• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapi dinleme

Hassaskiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
500
92
53
Esimin 3 saat sonrasi icin davet ettgi misafrler esimin pesnden kapiya gelmisler ,esimle evde 20 dk gbi tartstik,haklrinda bayagi kotu konustum,hakli olsamda fazla sinirliydim,dun aksm gelmediler,benide engellemisler,ablasini aradi esim,kizlardan ne istiyo yengelrne bisey vercklrmis zile basmislar tartsmnizi duymslr demis ,kapimizi dinlediklrnden eminim,zaten fitne fesatliklrndn strse grip fazls tepki vermistim,neyaparim bilmyrm

Kendilerini sevdirmediyseler onların suçu mesafe iyidir eğer sen onlara yanlış yaptıysan ilerde zaten çekersin ne demişler etme bulma dünyası

Ne guzel iste artik gelmezler diyecektim ama kapi dinleyecek kadar yuzsuzlerse yarin obur gun yine gelirler. Bu tur insanlarla mesafe icinde yasamayi hepimizin ogrenmesi gerek. Bir ilaci yok maalesef.

Esimin 3 saat sonrasi icin davet ettgi misafrler esimin pesnden kapiya gelmisler ,esimle evde 20 dk gbi tartstik,haklrinda bayagi kotu konustum,hakli olsamda fazla sinirliydim,dun aksm gelmediler,benide engellemisler,ablasini aradi esim,kizlardan ne istiyo yengelrne bisey vercklrmis zile basmislar tartsmnizi duymslr demis ,kapimizi dinlediklrnden eminim,zaten fitne fesatliklrndn strse grip fazls tepki vermistim,neyaparim bilmyrm
Bence özellikle kapı dinlememiş olabilirler sonuçta tartışmısınız ve sesiniz dışarı gidebilir onlarda öyle duymuş olabilirler sizin zile bastıkları an eski evim de misal bazı komşularımız tartışırdı sesleri olduğu gibi apartmanda olurdu apartmandan giren çıkan herkes duyuyordu yani.

Keşke tartışmasaydın cnm. Başkaları yüzünden huzurunuzu bozma. Evdeki huzursuzluk hiçbirşeye benzemiyor... Sakin ol. Eşinden özür dile... Hayatımızdan çıkarmak istediğimiz öyle çok akraba, eş dost var mı... Ama bu şekilde çıkartamayız. Yavaş yavaş...

Ama siz de konuyu çok uzatmışsınız.Ne olmuş eşiniz kuzenlerini davet ettiyse.Adamın başının etini yediniz resmen.Misafir ağırlamaktan korkan insan olmayın ya azıcık hoşgörülü olun.Evinizi dağı ıksa toparlaması bir buçuk iki saati geçmezdi.Eşiniz de hazır bir iki bişey alırdı bitti gitti.Dır dır dır bana fenalık geldi yazık adama

3 aylık evliymişsiniz ve evinize gelmemişler hiç bencede davet etmeniz gerekir di eşinizin ailesini sonuçta aynı apartmandasınız akşam yemeğine yada arada sırada kahvaltıya eğer böyle olursa arkadaşlara katılıyorum eşiniz sonunda patlayabilir belirli bir noktadan sonra eğer sizin aileniz evinize gidip geliyorsa benim ailem gelmiyorsa senin de ailen gelmeyecek gibi.

Dünkü konunda hoşgörülü olabilirdin her misafir bi kaç gün önceden haberli gelecek degilya Yeni evlisin eşinde yolda görmüş heveslenmiş çağırmış üstelik 3 saatini eşinle birlikte hazırlık yaparak geçirebilirdin

Ayrıca bende kapıya gelip kavgayı duysam kimse kusura bakmasın biraz dinler sonra defolur giderim
Üstelik zilede basmışlar ne kadar yüksek sesli bi tartışmaysa duymamışsınız bile

Ay çok ayıp olmuuuuş... ben olsaydım onların yerinde inanılmaz bozulurdum. Empati yapın bakalım. Belki de 3 saat sonra muhabbeti hiç olmadı da eşiniz sizin hışmınızdan korktu yazık. Yapmayın böyle şeyler. Burada neler okuyoruz aylarca kayınvalide gelip kalıyor gitmiyor. Onlar ne yapsın?

Çok abartmışsınız gelen misafirlerle aranda bir sorun yok hadi gelen misafir ile konuşmazsın eşin davet eder kavga edersin anlarım ama öyle bişeyde Yok, demekki çok sesli tartıştın ki kapıdan duyulabildi. Daha yeni evlisin sanırım bi sorun varsa misafir gittikten sonra eşinle konuşursun ...

Bende evin icinde biri kapinizi dinlemis sandim
Kapinixi dinlediklerini idaa ediyorsunuz kimsenin dinlemesine gerek yok ki apartman duvalari kagit gibi zaten bagirdiginizida siz soylemissiniz direk duyulmustur dogal olarak

Hatta bi kere benzer durumla karsilastim evin icindeki ses oldugu gibi bahceye geliyordu ben kapi mi dinlemis oluyorum bu durumda

Ve sunu ilave edeyim esinize saygisizliginiz had safada gibi duruyor

Gecen konudada size dedigim gibi o ev sizin oldugu kadar esinizindr siz her misafir cagirmadan once istisnasiz esinizin onayini alip oyke cagiriyorsaniz eyvallahta

Ama hepimizin zamsn zamsn ev ahalisine sormadan misafir cagirmisligimiz vardir

Evet bazen insan moralsiz oluyor ev uygun olmuyor o an kimseyi goresi gelmiyor ama siz boyle bi durumda oldugunuzu falan belirtmemistiniz onceki konunuzda ki varsa bile boyle bi durum bunu esinize uygun bi dille soyleyebilirdiniz

Ve dunku gibi doyluyorum ayni duruma siz ve sizin aileniz esiniz tarafindan maruz kaldiginizi dusunun
Ben dusunuyorumda esim yegenlerim icin bu sekilde konussa ve yegenlerim duysa inanin kocamin yuzune bakasim gelmez

Ya ben anlamiyorum bazi kadinlar istiyor ki evlendikten sonra kocalari ailelerini silsin nasil bi zihniyettir mantigim almiyor

Diyecek söz bulamıyorum. İnanın kocanız adına üzüldüm. Daha üç aylık evlilikte ne bu kin,hınç bu şekilde ömür geçmez sizinle ben size söyleyim. Olumsuz yorumlarada hemen bi tepkilisiniz ama onlarda şöyle yaptı böyle yaptı diye savunmaya geçiyosunuz ama gerçekler acıdır bazen. Haksızsınız çok büyüttünüz olayı.

Back
X