Kapanmami istemiyor artik...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Orkide82

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
444
85
318
Almanya
Merhaba Arkadaşlar,

benim baslikdaki yazdigim gibi kapali biriyim ve esim 7 sene sonra kapanmami istemiyor. Kapali olarak görüp begendi...simdi akli basina gelmiş kendince ve dini görüşü cok değişti deiist oldu diyebilirim.
Ailesinde kapali kimse yok ve benle evlendiginde okadar gururluyduki bakin kapali kiz aldim diye. Zamaninda babaannemden manipule edildim birde arkadas cevrem diyor.
Arkadaslarin hepsi ama kapali olmayan esler almis simdi farkina variyor.
Ben 16 yasimdan beri kapaliyim yasimda 35 simdi.. Öyle yüzüne bakilmayacak sekildede degilim herkes cok begenir tarzimi.
Seni begenmemem degil olay, olay kapali olman araplara benzemen Türk olarak diyor.
Ben onun 40indan sonra akli basina gelmesiyle acilacak degilim diyorum.
Acilsan daha farkli davranirim sana veya daha cok beraber aktiviteler yapabiliriz gezme gibi diyor.

7 senede istedigim gibi olmayan adam bi acilmayami bakiyormus o sanki, yalan inanmiyorum.

Kac zamandir aramiz soguk.

Ben olmuyorsa ne yapicagini biliyorsun diyorum, avukat ev tut vs. gibi.. Düşünüyorum diyor ama faliyet yok.
Annesine zamanın yani gencliginde cok eziyet etmis acik diye şimdi benimde onun düşüncemde olmasini istiyor. Acil ama yine inan istedigin gibi diyor.

Sastim kaldim.. Ben onun dini yönden hicbirseyine karismam ne oruc tutmamasina, camiye gitmemesine.. Kendi cok egosit

Sizce nasil bi tutum veya yol izlemem lazim??
(1 kizimiz var 3yasinda)

Hicbir dayatmayi kabul etmemelisiniz ne kapan diyen bir koca nede acıl diyen ikiside ayni sey bu sekilde zorlama olmaz sizi boyle tanimis sonucta. Simdi size acil deme hakki yok bu sizin alacaginiz karardir bence taviz vermeyin gittiginiz yol bence dogru begenmiyorsan avukata gidebilirsin gibi devam edin.

Çevresinde etkilendiği bir kadın olabilir.seni ona benzetmeye çalışıyor olabilir.
Sanmıyorum, tabii acik kadinlarin tarzi bak negüzel giyinmis bu simdi günahmi diyor ara ara.. Kadini kadin yapan sacidir falan.Böylesinde ne var falan..
Baska ülkeden geldi esim burda ne arkadas edinebildi ne bisey.. Bunalima girdi bence ve taktimi takiyor bu ara takintisi ben oldum

Dini kararlar kişinin tamamen kendini ilgilendirir. Kimse müdahil olmamalı ve dahil edilmemelidir.
Tavrınızı koruyun, manipüle olmayın.
Onun isteğiyle örtünmediniz, onun için örtünmediniz, buna karışamaz.
İstemiyorsa tesettürlü eş, kendi düşünsün ne yapacağını.

Ben böyle mutluyum. Bir daha konusunu açma deyin. Konuyu tekrar açarsa cevap bile vermeyin. Ayrıca sizde onun görüşlerine karışmayın.

Olduğunuz gibi kabul edemiyorsa yapması gereken belli. İnsanlar değişebilir buna söylenecek birşey yok fakat çevresindekilerden buna göre yaşamalarını beklemek saçma. Ama bu konuda pek haklı/haksız durumu yok bence. Ortada bir gerçeklik var sadece.

Ne münasebet yahu , hayatımızı eşlerimizin değişen fikirlerine göre şekillendirmeyiz hele ki inanç gibi hassas ve tamamen kişinin kendisini ilgilendiren konuları.

Eşiniz kendi düşünceleri fikirlerini olmayan bir adam , arkadaşlarım açık kadın aldı, açılsan başka türlü davranırım diyen adama zerre saygım olmazdı. Ne kendisine ne size saygısı var çünkü eşinizin.

