- 7 Aralık 2015
- 977
- 1.127
- 113
aynen birinde iki yıllık ilişki var digerinde hangisini seçmeliyim . 2 yıllık ilişkinizden ayrıldınız galiba ve onun boşluğunda bunalımdan mı sıkıntıdan mı arayışa girdiniz galiba ama bnce biraz ara verin kendinize . Bu arkadaş aynı eve çıkacağınız kişi mi . karar konusunda iyi bi karar vermişsin şimdi böyleyse ilerisi daha zor olurdueski konularınıza baktım çok fazla tutarsızlık var. bi son sınıfsını bi üçüncü sınıf. bi iki senelik ilişkiniz var eve çıkmayı düşünüyosunuz bi bu adam... öğrencisiniz okulunuzla uğraşmak yerine neden bu işlerle uğraşıyosunuz?
Doğru yaptın. Kimse kimseyi kendi yaşam tarzına zorlamamalı.Merhaba benim yaklaşık beş aydır konuştuğum biri vardı niyeti tamamen evlilikti işi gücü var yasida gelmiş hemen evlenmek istiyordu istiyordu konuştuk buluştuk her şey oiyi güzel bi de ailesi din da baya bu da bes vakit namaz kılıyordu ben acik bi kızım baya bi. Aşırı derecede kiskancligida vardi vardı dedi kapanmani istiyorum sadece bana ait ol kimse görmesin diye kapanmazsan rvlenmem dedi bana bunu şart koştu . Evlilik için baştan böyle şart surtlar oluyorsa ben yokum dedim ayrıldım sizce dogru mu yaptım
Merhaba benim yaklaşık beş aydır konuştuğum biri vardı niyeti tamamen evlilikti işi gücü var yasida gelmiş hemen evlenmek istiyordu istiyordu konuştuk buluştuk her şey oiyi güzel bi de ailesi din da baya bu da bes vakit namaz kılıyordu ben acik bi kızım baya bi. Aşırı derecede kiskancligida vardi vardı dedi kapanmani istiyorum sadece bana ait ol kimse görmesin diye kapanmazsan rvlenmem dedi bana bunu şart koştu . Evlilik için baştan böyle şart surtlar oluyorsa ben yokum dedim ayrıldım sizce dogru mu yaptım
erkek arkadaşımla iki seneden beri birlikteyiz ben üniversite üçüncü sınıftayim açıkçası bi sıkıntım Yok iyi huylu merhametli hep o didiniyo ilişki için çok ilgili biri m ama kpss ye girdi ve atancak puanı çok iyi ilk atama olmazsa ikinci atama kesin. Ama ben uzaktan nasıl yapabilcem hiç bilmiyorum güven sorunum var ne kadar sevsemde koru korune bağlanmadım Hiç insandır hata yapar kazık atar gözüyle baktığım zamanlarda oldu ki ben şüpheci kuruntulu biriyim uzağa gidince nasıl olacak bilmiyorum tavsiyeleriniz tecrubelerinize ihtiyacım var uzaktan ilişki yururmu yürümezmi özellikle ilişkide bi taraf kuruntulu supheciyse eger
iki bucuk
Iki bucuk sene oldu sevgilimin ebine daha once gitmistim kalmamistim ama ders calismaya gitmistim bi sorun olmadi elimize cok firsatta gecti ikimizde oyle insanlar degilizz genis degiliz o da bende ama benim bu rahatsizligimdan o da cok etkilendi baska carem yok oda daha iyi oluyim diyee istedi ayni evde olmayo onun disinda keyfi ikimizde istemyoruz
merhabalar ben yaklaşık bir yıldır biriyle görüşüyorum ama bu görüşmeler çok sık olmadı ara ara sadece.bu son bi iki ay buluşmaya başladık sevgili değiliz ama niyeti ciddi ailesi biliyo sevgili olma taraftarı değil direk evlenme taraftarı. isteyelim diyo kendisi. Aama şöyle bi sorun var benden çok hoşlandı gizli gizli takip etmeler falan bırakmadı peşimi ama bana hissettirmedi çok .
Bunlar eski konularınızdan bazı mesajlarınız;bi iki yıllık olmuş sevgiliniz bi beş ay bi de bir yıl. Sadece dört ay içinde yani. Bi üçüncü sınıftasınız bi dördüncü bunlarda aynı aylar içinde atılmış mesajlar. Zaman kavramı sizde farklı işliyor galiba.Sana su kadarini soyliyim universite son sinif ogrencisiyim ilk senemde bende senin durumundaydim dislaniyodum bi grubum yoktu bense fedakarlik yapyodum karsilik goremiyodum cok degil ikinci siniftan itibaren o gruplar yavas yavas dagilcaklar insanlar kimin iyi kimin kotu oldugunu sonradan goruyolar suan son siniftayim ve evet bi grubum var dislanmiyorum aranan bi kisi oldum tanidikca herkes kendi dostunu arkadasini buluyo meraketme sen daha kimse kimsenin kazigini yememis oluyo birinci sinifta
Evet bende aynisini yapmistim once kabul etti sonra da isteklerini soyleyip degistirmeye kalkti .Madem sekil olarak farkli birini istiyor pasa pasa yoluna baksin.Merhaba benim yaklaşık beş aydır konuştuğum biri vardı niyeti tamamen evlilikti işi gücü var yasida gelmiş hemen evlenmek istiyordu istiyordu konuştuk buluştuk her şey oiyi güzel bi de ailesi din da baya bu da bes vakit namaz kılıyordu ben acik bi kızım baya bi. Aşırı derecede kiskancligida vardi vardı dedi kapanmani istiyorum sadece bana ait ol kimse görmesin diye kapanmazsan rvlenmem dedi bana bunu şart koştu . Evlilik için baştan böyle şart surtlar oluyorsa ben yokum dedim ayrıldım sizce dogru mu yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?