• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapatmaya çalıştığım boşluklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Kızlar şöyle biriyle olur muydunuz önce onu sorayım..

Benim yaşım 25. Meslek sahibiyim calısıyorum. Karsımdaki adam satıs müdürü lise mezunu ama işte geliştirmiş kendini maaşı 4 bucuk. Fakat evi kira babası aynı benimki gibi sorumsuzmus onunda babasına destek olmus hep yakın zamanda evini ayırdı tek yasıyor. 36 yasında. 11 yas vae aramızda. Müşterimizdi kendisi 2015 te tanıstık fakat ben ona hiç güvenmedim ön yargılar ve hissim öyle diyordu hep tersleyip kırıyordum o oldugu gibi kendini anlattı farklı anlatmadı diye düşünüyorum cok kadınla olmus gencken aldatmıs etmiş kabul ediyor hatalarını her haltı yemiş yani. onda beni çeken yakısıklı olması yasını göstermez. Aile sorunlarımız aynı beni anlıyor o benden önce yasamıs o yollardan geçmiş biri. Dini olarak da fikirlerimiz uyusuyor herkesle uyusmuyor cünkü fikrim ben biraz farklı bakıyorum bu duruma. Bu arada hiç sevgili olmadık o dönem bir kez buluştuk iş dısında onda da ben yine ona sinirlendim konusmayı kestim. Bu arada sevgilim oldu benim uzun süre sonra ilk defa 5 ay sürdü bitti malesef cekici bulmuyordm yeteri kadar davranışları da soguttu son dönemlerde ama güvenilirdi aynı yastaydık temiz aile cocugu diyordım onun için evlenmek istiyorduk ikimizde ciddi düşünerek baslamıstık. Ayrılalı 1 ay oldu konuşmadığımız zamanı da sayarsak 1 bucuk ayı gecmiştir bu süreçte 36 yasındaki adamla konusuypruz öle kafam dağılsın istedim o da birinden bahsetti baskasıyla oldugunu öğrenmiş üzülmüş filan 2 kez buluştuk beraberken güzel zaman da gecirdik konuşabiliyorum onunla. Mesela aynı yasta oldugum kişi saf sevgi güven vardı ondan emindim ama konusmak zordu anlamıyordu beni onun ailesi farklıydı maddi sorunları olmamıstı vs.. Yani hep böyle olmak zorunda mı bu adama da söledim olmuyor dedim arkadas gibi de bakamıyorum ama sana güven de hissetmiyorum malesef etkileniyorum vakit gecirdikçe diye o ise zaten alıstım hep böyle yapmana yine gideceksin dedi. Sonra iyi dileklerde bulundu bugün konusmayalım dedik son kez yazmazsa bidaha bakalım.. Bosluktayım ona da diyorum farkında. birinin ilgisine ihtiyac duyuyorum mutlu olmak istiyorum keske karsıma içime sinen sevdiğim bir adam cıksa artık cidden cok sıkıldım insanlar hep bulmus birini seviyor seviliyor ne kadar güzel hayat anlamlı sürekli savruluyorm zaten normalde de mutsuz biriyim 5 Aygül gecmişti şimdi ise yine bir bosluk kaos.. Kursa yazıldım ehliyete gidiyorum hobiler düşünüyorum ama yorgunum gitsem ne olacak ki diyorum hep aynıseyler biri cıkacagına inanmıyorum cok zor hayatıma alabiliyorum herkeste bişe buluyorum:(

Herkeste bişe var zaten... Kimse dört dörtlük değil ki. Huyundan suyundan olmasa bile, ailesinden anasından danasından çıkıyo bişey.. Orası ayrı. Sırf duygusal bi boşluk hissetmemek için, gözü kapalı hareket edenlerden olmamanız güzel bişey aslında. Ama bunu abartmamak lazım. O zaman önünüze çektiğiniz set yüzünden, yanlız kalırsınız. Biraz kalbinizi biraz mantığınızı dinleyin. Doğru kişiyi bulursunuz. Bir de akışına bırakmak gerekli. Hiç aklınızda yokken, hiç ummadığınız zaman da, hiç ummadığınız bi yerde çıkıverir karşınıza. Aramakla bulunmaz.

Herkeste bişe var zaten... Kimse dört dörtlük değil ki. Huyundan suyundan olmasa bile, ailesinden anasından danasından çıkıyo bişey.. Orası ayrı. Sırf duygusal bi boşluk hissetmemek için, gözü kapalı hareket edenlerden olmamanız güzel bişey aslında. Ama bunu abartmamak lazım. O zaman önünüze çektiğiniz set yüzünden, yanlız kalırsınız. Biraz kalbinizi biraz mantığınızı dinleyin. Doğru kişiyi bulursunuz. Bir de akışına bırakmak gerekli. Hiç aklınızda yokken, hiç ummadığınız zaman da, hiç ummadığınız bi yerde çıkıverir karşınıza. Aramakla bulunmaz.

