• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapi dinleme

Dinleme konusuna bişey diyemiycem belki gerçekten bişey vermeye gelmişlerdi yada alt kattalar sa zaten duymamaları imkansız olur ama misafir konusunda haksızsınız yeni evlisiniz cocugunuzda yok sanırım nedir ki ortalığı toplayıp bi kek yapmak benim eşim beni arasa yarim saat sonra bile gelcekler dese hiç sorun yok seve seve derim siz ne kadar rahat olursanız gelen misafir de o kadar rahat olur sonuçta insan sevdiği yere gider bide çok yenisiniz daha adamın başının etini yemeyi bırakın zira birgün fena patlar ve ailesine mahcup oluyo herhalde aynı şeyi sizin kuzenlerinize yaşatsın istemezsiniz biraz empati

Kapidan dinleyip içeri girip hic birşey olmamis gibi davranan yüzsüz insanlara sürat asardim. Ne bileyim hic bisey yapmazdim. Gelsede gelmezse kendileri kalir. Ama su ki bi tartissak aileleri haberdar olursada benim iç huzurum
resmen kaçar.

Kurtulmuşsun diyemicem çünkü bunlar sık sık karşına getirilecek, yüzüne vurulacak, arkandan konuşulacak... Hem de eşin hep onlara hak verecek.. Sen ne mi yapacaksın, yapabileceğin bişey yok maalesef

Ben yegenlerinin hareketlrnden rahatsz oldugum icin baska bi aksm beraber konusup cagrmyi dusundum,o gun hastydim kafam kaldrmzdi esime bana anlayssszlogi icin kizdim,biraz stresli gunler gecrdim esimle problemm yok normalde,yegenleri,kucuk gorumce gibi onlara mahcup olcm elim ayagma kariscm diye stres yaptim,suan ck uzgunum,ama yegenlrinn beni o an germesnn de kaniti,hemen kapiya gelmisler,onlar bu binada otrmuyo,zilede basmdilar,onlar acik arama muzurluk pesindeler surekli oyun cevryrlr,esim yanimda ve farknda,ama bu durum icin ck uzgunum,tartsmamizi duymalrina yani nolursa olsun,sucluyum biraz

Ben anlayamadım olayı yani 3 saat sonra zaten evinize geleceklerse, eşiniz çağırdıysa neden o an eşinin arkasından kapıya geliyorlar gizli gizli onu anlayamadım hafiye gibi çok ilginç değil mi? amaç ne yani zaten gelecekleri eve takip edip gelip dinlemeleri çok saçma ve madem eşiniz çağırdı ne diye tartışıyordunuz ki eşinle? demek ki istemiyormuşsunuz zaten. 20 dk taa kapıdan duyulacak kadar tartışacak ne var eşiniz onların peşinden geldiğini farketmemiş mi gelecekler gizlice kapı dinleyecekler.

Sizde kapının önünde mi tartışsınız taa oturma odasından nasıl duyulabilir ayan beyan herşey? bana hiç. inandırıcı gelmedi. Eee tama işte istemiyormuşsunuz kurtulmuşsunuz engellemişler. Bence onları istemediğinizi başka şekilde öğrendiler ama bunu demiyorsunuz.

Niye ayy ne konuşacaklar acaba diye takip edip dinlesinler yahuu Allah aşkına geleceklerine yakın hala tartışıyordunuz demek k kapıdan duyulacak kadar onlar da duyup gitmişler özellikle dinlemişler ne demek ya ne kadar kindarsınız.. 2 saat alt tarafı yaaa iyi mi oldu şimdi. Önceki konuda da kimse hak vermedi sırf haklı olun diye kapı dinlemişler diye bir de emin olmadan iftira atıyorsunuz yaa tabii insanlar da ay gidelim de ne konuşuyorlar dinleyelim diyorlardı bence kapıdan duyulacak kadar bağıracak ne vardı bunu düşünün bu kafayla bu evlilik yürümez.
Evet uc saat sonra geliceklrdi,biz esimle tartstik,esime yarin aksama dedim,tartsmdn sonra aynen bende o da gergin olcktik,esimin anlaysszligina kizdim,hafiye gibiler yaptilar yine hafiyeliklrni hemen pesnden gelmisler,zaten ben herseyin farkndyim ama biraz kontrolsuz oluyrm git gide,onlarin oyunlari,entrikalari sinirlrmi bozdu,

Dinleme konusuna bişey diyemiycem belki gerçekten bişey vermeye gelmişlerdi yada alt kattalar sa zaten duymamaları imkansız olur ama misafir konusunda haksızsınız yeni evlisiniz cocugunuzda yok sanırım nedir ki ortalığı toplayıp bi kek yapmak benim eşim beni arasa yarim saat sonra bile gelcekler dese hiç sorun yok seve seve derim siz ne kadar rahat olursanız gelen misafir de o kadar rahat olur sonuçta insan sevdiği yere gider bide çok yenisiniz daha adamın başının etini yemeyi bırakın zira birgün fena patlar ve ailesine mahcup oluyo herhalde aynı şeyi sizin kuzenlerinize yaşatsın istemezsiniz biraz empati
Hastydim,esim huyumu biliyo,kendmi toplayip cagrmyi dusunuydum,

Yani ben böyle bir muamele görsem asla bir daha o eve adım atmazdım.
Engellemiş olmalarına neden bozuluyorsunuz ki?
Bir çoğumuz sevmediğimiz kişilerle aynı ortamda bulunabiliyoruz, akraba sonuçta.
Herkes akrabalara ölmüyor.
Ama sevmese de hoşgörülü davranıp, iyi bir ev sahibi gibi misafirperver davranana ne erdemli insanmış denilir.
Sevmediğiniz insanları evden kovarsanız etrafınızda kimse kalmaz.. Hatta eş'iniz bile...

