- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
2015'ten beri tanıyorsunuz, olsa olurdu. Demek ki bir kıvılcım yok içinizde ona karşı. Yoksa yaşı, mesleği vs. umurunuzda olmazdı. İlişkinin en başında bile tutku yoksa sonraki seneler hiç geçmez bence.
Daha bir sürü şey var konuyla ilgili ama aldatma şekli gerçekten çok iğrençmiş. 4 yıllık sevgili, en yakın arkadaş. Bu tip şeyler karakter meselesi. İnsan ne kadar yaş alsa da, olgunlaşsa da tamamen değişmez bence. Risk olacak her zaman, içinizden bir ses "acaba" diyecek hep.
Güvenebileceğiniz, sevebileceğiniz bir insan olana kadar yalnız kalın. Öyle biri yakın zamanda olmayacaksa bile üzülmekten, yanlış bir ilişki yaşamaktan iyidir. Her ilişki, hayata her giren kişi insandan bir şey alıp götürüyor çünkü. Yıpratmayın kendinizi boş yere.
ama biz sürekli konusmadık konusmayı kesmiştik.. acabalar hep olur evet bunu ona da söledim o ise gecmişle yargılamak yanlıs düzeltemem ki artık yasandı bitti diyor.. yok zaten istemiyorum kaldıramam ben öyle birini. karsıma düzgün biri cıksın istiyorum gercekten.
gecen biri ekledi facebook ne yakısıklı cocuk dedim konusmaya basladık nasıl cıvık bos kafalı biri aynı yastaydık .. düşün yani bana en son cok sıcak ya üflesene yazdı lakayıt .. engelledim hemen. sosyal medyadan bulmak istemiyorum aslında ama işte bazen olabilyior keske reelde iyi tanıma sansım olan biri cıksa karsıma içime sinen sevip sevileceğim