• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapatılmış bir ınsta hesabının IP si bulunabilir mi

verirse versin konu sahibesi, ne davasi acacakmis sana neyden sikayetci olacakmis tam olarak?
Aslında sikayetci olacagı bir sey yok ne hakaret ne tehdit esime iftira atıyor dıcek galıba. Sorun benım kım Oldugumun ortaya cıkmadı xıkarsa tüm aile benım uzerıme gelir sana mı kaldı diye. Onlar barısır ben kotu olurum keske yazmasaydım ya banane aldatılıyorsa.

Haklısınız hala aptallık yapıyorum belkı buraya uyedır tesekkur ederım ben zor akıllanırım galıba
Estağfirullah siz iyi niyetli davranmışsınız ama kime böyle sahte bir hesaptan mesaj gelse aşağı yukarı aynı tepkiyi verir. İyilikten maraz doğuyor malesef doğru olan eşine söylemek olsa bile bunu yapmak bazen kötü üzücü sonuçlar doğurabilir. Karışmamak en doğrusu çoğu zaman.

Estağfirullah siz iyi niyetli davranmışsınız ama kime böyle sahte bir hesaptan mesaj gelse aşağı yukarı aynı tepkiyi verir. İyilikten maraz doğuyor malesef doğru olan eşine söylemek olsa bile bunu yapmak bazen kötü üzücü sonuçlar doğurabilir. Karışmamak en doğrusu çoğu zaman.
Kesinlikle haklısınız bundan sonra kendi cekırdek ailem dışında asla kimsenin isine karısamam haksızlık karsısında susma derler ama susmak gerekmiş

Sizi Burdan şikayet ettim Baska mercıden de edıcem

Elinizden geleni ardınıza koymayın akrabanızmış da falan git işine yaa kimsenin bilmediği birşeyi bir tek siz biliyorsunuz yani.. Adam da salak ortalık yerde ele ele geziyor zaten sevgilisiyle de bir tek sizin haberiniz var dimi. Gözünü aç falan nedir bu kadar eminseniz neden sizin üzerinize gelsinler. Zaten eski konularınızda da mutsuzum boşanmak istedim falan yazmışsınız. Fake hesap yazıp da mı dikkate alacaklarını sanıyorsunuz akrabansa o kişiyi uyarabilirdin biliyorum diye

facebooka bağlı siteler instagram vs. IP bilgilerini hukuki bir gerekçe olmadıkça turkiye ile paylaşmıyor diye biliyorum.. yanlış mı doğru mu emin değilim ama bir avukat arkadaşımın bunu dediğini anımsıyorum

Buldunuz mu o doktoru peki
Doktor zaten benim tedavi gördüğüm bir doktor tüp bebek için. Ben bu forumdaki yorumlara bakarak seçmiştim ama sonradan farkettim hep üye olup tek mesaj yazıp sonra birdaha girmeyen üyeler var. Kimiside ben negatif yorum yaptığım için farklı şeyler yazdı nese ben bu hesapların sahte olduğunu düşündüğüm için avukatımla gidip dilekçe vermek istedik ispatı için. Ama benim şahsıma bir hakaret saldırı olmadığı için işleme alınmadı ancak mahkemede sunabileceğiz

Hayır tehdit hakaret yok sadece aldatıldığını onun ıcın uzuldugumu gozlerinı acması gerektiğini genclıgını yaktığını soyledım ama o beni savciliga vermekle tehdit ettı
Merak etmeyin herkes mesaj gönderinin kim olduğunu öğrenmek için gitse zaten savcılık iş yapamaz. Hele instagram vs dava süreci başlamış olması gerekli ip talebi için