Yakında bosaniyoruz yardım diye konu acmanizdan korkuyorum açıkçası..Her eş 1 günde 2 kere bu kadar küçük duruma düşmeyi kaldıramaz zannımca

Diger konunuza cevap yazmistim. Sizin evliliginiz surmez arkadas. Kimse sizi omur boyu cekmez. Daha 3 aydan sulaleyi ayristirmaya baslamissiniz. Ayrica ben birinin kapisina gelsem ve iceriden yuksek sesle hakkimda konusuldugunu duysam ben de dinlerim, hanginiz dinlemez Allah askina?
Konu sahibi kendi cikardigi rezillikle kendisi rezil olmus, sonuc bu. Hadi gecmis ola.

Bir çoğumuz sevmediğimiz kişilerle aynı ortamda bulunabiliyoruz, akraba sonuçta.
Ama sevmese de hoşgörülü davranıp, iyi bir ev sahibi gibi misafirperver davranana ne erdemli insanmış denilir.
Sevmediğiniz insanları evden kovarsanız etrafınızda kimse kalmaz.. Hatta eş'iniz bile...
Ben onlarin geldgni blmydum onlarda kendilernce biseylr ypmya calisylr ki uc saat sonra gelmlri gerekirken gelmislr banw bisey vercklrmis,esim benim yanimda o da ailesne inanmiyo guvenmiyi

Diger konunuza cevap yazmistim. Sizin evliliginiz surmez arkadas. Kimse sizi omur boyu cekmez. Daha 3 aydan sulaleyi ayristirmaya baslamissiniz. Ayrica ben birinin kapisina gelsem ve iceriden yuksek sesle hakkimda konusuldugunu duysam ben de dinlerim, hanginiz dinlemez Allah askina?
Konu sahibi kendi cikardigi rezillikle kendisi rezil olmus, sonuc bu. Hadi gecmis ola.
Rezil oldum ama onlar da sutten cikma akkasik degil

Ben kimseyi evden kovmadim onlarin gelmsne 3 saaat vardi yengeme sor demisler ama hemen pesinden gelmisler,ben esimle tartsrm barisirim,dort duvar arasnda ailesne hicbizaman saygiszlik yapmadim,ama onlar seytan ,gicikligina ustune geliyolar,hepsi bir olup,oynuyolar,ablasi esimle benim nisanliyken telini kurcaliyo,yani kizsakta esimle aramda onlar hakkinda ne dusundugumu kurcalayip ortaya dokmye calisylar ve kilif uyduruyorlar,

Rezil oldum ama onlar da sutten cikma akkasik degil
Valla abarttiginiz kadar bir sey yok ortada. Olsun olsun antipatik insanlar olsunlar diyelim. Sizin cikardiginiz olaylar yine yersiz. Oyle fevri davranislariniz var ki, bilmeyen sanir, bu cocuklarin size ortasina alip dovmuslugu var, veya evinizi yakmislar, veya kocanizdan ayirmak icin namusunuza iftira atmislar. Cok sakat tepkiler veriyorsunuz ve sonunda uzulen siz olacaksiniz.

Valla abarttiginiz kadar bir sey yok ortada. Olsun olsun antipatik insanlar olsunlar diyelim. Sizin cikardiginiz olaylar yine yersiz. Oyle fevri davranislariniz var ki, bilmeyen sanir, bu cocuklarin size ortasina alip dovmuslugu var, veya evinizi yakmislar, veya kocanizdan ayirmak icin namusunuza iftira atmislar. Cok sakat tepkiler veriyorsunuz ve sonunda uzulen siz olacaksiniz.
Benim onlara bi hatam yok kendi evimde kocamla tartstim sadece,sinsice kapi dinleme tel kurcalama huyu olan onun ailesi

Sinirlerim yiprandi ama onlarin ne oldugu belli,ben durustum sadece esime yansittim,herseyimi bilen o,biz birbrmizi cekeriz,ben ailesne saygiszlik ypmadim,esimde sadece cok snrlenmemi yanlis buluyo,ailesi kapimi dinlemese hicbir olumsz davrns gormedi benden

Benim kimseyi kovdugum yok arkadaslar ya esim benim yanimda biraz sinir stres problemi yasiyorum bunu yansttgm tekkiside esim,ben onlri davet edicem plan ypydum,kapiya geldjlrnden haberim zaten yoktu,esimin gonlunu almistim,kizdgm hakli oldugum seyler var,kimseyle tartsmya girmedim esimden baska

Sinirlerim yiprandi ama onlarin ne oldugu belli,ben durustum sadece esime yansittim,herseyimi bilen o,biz birbrmizi cekeriz,ben ailesne saygiszlik ypmadim,esimde sadece cok snrlenmemi yanlis buluyo,ailesi kapimi dinlemese hicbir olumsz davrns gormedi benden
Sizin ne yaptığınızdan haberiniz yok. İkincisi, bu kadar tantana çıkarıp kendinde hata bulmayan insana ne desek boş. Üçüncüsü, hayır efendim, eşin seni bir çeker, iki çeker, sonra gidersin geri babanın evine. Kimse vazgeçilmez değildir, sevgisi de bir yere kadar, insan insandan soğur. Hele de böyle davranışları olan birinden çok çabul soğunur. Adamın sabrının ne zaman taşacağına bakıyor sizin iş. Sudan çıkmış balığa dönmeyin sonra.

Back
X