• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapatılmış bir ınsta hesabının IP si bulunabilir mi

Ben bu forumdaki bazı yorumların sahte hesaplardan yapıldığını düşünerek savcılığa gitmiştim IP tespiti için. Hakaret tehdit vs yok ise işlem yapamayız dediler, sizde de tehdit hakaret falan yoksa bişey yapmazlar heralde. Herkes herşey için savcılığa gitse ne olurdu ?

Keşke böyle yollara başvurmasaydınız.bence iş büyümez ama büyürse kesinlikle gidin o insanla yüzyüze konuşun.aldatma olaylarına ben çok çok yakınım değilse asla karışmam artık.bir sefer zorunlu olarak karıştım nasibi aldım.kesinlikle iyilik yaramıyor insanlar kandırılmak istiyorlar.
COk pısman oldum zaten bir daha karısmıcam insanların isine aldatılıyor sa da aldatıyor sa da

Ben bu forumdaki bazı yorumların sahte hesaplardan yapıldığını düşünerek savcılığa gitmiştim IP tespiti için. Hakaret tehdit vs yok ise işlem yapamayız dediler, sizde de tehdit hakaret falan yoksa bişey yapmazlar heralde. Herkes herşey için savcılığa gitse ne olurdu ?
Hayır tehdit hakaret yok sadece aldatıldığını onun ıcın uzuldugumu gozlerinı acması gerektiğini genclıgını yaktığını soyledım ama o beni savciliga vermekle tehdit ettı

Yok zaten bulmazlarda hani kolay bulunacağını bilsin diye söylüyorum.bulunur mu diye sormuş çünkü.savcılığa bile gideceğini sanmıyorum kadının.sadece gözü korksun istemiş ama insan bir merak edip sormaz mı ya sen kimsin,ne biliyorsun diye.ben bu durumda kandırılmaya devam etmek istediğini düşünüyorum veya eşiydi hesaptaki.
Ben de esi okudu diye dusunuyorum ya da bazı kadınlar vardır ya esine sormak yerine karsı tarafa saldırırlar oyle yapmısta olabilir

Fake hesaptan yüzüne söyleyemediğiniz şeyleri söyleyip tanınmaktan korkarak nasılsa sosyal medyada bulamaz deyip yazıp sonra da savcılığa vericem deyince tutuşmak bu olsa gerek iyi yapmış. Bana da oluyor fake hesaptan önce bir paylaşıma yaptığım yoruma karışıyor yetmiyor sonra da özel mesajla laf söylüyor falan henüz böyle bir girşimim olmadı ama istersem çok kolay hesabı kapatmış olmanız bulunmanızı engellemez sizin mesajını okur okumaz size cevap yazmadan ıp adresinizi öğrenmiş bile olabilir bir daha kalkışmazsınız bu işlere işte milletin işleri yok bilmesi gerekenler falan size ne..

Hayır tehdit hakaret yok sadece aldatıldığını onun ıcın uzuldugumu gozlerinı acması gerektiğini genclıgını yaktığını soyledım ama o beni savciliga vermekle tehdit ettı

Pekii size neee aldatılmasından üzülmüşsünüz de gözlerini aç falan muhtemelen kocasının aldattığı kişi sizsiniz evli olduğunu öğrendiniz sindiremediniz karısına mesaj attınız hıncınızdan evet çook mantıklıca adam sizi tanımasın kadın sizin isminizi vermesin diye de fake hesapla yazmışsınız bu kadar basit.. yemiyorlar yanii bunları sizinle alakası olmasa tutup elaleme neden yazasınız nereden öğreneceksiniz?

Ablacim agir issizsiniz herhalde, kafayi sanal platformda fake hesap olmasina mi taktiniz bir de ustune savciliga mi gittiniz? Savci olsam arkanizdan dalaga gecerdim.

