Ne biçim tipler bunlar yaa. Bu tiplerin savunulacak bi tarafini goremedim. Dinlemeseler duymazlarmis. Sanki sirf dinlemek için pesinden gelmisler gibi. Ne sacma insanlar.
Cok tesekkur ederim,esim yanimda ,sadece sinirlrm bozuldgu icin uzgun,ustume cok dusuyo cok yiprandi,onlari bildigi icin benim cok ustme gelmiyo,cok sagolun,beni anlamak istedgnz icinH Hassaskiz Ben sana hak veriyorum boşver hiç üzme kendini kimbilir neler yaptılarda bukadar soğuttular kendilerinden seni. kimse kimseden durduk yere nefret etmez. kendilerini sevdirselerdi eşinden önce sen davet ederdin onları. valla ne yaşadığını sen bilirsin.
10 yıllık evliyim daha birgün eşim benden habersiz misafir kabul etmedi bende öyle önce eşime müsait olup olmadığını sorarım. o gün evin müsait olmayabilir sen hasta olabilirsin hiçbir sebep olmasa bile bazen insanın canı yerinden kalkmak istemiyor. hem bu vesile ilede eşin birdaha senin bilgin olmadan eve kimseyi davet etmemesi gerektiğini de anlamış olur. boşverrr hiç kafana takma. gereksiz insanlar için kendini üzme...
Zilimize basan olmadi,dis kapidan duyulmaz binanin icine grmislerdir yuksek ihtimal kucuk gorumcem dinledi onlari cagrdi,esim ablam dinlemistir,onlara soylemistr diyoDiş kapidakiler duyacakvkadar nasil tartistniz o da ayri bir konu...bilemedim valla bu is tuhaf
Esim bana inaniyo,onlari da bildigi icin,ama dediginiz gibi olabilir,hatalariminda farkndyim,Heşeyi bir kenara bırakın Eşinizin gözünden bu konuda bir düşerseniz bir daha evliliğinizi toparlayamazsınız. Eşiniz ile yaptığınız tartışmanın hareretinden kapıda dinlemek zorunda kaldıklarını düşünüyorum ve Eşiniz yiğenleri veya ailesinden birininin söyleyeceği herşeye inanmaya meyilli hale geldi.. Gözünüz aydın... Şu saatten sonra olmayan şeyleri söyleseler bile eşiniz acaba diyecek... Geçmiş olsun...
Zilimize basan olmadi yanls yazmsmZilimize basan oldu yuksek ihtimal kucuk gorumcem dinledi onlari cagrdi,esim ablam dinlemistir,onlara soylemistr diyo
Konu sahibinin önceki konusu eşi yolda gördüğü yiğenlerini izinsiz eve davet etmesi idi. Takip değil misafirlik için gelmişler..
Benim ailem esime iyi davraniyo,oyunlar cevirmiyo,zaten ben ailesini kovmadim,baska bi aksma cagrckti,tartstik tamm ama esim sinirlrmn bozuldgunu gordu,kalbime inaniyo,kimseyle tartsmdm,kovmadimSenin kocan olsam senin ailenden bir kişiyi bile kapıdan içeri sokmazdım. Bu kadar net!
Konuyu okumustum da demis ya konu sahibi daha 3 saat varken eşimin peşinden gelip dinlemişler diye ona göre yorum yaptım
Yegenleryle ayni binada yasamiyorum,geldilerse geldiler ama o bile yalan yuksek ihtimal,etkili olsun diye gelip duydular geri donduler diyorlar,beni bikere aramamis sormamislar neymis uc saat sonra geliceklre eve bisey birakcklrmis,zile basan zaten yok,yalana ne gerek var,esim bile dumen ceviriyorlar diyo,cunku onlari biliyo beni de biliyoAynı binada yaşadıklarının da farkındasın o zaman...
Eşinizin yeğenlerinin yaşı kaç? çok merak ettim.Hastydim,esim huyumu biliyo,kendmi toplayip cagrmyi dusunuydum,
valla bende olsam yalanla dolanla uğraşan arkamdan iş çeviren insanlara bırakın 1-2 saat 5 dakika bile tahammül edemezdim.Gelip 1-2 saat oturup gidecek insanlar, burunlarından gelmiş artık seninle muhatap olmazlar işte sende rahatlarsın...
Hala ne yapabilirim diye düşünüyorsun, yapacağını yapmışsın zaten fazlasıyla, daha ne yapacaksın....
Yegenleryle ayni binada yasamiyorum,geldilerse geldiler ama o bile yalan yuksek ihtimal,etkili olsun diye gelip duydular geri donduler diyorlar,beni bikere aramamis sormamislar neymis uc saat sonra geliceklre eve bisey birakcklrmis,zile basan zaten yok,yalana ne gerek var,esim bile dumen ceviriyorlar diyo,cunku onlari biliyo beni de biliyo
24Eşinizin yeğenlerinin yaşı kaç? çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?