Daha önce de yazmıştım buraya . anneme kapanmak istediğimi geçen yaz söylemiştim bu duygu içimde gittikçe büyüdü.Öyle bir an geldi ki İnsanların bakışlarından bile rahatsız olmaya başladım.Çok açık giyinen biri olmamama rağmen. sonunda annemle paylaştım bu isteğimi .Annem açık.daha önce kapalıydı . ancak babam istemediği için açılmak zorunda kaldı. herneyse.Annem adıma sevindim karşı çıkmadı.ama baban izin vermez buna dedi.sürekli babama nasıl söyleyeceğimi düşündüm durdum. biliyorum babamın huyunu ..izin vermiceğini biliyorum ama buna rağmen kapanma isteğim hiç geçmedi. daha da arttı . en sonunda anneme söylemesini rica ettim.kendimde o cesareti bulamadım hala da bulamıyorum.Anne sen biraz çıtlat söyle bakalım dedim.İkisi yalnızken söylemiş annem babama.Annem ne olduğunu şaşırmış.öyle kızmış öyle sinirlenmiş ki.bu arada ben üniversitede saç bakımı ve güzellik hizmetleri bölümü okuyorum.son senem mezun olucam bu yıl.Mesleğiyle ne alakası var kapanmasının .hayır olmaz kapanamaz.hiç müşterisi gelmez.demokratım ben,benim evimde kapanamaz .evlendikten sonra naparsa yapsın burda yaşıyorsa kapanamaz gibi cümleler kurmuş anneme de çok kızmış.Bunun üzerine ben çok üzüldüm ağladım günlerce..daha sonra babam dışarı çıkmış sinirini atmak için.eve geldiğinde hiçbir şey olmamış gibi davranmaya başladı. benim yüzüm asık tabi. o kdr şaşırdım ki böyle davranmasına.Ama hep Allaha sığındım hep sabrettim.Şuan eskişehirde okuyorum ve kapalıyım babamdan gizli.Eskişehirde kapalıyım ,bursaya geldiğimde başımı açıyorum mecburen..Bu durumdan o kdr rahatsızım ki.Geçen kurban bayramının 3.gününde nasip oldu kapanmak.Ulucamiye gittim ve namaz kıldım Allah'a açtım gönlümü dualar ettim namaz kıldım ve kapalı bir şekilde çıktım dışarı.o kdr zor günler geçiriyorum ki.herkes çok yakışmış çok güzel olmuşsun dedi.Ancak babamın karşı çıkması beni çok kırdı ve üzdü.Başkası öyle şeyler deseydi hiç umrum olmazdı ama babamın bu şekilde davranması beni yıktı..Evlendikten sonra değil şimdi kapanmak istedim.duygularım öyle yoğun ki..Şimdi okulun bitmesine doğru ben konuşucam babamla ama çok çekiniyorum yine aynı şeyleri söylemesinden rest çekmesinden korkuyorum.Ciddi düşündüğüm bir erkek arkadaşım var sağolsun bana çok destek oldu.Nişanlığımın gelinliğimin de kapalı olmasını istiyorum bunun için babamla konuşucam.Sizce ne yapmalıyım? Nasıl ikna ederim babamı ? babamın davranışları normal mi? nedir bu öfke anlayamıyorum.Ben Allah için kapandım Allah'a borcum olduğunu düşündüğüm için.Çok üzülüyorum . Peki sizler ne diyorsunuz ? bana akıl verin .