Bence özellikle kapı dinlememiş olabilirler sonuçta tartışmısınız ve sesiniz dışarı gidebilir onlarda öyle duymuş olabilirler sizin zile bastıkları an eski evim de misal bazı komşularımız tartışırdı sesleri olduğu gibi apartmanda olurdu apartmandan giren çıkan herkes duyuyordu yani.Esimin 3 saat sonrasi icin davet ettgi misafrler esimin pesnden kapiya gelmisler ,esimle evde 20 dk gbi tartstik,haklrinda bayagi kotu konustum,hakli olsamda fazla sinirliydim,dun aksm gelmediler,benide engellemisler,ablasini aradi esim,kizlardan ne istiyo yengelrne bisey vercklrmis zile basmislar tartsmnizi duymslr demis ,kapimizi dinlediklrnden eminim,zaten fitne fesatliklrndn strse grip fazls tepki vermistim,neyaparim bilmyrm
+1111Ben senin eşinin yerinde olsam, senin ailenden de kimse bu eve giremez der olayı kapatırdım.
Esimin 3 saat sonrasi icin davet ettgi misafrler esimin pesnden kapiya gelmisler ,esimle evde 20 dk gbi tartstik,haklrinda bayagi kotu konustum,hakli olsamda fazla sinirliydim,dun aksm gelmediler,benide engellemisler,ablasini aradi esim,kizlardan ne istiyo yengelrne bisey vercklrmis zile basmislar tartsmnizi duymslr demis ,kapimizi dinlediklrnden eminim,zaten fitne fesatliklrndn strse grip fazls tepki vermistim,neyaparim bilmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?