Kapanmazsan evlenmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi yapmışsın. kapanacaksan içinden gelmeli. başkasının bana ait olmanı istiyorum kapan demesiyle değil.

Açık olunca herkese ait mi oluyormuşsun yani?
O zaman sen de ona zihniyetini değiştirmesini yoksa evlenmeyecegini söyle.

Piyasada kapalı kız kalmamış gibi, gidip açık birini bulupta ondan sonra da onu kapatmaya çalışmalarına uyuz oluyorum.

Madem zihniyeti bu yönde, o zaman sana hiç yaklaşmayacaktı.

aynen birinde iki yıllık ilişki var digerinde hangisini seçmeliyim . 2 yıllık ilişkinizden ayrıldınız galiba ve onun boşluğunda bunalımdan mı sıkıntıdan mı arayışa girdiniz galiba ama bnce biraz ara verin kendinize . Bu arkadaş aynı eve çıkacağınız kişi mi . karar konusunda iyi bi karar vermişsin şimdi böyleyse ilerisi daha zor olurdu

Aslında boyle diyen adamlara sen de at gözlüğü takip dışarı çıkacaksın diyenler vardı bu cevabı hak etmiş adam

Kapalı olmayanlar kamu malı mı tövbe tövbe. Ne demek kapan sadece bana ait ol.
Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin.

Doğru yaptın. Kimse kimseyi kendi yaşam tarzına zorlamamalı.

İyi yapmışsınız. Bu zorla olacak bir şey değil. Ayrıca baş kapatmakla mı onun oluyormuşsunuz? Diyecek söz bulamadım.

bana ait ol, kimse gormesin ne demek?
bizim basimiz acik diye kamu mali miyiz onun gozunde?
elbette ki dogru olani yapmissiniz, oyle bir zihniyetle mutlu yasanmaz.
insan elbette ki basini kapayabilir, o ayri, boyle sapkin zihniyetli olmak ayri.

Cok gicik gercekten. Kapali seven kapali bulup asik olsun bir zahmet. Iyi yapmissin. Istedigimi gorup secip alayim sonra da paketleyeyim sadece benim olsun super mantik. Pismanim derse inanma. Periyodik olarak bastirmaya devam edecektir.

Bunlar eski konularınızdan bazı mesajlarınız;bi iki yıllık olmuş sevgiliniz bi beş ay bi de bir yıl. Sadece dört ay içinde yani. Bi üçüncü sınıftasınız bi dördüncü bunlarda aynı aylar içinde atılmış mesajlar. Zaman kavramı sizde farklı işliyor galiba.

Evet bende aynisini yapmistim once kabul etti sonra da isteklerini soyleyip degistirmeye kalkti .Madem sekil olarak farkli birini istiyor pasa pasa yoluna baksin.

Zihniyet farkı var ayrılmakla doğru olanı yapmışsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…