Cıkmıyor :(( ayrıldıgım sevgilimi nette tanıdım bunu da istemiyorum

İnsanların bu boşluktan yararlanmasına fırsat verme, bu 1.
Yaşı senden büyük olan insanla yaşadığın durumu (çaplınlık vs hariç) birebir yaşayan bi arkadaşım vardı, 1 hafta önce 2. çocuğunu doğurdu bu 2.
Bence olay akışına bırakmakta geçiyor, sürekli buna odaklı olursan doğru kararlar veremeyebilisin.
Ben böyle bi insanla yapamazdım sanırım, bu da 3 :)

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum; yaş farkı çoğunlukla berbat bişey. Aldatma varsa hele ki kaç ordan. Çıtır erkek bul mis gibi. N'apcan göbeklileri.

Adam yasını göstermiyor.. Birde bn yasıtlarım anlasmakta zorlanıyorum olgun olması lazım karşımdakinin kişisel gelişimi biraz olsun tamamlanmış olmalı konusabilmeliyim

İnsanların bu boşluktan yararlanmasına fırsat verme, bu 1.
Yaşı senden büyük olan insanla yaşadığın durumu (çaplınlık vs hariç) birebir yaşayan bi arkadaşım vardı, 1 hafta önce 2. çocuğunu doğurdu bu 2.
Bence olay akışına bırakmakta geçiyor, sürekli buna odaklı olursan doğru kararlar veremeyebilisin.
Ben böyle bi insanla yapamazdım sanırım, bu da 3 :)

Arkadasın memnun mu?

Paragraf olaymış iyiymiş:KK14:
Yaş farkı çok istisnalar hariç
Duygusal boşluktasın hiç bulaşma.
Olgunluk yaşla alakalı değil.Gün gelir senden yaşça küçük ama daha olgun birisi çıkar karşına.Çevremde örnekleri var
Ehliyet kursu vs sosyalleşme yeni insanlar tanıma açısından güzel
Diploma vs takılmıyorum bunlar karakter vicdan gibi şeyleri etkilemez
Acele etme o kişi anlattığın kadarıyla mutlu etmez seni

Sevebilme ihtimalimden bahsettim karsıma iyisi cıksa bende onu isterim ama kim bilir ne zaman cıkar yada cıkacak mı muallak

iyide planla programla insan sevilmez ki.
sırf biri olsunda seveyim diyorsun şu anda.
yarın daha iyisi dediğin karşına çıksa ona yöneleceksin ve bu adamı harcayacaksın..

Adam yasını göstermiyor.. Birde bn yasıtlarım anlasmakta zorlanıyorum olgun olması lazım karşımdakinin kişisel gelişimi biraz olsun tamamlanmış olmalı konusabilmeliyim
Bak benim buraya açtığım ilk konuyu oku. Aynısını yaşadım ve aynı sözlerle kendimi savundum. Yaşını göstermese de senin yaşında gösteremeyeceği ve 40 yaşında çökmeye başlayacağı bir gerçek. Bununla birlikte gittikçe sıkıcı olup ebeveyn moduna geçecek. Sen hayat enerjisiyle dolup taşarken dünden ölmüş tünekten düşmüş biriyle birbirinize adapte olamıyorsunuz. İlgi alanları farklılaşıyor, bakış açıları farklılaşıyor... Ne kadar manevi anlamda olgunum desen de sen gençsin. Olgun bir genç.

Bu arada geçmişinde aldatma olan birine asla bulaşma. Aldatmak bir alışkanlık oluyor çoğu zaman. Aldatma isteği birinde varsa onu söküp atamaz. O heyecana bağımlı olurlar. Fırsatını ve bahanesini bulunca yine yaparlar.

Deli gibi aşık kocasına, maşallah.

İlginç.. Ama benim anlattığım kişi 4 yıllık sevgilisini en yakın arkadası ile aldatmıs suan pişman genc ve salaktım diyor ama tabi bu cok adice kendisi de adice aldattım diyor bu arafa sonra cok ilişkiler yasamıs işte aynı evde kalmıs etmiş..

2015'ten beri tanıyorsunuz, olsa olurdu. Demek ki bir kıvılcım yok içinizde ona karşı. Yoksa yaşı, mesleği vs. umurunuzda olmazdı. İlişkinin en başında bile tutku yoksa sonraki seneler hiç geçmez bence.

Daha bir sürü şey var konuyla ilgili ama aldatma şekli gerçekten çok iğrençmiş. 4 yıllık sevgili, en yakın arkadaş. Bu tip şeyler karakter meselesi. İnsan ne kadar yaş alsa da, olgunlaşsa da tamamen değişmez bence. Risk olacak her zaman, içinizden bir ses "acaba" diyecek hep.

Güvenebileceğiniz, sevebileceğiniz bir insan olana kadar yalnız kalın. Öyle biri yakın zamanda olmayacaksa bile üzülmekten, yanlış bir ilişki yaşamaktan iyidir. Her ilişki, hayata her giren kişi insandan bir şey alıp götürüyor çünkü. Yıpratmayın kendinizi boş yere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X