kapanıp açılmak:(

vericek cevabım olmadığından değil.aynı üslupla cevap vermekten.gerçekten herkes klavyesinden çıkana bakmalı.çok kolay oluyo yazmak.lütfen konuyla ilgilenin.benim söylemek istediğim namaz kılanla kılmayanın arasında hepimizin sevap günah konusunda yapabildiği ayrımdan farklı bişey değil.yok haşa allah gibi yargıladığımı söyleyenler var.

ben doğduğumdan beri günahkarım öyle de öleceğim demekki ..
Günahsız ne demek yahu ?
Herkes haşa allah kesiliyor bu tip konularda ..

Kimse Allah kesilmiyor,yalnızca ayetlerde bildiriliyor.Farz olanı görmemezlikten gelemezsiniz.Ayrıca tek mevzu kapanmakta değil.Kapanmak kurtarmıyor , aksine sorumluluğu artttırıyor.Günah mı ? Evet.Yeterli mi ? hayır

İşte ben hep onu diyorum heves ederek özenerek kapanılmaz onun bilincinde olmak gerekir Kuran bunu dediği için kapanmak başka heves edip kapanmak başka çünkü onun bilincinde olup kapansan sıcakta yandım, yok güzel gözükmüyorum, yaşlı duruyorum diye düşünmezsin daha doğrusu onun ruh haine bürünebilirsen güzel gözükmek filan umurunda olmaz. Benim bir arkadaşım baya mini etek giyer makyajlar yapardı bir anda kapandı ama şal takıyor türbana girmedi ve çokta şık giyiniyor hiç yaşlı veya çirkin görünmüyor ailemde annem hariç herkes kapalı çok güzel giyinirler ve ben bayılırım onların renk uyumuna buldukları kıyafetlere. Ben de kapalı değilim benim de istediğim zamanlar oldu ama kapanınca bir daha açılmak istemediğim için ve yeterince kendimde o gücü görmediğim için kapanmadım. Sen de bir anda kapanarak hata etmişsin. Gönülden olsaydı inan bunları düşünmezdin şimdi eşinde çevrende haliyle tepki gösterecek hazır değildin madem neden kapandın diyecekler. Tabii rahat edemiyorsa yazın pişiyorum filan diyorsan zaten açılman lazım çünkü içinden geçenle yaptığın birbirini tutmuyor o zaman da zaten hiçbir anlamı yok kapanmak fiziksel değil ruhen de bir eylemdir. Sen o ruh halinde değilsin şu an.

İşte biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz .
İşten gelerek örtünen bir bayana sıcak mı işler ?
Gönülden olmayınca hep bir bahane bulunur .
Bizim toplumumuzun anlayamadığı olay şu .İnsanlar gönüllerinden geçtiği gibi yaşamalı .Başkaları için ya da mahalle baskısından dolayı değil .
Kadınlar da özgür olamadıkları zaman tehlikeli olurlar .Bunu herkes bilir .
Üniversitede ve kamuda türbanın serbest bırakılmasına ben çok sevindim .
Herkes dilediği gibi giyinebilmeli ama dilediği gibi başkalarına göre değil ,

içinden ne geliyosa onu yap arkadaşım.. ruh sağlıgın daha önemli kendini kasmadan yaşa

din içinse devam et vazgecme. etraf ne der diyosan hic dusunme

ben ne diyeceğimi şaşırdım... kapanmaya devam et yada açıl diyemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…