Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün aradım randevuların durdurulduğunu söylediler.Özel hastane ve kliniklerden randevu alınabiliyor. Gelen mesajla yasağa takılmadan gidiliyor. Ama devlet hastanelerinde nasıl işliyor durum emin değilim.
Hayır, ben sabah saat 8 de randevu aldım Gazi üniversitesi hastanesinden.bugün aradım randevuların durdurulduğunu söylediler.
Pazartesi randevum var devlet hastanesiBugün gazi hastanesini aradım ve kapanma nedeniyle randevuların durdurulduğunu yasaktan sonra takip etmem gerektiğini söylediler.Size de aynı şeyi söyleyen oldu mu ?
Plastik cerrahiden randevuların durduğunu söylediler banaHayır, ben sabah saat 8 de randevu aldım Gazi üniversitesi hastanesinden.
hangi doktordan aldınız ?Hayır, ben sabah saat 8 de randevu aldım Gazi üniversitesi hastanesinden.
Polikinliğe aldım telefondan. O yüzden kime aldığımı bilmiyorum.hangi doktordan aldınız ?
Plastik cerrahi dimi? Bana hem öğretim görevlileri kısmının hemde diğer kısımda randevuların durdurulduğunu söylediler.Polikinliğe aldım telefondan. O yüzden kime aldığımı bilmiyorum.
evet plastik cerrahi. Şimdi siz deyince tekrar aradım, randevu sorguladım ama bir değişiklik yok.Plastik cerrahi dimi? Bana hem öğretim görevlileri kısmının hemde diğer kısımda randevuların durdurulduğunu söylediler.
Anladım teşekkür ederim ben tekrar arayım o zamanevet plastik cerrahi. Şimdi siz deyince tekrar aradım, randevu sorguladım ama bir değişiklik yok.