- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi meyveliturta23
Hayirli olsun canim benim. Nasil mutlu oldugunu hissediyorum sanki suan. Oyle icten yazmişsinki. Cok sevindim senin adina. Bazi seyler insanin gercekten icinde var. Bende kendim cok isteyerek kapandim. Hic pisman olmadim. Rabbim herkese nasip eder insallah.. :):) kapanalı henuz 3 ay oldu
ben biraz kiloluyum ve kapanınca teyze gibi olacağımı dusunurdum hep
oğlum dogdugundan beri yani 3 yıldır aklımda olan bişeydi ama net kararı bi turlu veremıyodum
biz kadın olarak güzel olmaya dış görünüşe önem veriyoruz yapımız bu:)
hep etrafım ne der diye dusunuyodum bi gün oturdum dedimki kuzenim benı kapalı gorse beğenmez ne kadar öenmli hiç
x arkadaşım görse konuşmayabilir ne kadar önemli hiç
kapandıgımda bana başka gözle bakacak onca ınsanı getırım gözümün önüne baktım tek tek hiç bi öenmleri yok
önce kardeşime söyledim bir sene kadar önce kıyafet bakmaya başladık internetten kafamda bişeyler oluştu kilo vermeye calıştım sadece bes kilo verebildim baktım olmıycak veremıyorum dedım boyle kapanıcam
eltimle paylaştım çok yardımcı oldular
internetten şal bağlama vidyoları izledim , kombin önerilerine baktım
uyumusz giyinp şevkimin kırılmasını istemiyodum ,
en son eşime söyledim çok sevindi eşime en son söylememin sebebi onun fikrinin beni etkilememesi idi
kendime ilk kıyafetlerimi aldım ve kapandım
offffff o ilk gün sokağa çıkma anı sana anlatamam
sanki herkes bana bakıyo manşet selin kapanmış!!!!! herkes şok oldu benden hiç beklenmiycek bişeydi
ailemde tek kapalı yok , konuşamalarım , siyasi görüşüm vs... kimse beklemiyodu...
çoğu kişi en fazla bir aya açılır dedi , şu ana kadar hiç pişman olmadım
ve herkes çok iyi yakıştırdıgımı tüm kilomun kapandıgını çok zayıf durdugumu söylüyo :) çok mutlu oluyorum:)
tabi zayıf görünmek için yapmadım ama o kapanmadan önceki endişelerimin hiçbiri olmadı boşuna kuruntu yapmışım:)
hayatımda eşim olmasaydı , ailem olmasaydıda ben şu anda kapalı olurdum çünkü içimden geliyo ve çok istiyodum kendimi böyle çok mutlu ve çok huzurlu hissediyorum
bu tamamen benim iç huzurumla ilgili bişey
açıkken çokmu farklıydım hayır yine aynı bendim :)
kapalıyım yine aynı benim kimin cennete cehenneme gideceğini bilemeyiz yapıyosan sadece kendin için yap:)
çevrenin ve senin aydaki görüntüne alışması en fazla 1 bilemedin 2 ay sonra herşey kaldıgı yerden devam:)