Pekii size neee aldatılmasından üzülmüşsünüz de gözlerini aç falan muhtemelen kocasının aldattığı kişi sizsiniz evli olduğunu öğrendiniz sindiremediniz karısına mesaj attınız hıncınızdan evet çook mantıklıca adam sizi tanımasın kadın sizin isminizi vermesin diye de fake hesapla yazmışsınız bu kadar basit.. yemiyorlar yanii bunları sizinle alakası olmasa tutup elaleme neden yazasınız nereden öğreneceksiniz?
İftira atmayın gınaha giriyorsunuz ne kadar rahat konusuyorsunuz ben evli Bı cocuk annesiyim bir durumla hıc ılgın yok kadın akrabam direk soylesem herkes benim uzerıme gelıcektı zaten cok pısman oldum ama ben sizi sıkayet edıcem asıl bana iftira attıgınuz ıcın

Sizi Burdan şikayet ettim Baska mercıden de edıcem

Ablacim agir issizsiniz herhalde, kafayi sanal platformda fake hesap olmasina mi taktiniz bir de ustune savciliga mi gittiniz? Savci olsam arkanizdan dalaga gecerdim.
İşsiz değilim çok şükür bir doktorla dava sürecindeyim.bu forumdaki o sayfada benim dava sürecimi destekliyor bu nedenle gittik savcılığa. Bilmeden yorum yapmak hele böyle bir uslüpla ne kadar kolay değil mi sizin için ?

Merhaba kızlar ben bir sahte hesap açmıştım ama baskasinin adına ya da resımlı degıl profilde kuş resmi olan adıda yalnız kalp olan bir hesap. Çekilillere katılmak ıcın acmıştım. Neyse ben bir tanıdıga Burdan mesaj attım bazı bilmesi gereken seylerı yazdım içinde küfür hakaret tehdit vs yok hemen cevap geldi savcılıkta gorusucez dedi. Bende hemen hesabı kapattım 5 dakika içinde sizce beni bulabilir mi?
İnstagram ve facabook üyelerinin ip bilgilerini paylaşmıyor adli süreçlerde çok çok zor bulması

İşsiz değilim çok şükür bir doktorla dava sürecindeyim.bu forumdaki o sayfada benim dava sürecimi destekliyor bu nedenle gittik savcılığa. Bilmeden yorum yapmak hele böyle bir uslüpla ne kadar kolay değil mi sizin için ?
Buldunuz mu o doktoru peki

Yalnız buraya da üye ise, sizi daha rahat bulur artık. Aybüke, evli, bir çocuk annesi...
Kendinizce iyi bir şey yapmaya çalışmışsınız, geri tepmiş. Büyük ihtimal kadın biliyor kocasının yaptıklarını.

Yalnız buraya da üye ise, sizi daha rahat bulur artık. Aybüke, evli, bir çocuk annesi...
Kendinizce iyi bir şey yapmaya çalışmışsınız, geri tepmiş. Büyük ihtimal kadın biliyor kocasının yaptıklarını.
Ben kendi dısında tüm aile biliyor diye bılıyorum hata ettim karısmamalıydım kadın memur işteyken esi eve kadın getiriyor maaş kartı kocasında üstüne arada şiddet göruyor herkes aman duyulmasın yuvaları yıkıkmasın 3 cocuk var diyor. Bende uyarmak istedim işi gücü olmasa yapmazdım ama işi var bu adamı çekmek zorunda degıl ama bosuna yardım etmısim ya sen kimsin nerden biliyorsun diyeceğine senı savciliga verıcem dedı. Bu da bana ders oldu kendi çekirdek aılen dısında kimsenin isine karısamam artık bırak aldatıldım şiddet görsün napim. Bu arada ismi Aybike olup evli tek kadın benmıyım ılgınc geldi tepkınız

Ben kendi dısında tüm aile biliyor diye bılıyorum hata ettim karısmamalıydım kadın memur işteyken esi eve kadın getiriyor maaş kartı kocasında üstüne arada şiddet göruyor herkes aman duyulmasın yuvaları yıkıkmasın 3 cocuk var diyor. Bende uyarmak istedim işi gücü olmasa yapmazdım ama işi var bu adamı çekmek zorunda degıl ama bosuna yardım etmısim ya sen kimsin nerden biliyorsun diyeceğine senı savciliga verıcem dedı. Bu da bana ders oldu kendi çekirdek aılen dısında kimsenin isine karısamam artık bırak aldatıldım şiddet görsün napim. Bu arada ismi Aybike olup evli tek kadın benmıyım ılgınc geldi tepkınız
Bu kadar detay vermeyin sizin için daha iyi.

Back
X