Elinizden geleni ardınıza koymayın akrabanızmış da falan git işine yaa kimsenin bilmediği birşeyi bir tek siz biliyorsunuz yani.. Adam da salak ortalık yerde ele ele geziyor zaten sevgilisiyle de bir tek sizin haberiniz var dimi. Gözünü aç falan nedir bu kadar eminseniz neden sizin üzerinize gelsinler. Zaten eski konularınızda da mutsuzum boşanmak istedim falan yazmışsınız. Fake hesap yazıp da mı dikkate alacaklarını sanıyorsunuz akrabansa o kişiyi uyarabilirdin biliyorum diye
Sizi iftiralarınızla basbasa bırakıyorum esimle mutsuz olmamın boyle bir durumla ilgisi yok Esımı mi aldatıyorum yanı tovbe tovbe Allahınızdan bulun boyle bir iftira attıgınuz ıcın hakkımı helal etmuyorum

Doktor zaten benim tedavi gördüğüm bir doktor tüp bebek için. Ben bu forumdaki yorumlara bakarak seçmiştim ama sonradan farkettim hep üye olup tek mesaj yazıp sonra birdaha girmeyen üyeler var. Kimiside ben negatif yorum yaptığım için farklı şeyler yazdı nese ben bu hesapların sahte olduğunu düşündüğüm için avukatımla gidip dilekçe vermek istedik ispatı için. Ama benim şahsıma bir hakaret saldırı olmadığı için işleme alınmadı ancak mahkemede sunabileceğiz
Allah allah kendine olumlu yorum mu yazıyormuş ? Siz olumsuz bir durum mu yaşadınız

ayrıca bana çirkin bir uslüpla ağır hasta dediğiniz için sizden özür bekliyorum @MissCherryBlossom

Allah allah kendine olumlu yorum mu yazıyormuş ? Siz olumsuz bir durum mu yaşadınız
Ben olumsuz bir süreç yaşadım . Ve bu yorumlarıda sonrasında farkettim kim olduğunu bilmiyorum elimde kanıt yok suçlamak için , tamda bu yüzden savcılığa gitmiştim eğer sahte olduğunu ispat edebilseydim belki diğer insanlara yardımım dokunur diye düşündüm. Yoksa benim için artık yapılacak birşey yoktu. Ama savcılık hakaret olmadan işlem yapmıyormuş dava süreci yoksa. Zaten dava sürecinde görülecek artık ondan içim rahat

Ben olumsuz bir süreç yaşadım . Ve bu yorumlarıda sonrasında farkettim kim olduğunu bilmiyorum elimde kanıt yok suçlamak için , tamda bu yüzden savcılığa gitmiştim eğer sahte olduğunu ispat edebilseydim belki diğer insanlara yardımım dokunur diye düşündüm. Yoksa benim için artık yapılacak birşey yoktu. Ama savcılık hakaret olmadan işlem yapmıyormuş dava süreci yoksa. Zaten dava sürecinde görülecek artık ondan içim rahat
Geçmiş olsun. Bazen doktorlar hastalarına diyebiliyor benim için yorum yapar mısın ya da tavsiye eder misin gibi. Ama tabi sahte hesap da olabilir. İnşallah sağlık durumunuz iyileşir

Geçmiş olsun. Bazen doktorlar hastalarına diyebiliyor benim için yorum yapar mısın ya da tavsiye eder misin gibi. Ama tabi sahte hesap da olabilir. İnşallah sağlık durumunuz iyileşir
Sağolun 🙏🏻Benimde aklıma ilk sahte olması gelmişti sonra başka biri sizin söylediğinizi söyledi yani hastaları tek giriş yapıp yazmış olabilir diye. İnsan negatif birşey yaşayınca aklına olumlu birşey gelmiyor ilk etapta. O öfkeyle savcılığa gitmiştim ama şimdi avukatıma bıraktım her işi .

Yalnız size öyle cevap yazanın bir kadın olma ihtimali bile üzdü beni. Umarım herşeyin farkındadır
Belki de esi yazmıstır telefon elindeyse bilmiyorum ama var oyle kadınlar ben hıc bilmiyor diye bılıyorum belkı de bılmemezlıge vuruyordur bsoverın

Back
X