Rabbim daim eylesin

Ben de biraz geç örtündüm ve kendimce deneyimim bu sürecin aşamalı olarak ilerlediği. Ama tavsiyem dar pantolonların varsa elinin altından kaldır, ben çok zorlanmıştım. Nasıl olsa üstüne tunik giyiyorum deyip vicdan rahatlatmaya çalışıyor insan ama ayetteki vücut hattını belli etmeme durumuna direkt aykırı. Nispeten bol ve bilekte olmayan pantolonlar, oversize tshirt ve gömlekler kapsül gardrop için ideal olabilir.
Ben penye şal yerine bambu şal tavsiye ederim. Penye de al tabii ama diğerleri elbise-kazak- biraz daha yetişkin giyime uygun oluyor. Eşarp ilk etapta biraz zor ama beğendiğin olursa denemek için alabilirsin, evde şalını eşarbını prova ederek elin alışır, videolar çok fazla zaten.
Bone konusunda da topuza alışınca bırakmak zor, görsel olarak daha derli toplu oluyor. Ama saçım uzun demişsin, saçını balerin topuzun enseden versiyonu gibi yapıp bonelersen çok daha rahat edebilirsin.
Bu süreç çok çok kişisel, maddi ve manevi olarak da zor olabiliyor. Rabbim gönlüne göre işini kolaylaştırsın inşallah, vicdanın senin en güzel pusulan bence onun rahat etmesi senin yönünü ve gönlünün ferahını buldurur