarılı geçersinkızlar bana akıl verin nolur yardım
edin .üç sene önce kimsenin baskısı altında kalmadan kapandım inanılmaz hevesliydim kaoanmaya.eşimle ozamanlar flört dönemindeyik ona kapanıcam deyip duruyodum pek karışmıyodu o hevesle kapanma ömür boyu hakkını vereceksen kapan diyodu yok sora ben açılcam deme bana diodu..tabi bn
ben açılması saçmalama faln havalarındaydım neyse üç senedir kapalıyım .ama bana bu yaz bişeyler oldu kapalılıgı kendime yakıştırmamaya başladım .aklımda bir sürü düşünce..sanki niri bana açıkken daha güzeldin ,bu yaşta kapandın yaşlı gösteriyosun ,ne vardı sende saçlarını açıp pantolon tişortlerle daha genç görünseydin diyor .bu düşüncelere engel olamıyorum evde pantolon tişort tarzı şeyler giyip saçlarımı düzleştirip aynanın karşısona geçiyorum bunu yapmaktan alamıyorum kendimi igercekten kendimi hep açık hayal etmeye başladım eskisi gibi olsam falan diye düşünüyorum .şal takmak bana zor ve bunaltıcı gelmeye başladı zaten yazın çıldurıcaktım sıcaktan kafam yanıyo sanıyorum bazen şu kafamfakini kaldırıp atasım geliyo dedim kaç kere eşim ben öyle deyince çok büyük tepkiler veriyo bende pişman oluyorum ama elimde degil açılmam asla ama böyle giderse türbandan soguyacam zaten sogudum mecburiyetten takıyomusum gibi geliyor napıcam ben kızlar yarddım edin akıl verin sanki şeytan benle ugrasıyo resmen sogudum şallarımın yüzüne bakasım yok dışarı bile çıkmak istemiyorum sanırım kapanırken hevesle kapandım ve sonu böyle oldu .lütfen yadırgamasın kimse eşime bile anlatamıyorum bunları oyüzden yazıp rahatlamak istedim belki benle aynı sorunu yalayanlar vardır diye..güzel bir kadınım begenilirim hep çevremde ama bana içimden bir ses güElligini kapatıyorsun diyor engel olamıyorum noluyo bana ((
Rayban gozluklerimiz bile rahatsiz etmis vay beebence bu saatten sonra eşin bunu kolay kolay kabul etmez .inancımızdan kapandık diyorsunuz ama inancı modaya çeviriyorsunuz, açık bir bayan olarak sokağa çıkıyorum maşallah kapalıların ayağında gümüş halhal , burnunda hızma , türban üzeri rayban gözlük , makyaj desen o biçim, kumaşlar ipekten ya da satenden , ayakkabılar topuklu, etekler daracık, vücutlar tüm hatlarıyla meydanda, şimdiki tesettür anlayışı bu, yahuu bunu kapasan ne kapamasan ne , dışarda açık bayanlardan daha dikkat çekiyorlar. tak ayağına spor ayakkabıyı , giy rahat bir keten pantolon, bir de seni sıkmayan rahat bir t-shirt ne dikkatleri çek üzerine ne de bir ton masraf yap.
bence bu saatten sonra eşin bunu kolay kolay kabul etmez .inancımızdan kapandık diyorsunuz ama inancı modaya çeviriyorsunuz, açık bir bayan olarak sokağa çıkıyorum maşallah kapalıların ayağında gümüş halhal , burnunda hızma , türban üzeri rayban gözlük , makyaj desen o biçim, kumaşlar ipekten ya da satenden , ayakkabılar topuklu, etekler daracık, vücutlar tüm hatlarıyla meydanda, şimdiki tesettür anlayışı bu, yahuu bunu kapasan ne kapamasan ne , dışarda açık bayanlardan daha dikkat çekiyorlar. tak ayağına spor ayakkabıyı , giy rahat bir keten pantolon, bir de seni sıkmayan rahat bir t-shirt ne dikkatleri çek üzerine ne de bir ton masraf yap.
O ses şeytanın sesi değil tatlım beyninin sesi.
Sen ne istiyorsan onu yapmalısın. Psikolojini mahvettiğinin farkında mısın?
Belli ki kapalı olmak istemiyorsun artık. Açıl gitsin, kimseyi ilgilendirmez.
şeytan diye diye kendileri şeytanlık yapıyorlar aslında farkında değillertebrik ederimşeytan şeytan diye diye insanlarda psikoloji kalmadı.
iyice laçkalaştırdılar artıkdurumuna bir şey diyemeyeceğim ama kapanmak yakışıp yakışmamak ile ilgili değildir diye düşünüyorum... benim bir akrabam var normal zamanda türbanlı düğünlerde açık abiyeli sonra yine kapalı sonra yaz tatillerinde şortlu askılı böyle olunca acaip sinir oluyorum tatilden dönmüş yine tesstüre girmiş mevsimine göre yanii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?