Son düzenleme:
Dinini kendi içinde yaşasın beyfendi.
Ayrıca sizinle böyle konuşmasına nasıl izin veriyorsunuz. Yok seni aldım arkadaşlarım açık kadın aldı. Açılsan sana başka türlü davranırım.
Adamın size zerre saygısı yok.
Ne düşündüğünüzü umursamıyor.
Siz de umursamayın. Saçma sapan bir eşiniz var kusura bakmayın ama. Kapalı birini isterkenki görüşleri de şu anki görüşleri de çok radikal. Kimliksiz, inandığını körü körüne savunan ezik biri.

Ben böyle mutluyum. Bir daha konusunu açma deyin. Konuyu tekrar açarsa cevap bile vermeyin. Ayrıca sizde onun görüşlerine karışmayın.

Dün artik baya patladim, yaptiginin egositlikden baska bisey olmadigini.. Kendisi istedigi icin kimse dini görüşünü veya tarzini degistirmek zorunda olmadigimi.. Bencil oldugunu.. Begenmiyorsa avukat tutsun ev tutsun sonra istedigi gibi begendi biriyle olabilecegini teklif ettim benim icin sorun olmadığıni..

Duurmunuz biraz karışık açıkçası çünkü dinen eşinin dışarıya yonelmemesi için ona güzel gozukmen lazım.. (demek istediğim sadece bakım, şık giyim değil herkesin güzellik anlayışı farklıdır ve zamanla değişkenlik gösterebilir yaştan ve çevreden dolayı.)
Sizin durumu aranız açılmayacak şekilde halletmeniz gerekiyor. Eşiniz boşlukta ve karirinda tam değilse değiştirmeye çalışın BettyRuble BettyRuble kişinin verdiği tavsiye gayet güzeldi onu kendi ile vurmaya çalışın ama mevzunun ayrılmaya kadar gitmemesine özen gosterin.

Şimdi mi gelmiş aklı başına. Ben de senin burnunu beğenmiyorum değiştir estetik yaptır deyin. Bakalım ne diyecek. Beni böyle beğendin evlendin diyecek muhtemelen.
Aynen bende cogu seyini begendigimi sanma ama saygi duyuyorum olamicagini bildigim icin lafini bile etmiyorum karsi taraf kiril diye dedim sende o yok.. Dobrayim diye güya herseyi insana söylüyorsun bu dobralik degil patavatsizlik dedim...kendine göre cogu erkekden iyimis.. Tam egoman narzist

Ne münasebet yahu , hayatımızı eşlerimizin değişen fikirlerine göre şekillendirmeyiz hele ki inanç gibi hassas ve tamamen kişinin kendisini ilgilendiren konuları.
Evet söyledim.. Hersey ama hersey degisebilir ama konu dinse kimse kolay kolay hele baskasi icin degismez dedim

Aynen bende cogu seyini begendigimi sanma ama saygi duyuyorum olamicagini bildigim icin lafini bile etmiyorum karsi taraf kiril diye dedim sende o yok.. Dobrayim diye güya herseyi insana söylüyorsun bu dobralik degil patavatsizlik dedim...kendine göre cogu erkekden iyimis.. Tam egoman narzist
Acaba sevmiyo mu sizi. Valla ben otursam eşim hakkında 5 tane fiziksel kusur sayabilirim ama bu kusurlar onu sevmeme beğenmeme engel olmuyor.

Dinini kendi içinde yaşasın beyfendi.
Ayrıca sizinle böyle konuşmasına nasıl izin veriyorsunuz. Yok seni aldım arkadaşlarım açık kadın aldı. Açılsan sana başka türlü davranırım.
Adamın size zerre saygısı yok.
Ne düşündüğünüzü umursamıyor.
Siz de umursamayın. Saçma sapan bir eşiniz var kusura bakmayın ama. Kapalı birini isterkenki görüşleri de şu anki görüşleri de çok radikal. Kimliksiz, inandığını körü körüne savunan ezik biri.
Piskoloji düzgün biri degil zaten malesef baska kimse demiyor veya gercek yüzünü göstermiyor.

Yazdigin gibi ona ne karisirim ne derim yap et diye.
Ohooo asker arkadasi belledi beni bastan beri sevgillerini anlatirdi bana neler yaptiklarini üstü kapali, yani herseyini anlatırdi gecmisinden.. Agzinda bakla islanmaz tarzinda biri.
Yolda begendigi kadinlari söyler. Yani cok sey yuttum veya göz ardi ettim onun icin.
40indan sonra düşüncesi degisti diye bende ayni fikirde olamam gerekmedigimi söyledim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X