İyi ki dini konu açmak yasak şu forumda...
Hiç bulaşmamak lazım Kadesam bir de verecek cevabı olmayınca hemen hakaretler falan... Sinir bozmaya değmez...
İyi ki dini konu açmak yasak forumda herkes hacı hoca kesiliyor...
İnsan bildiği kadar konuşmalı, hele din inanç konusuysa insan klavyesinden dilinden çıkana bir bakmalı ya...
En iyisi Kendine İyi Bak Butonunu kullanmak...
Nedense ona buna günah diyenler insanlara en çok hakaret edenler . :) :) :) :) :) :) :)
ben doğduğumdan beri günahkarım öyle de öleceğim demekki ..
Günahsız ne demek yahu ?
Herkes haşa allah kesiliyor bu tip konularda ..
İşte biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz .İşte ben hep onu diyorum heves ederek özenerek kapanılmaz onun bilincinde olmak gerekir Kuran bunu dediği için kapanmak başka heves edip kapanmak başka çünkü onun bilincinde olup kapansan sıcakta yandım, yok güzel gözükmüyorum, yaşlı duruyorum diye düşünmezsin daha doğrusu onun ruh haine bürünebilirsen güzel gözükmek filan umurunda olmaz. Benim bir arkadaşım baya mini etek giyer makyajlar yapardı bir anda kapandı ama şal takıyor türbana girmedi ve çokta şık giyiniyor hiç yaşlı veya çirkin görünmüyor ailemde annem hariç herkes kapalı çok güzel giyinirler ve ben bayılırım onların renk uyumuna buldukları kıyafetlere. Ben de kapalı değilim benim de istediğim zamanlar oldu ama kapanınca bir daha açılmak istemediğim için ve yeterince kendimde o gücü görmediğim için kapanmadım. Sen de bir anda kapanarak hata etmişsin. Gönülden olsaydı inan bunları düşünmezdin şimdi eşinde çevrende haliyle tepki gösterecek hazır değildin madem neden kapandın diyecekler. Tabii rahat edemiyorsa yazın pişiyorum filan diyorsan zaten açılman lazım çünkü içinden geçenle yaptığın birbirini tutmuyor o zaman da zaten hiçbir anlamı yok kapanmak fiziksel değil ruhen de bir eylemdir. Sen o ruh halinde değilsin şu an.
din içinse devam et vazgecme. etraf ne der diyosan hic dusunmekızlar bana akıl verin nolur yardım
edin .üç sene önce kimsenin baskısı altında kalmadan kapandım inanılmaz hevesliydim kaoanmaya.eşimle ozamanlar flört dönemindeyik ona kapanıcam deyip duruyodum pek karışmıyodu o hevesle kapanma ömür boyu hakkını vereceksen kapan diyodu yok sora ben açılcam deme bana diodu..tabi bn
ben açılması saçmalama faln havalarındaydım neyse üç senedir kapalıyım .ama bana bu yaz bişeyler oldu kapalılıgı kendime yakıştırmamaya başladım .aklımda bir sürü düşünce..sanki niri bana açıkken daha güzeldin ,bu yaşta kapandın yaşlı gösteriyosun ,ne vardı sende saçlarını açıp pantolon tişortlerle daha genç görünseydin diyor .bu düşüncelere engel olamıyorum evde pantolon tişort tarzı şeyler giyip saçlarımı düzleştirip aynanın karşısona geçiyorum bunu yapmaktan alamıyorum kendimi igercekten kendimi hep açık hayal etmeye başladım eskisi gibi olsam falan diye düşünüyorum .şal takmak bana zor ve bunaltıcı gelmeye başladı zaten yazın çıldurıcaktım sıcaktan kafam yanıyo sanıyorum bazen şu kafamfakini kaldırıp atasım geliyo dedim kaç kere eşim ben öyle deyince çok büyük tepkiler veriyo bende pişman oluyorum ama elimde degil açılmam asla ama böyle giderse türbandan soguyacam zaten sogudum mecburiyetten takıyomusum gibi geliyor napıcam ben kızlar yarddım edin akıl verin sanki şeytan benle ugrasıyo resmen sogudum şallarımın yüzüne bakasım yok dışarı bile çıkmak istemiyorum sanırım kapanırken hevesle kapandım ve sonu böyle oldu .lütfen yadırgamasın kimse eşime bile anlatamıyorum bunları oyüzden yazıp rahatlamak istedim belki benle aynı sorunu yalayanlar vardır diye..güzel bir kadınım begenilirim hep çevremde ama bana içimden bir ses güElligini kapatıyorsun diyor engel olamıyorum noluyo bana ((
o zaman ben bu konuyu kapatırım yavaş yavaş...BDV bölüm kurallarında
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.
yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?