• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapi dinleme

Sizin ne yaptığınızdan haberiniz yok. İkincisi, bu kadar tantana çıkarıp kendinde hata bulmayan insana ne desek boş. Üçüncüsü, hayır efendim, eşin seni bir çeker, iki çeker, sonra gidersin geri babanın evine. Kimse vazgeçilmez değildir, sevgisi de bir yere kadar, insan insandan soğur. Hele de böyle davranışları olan birinden çok çabul soğunur. Adamın sabrının ne zaman taşacağına bakıyor sizin iş. Sudan çıkmış balığa dönmeyin sonra.
Haklisiniz ben burda gozuktugum kadar yansittigim kadar kotu degilim,esimle bagimi anlatmaya calistim,esim sizin dedigunizi yapsa hakkidr yani,cok yiprattim,uzgunum,ama dedigim gibi ailesne yanlsm olmadi,esim benim iyi niyetime,durustlugme inaniyo,sadece sinir var,onuda ailesne hic yanstmdim,esim biliyo yasiyo,onlarin seytan sinsi oldgunu esim daha iyi blyo,o yuzden yanimda,

tehlikeli sularda yüzüyorsun konu sahibi, çat diye kapıda kalan sen olursun böyle gidersen.. çok fevrisin, insanlar senin evine kamp kurmayacaklar altı üstü 2 saat oturacaklar.. sinsi, şeytan dediğin eşinin ailesi yarın çocuğunun babaannesi olacak.. yaptığın en hafif tabirle ayıp, bir an önce silkelen ve kendine gel, sevdenin dediği gibi kimse vazgeçilmez değil..

tehlikeli sularda yüzüyorsun konu sahibi, çat diye kapıda kalan sen olursun böyle gidersen.. çok fevrisin, insanlar senin evine kamp kurmayacaklar altı üstü 2 saat oturacaklar.. sinsi, şeytan dediğin eşinin ailesi yarın çocuğunun babaannesi olacak.. yaptığın en hafif tabirle ayıp, bir an önce silkelen ve kendine gel, sevdenin dediği gibi kimse vazgeçilmez değil..
Haklisiniz

Tatlişkom pişmansın çok belli..ve olmalısında benden sana kabul edersen bi abla tavsiyesi..eşler sessiz sakin kadınları seviyolar..mülayim olur peki diyen kadınlara..ama dikkat et bak çevrene geneldede hep bu sessiz kadınların dediği oluyo.kadın pasif görünüyo ama son söxü söylüyo..bunlar hep tecrübeyle sabit inan bana canım.hatta senin şansın burdan paylaşman ve kendine güzel bir yol çizebilecek olman..eşini seviyosan ailesinide iyidiyle kötüsüyle kabul etmelisin ki o da senin ailene aynı anlayışı gösterebilsin..iyilik her kapıyı açıyo inan..sen hiç vakit kaybetmeden bir gün düzenle ve kırdığın kim varsa onları evinde ağırla..kimsenin hatrı yoksa doğacak çocukların için aile bağlarını güçlendirmelisin ♡♡

Tatlişkom pişmansın çok belli..ve olmalısında benden sana kabul edersen bi abla tavsiyesi..eşler sessiz sakin kadınları seviyolar..mülayim olur peki diyen kadınlara..ama dikkat et bak çevrene geneldede hep bu sessiz kadınların dediği oluyo.kadın pasif görünüyo ama son söxü söylüyo..bunlar hep tecrübeyle sabit inan bana canım.hatta senin şansın burdan paylaşman ve kendine güzel bir yol çizebilecek olman..eşini seviyosan ailesinide iyidiyle kötüsüyle kabul etmelisin ki o da senin ailene aynı anlayışı gösterebilsin..iyilik her kapıyı açıyo inan..sen hiç vakit kaybetmeden bir gün düzenle ve kırdığın kim varsa onları evinde ağırla..kimsenin hatrı yoksa doğacak çocukların için aile bağlarını güçlendirmelisin ♡♡
Bende oyle gozukuyorum butun herseyimi bilen esim,ben onu o beni cekeriz disariya yanstmyz,ben kimse duysun bilsn istemedim simdi hepsi toplanmis kucuk gorumcemde beni manti yemeye cagryorlarmis,herkes orda,yerin dibine sokup,utandrmk icin,anltmaya calistgm bu surekli biseylr cevrylar,seni kiskrtyolar,sonra kizdgni esinle paylscgni bildklri icin pesine dusuyolar,kapida dinlyolar,telden ozel yazismalrmzda okuyolar,ama eteklrndeki tasi dokmuyolar,esim ve benle oynuyolar

Haklisiniz ben burda gozuktugum kadar yansittigim kadar kotu degilim,esimle bagimi anlatmaya calistim,esim sizin dedigunizi yapsa hakkidr yani,cok yiprattim,uzgunum,ama dedigim gibi ailesne yanlsm olmadi,esim benim iyi niyetime,durustlugme inaniyo,sadece sinir var,onuda ailesne hic yanstmdim,esim biliyo yasiyo,onlarin seytan sinsi oldgunu esim daha iyi blyo,o yuzden yanimda,
Valla tüm sülalesini adama sürekli kotuluyorsunuz böyle nasıl iyi insan olacaksınız bilemedim. Ben aksama misafir geleceğim evde tartışma duysam hele ki benim hakkımda kötü konuşan bir yenge olsa instagramdan silmeye bırak hayatımdan cikaririm canı cehenneme diyip üstelik tüm sulaleye de bu böyle bir kadın diye anlatırım ki sizin hak ettiğiniz de bu maalesef. Sizin kavga etmediginiz aranızinbozuk olmadığı adam kalmadı sulalede çok ayıp ediyorsunuz.
Insan idare etme diye birşey var. Alın hazır sigara böreği kuru pasta çay ile ikram edin biraz guleryuz biraz sohbet yeter. Ne bu böyle senin kardeşin böyle yegenlerin böyle sende böyle birisin bidi bidi çok ayıp etmiş üstüne bir de terbiyesizlik etmissiniz olmamış.
Böyle giderse yakında bosanirsiniz ki az kaldı. Toparlanin hemen.

Tavsiyelrnizi dikkate alicam,sonucta burda paylastim,ben sinsiliklryle basa cikamyrm,sinir sistemim yalana oyuna gelmiyo,inanin tek bi saygszlik ypmdim,sadece evmde esmle tartstim yalnzken,o an gelmicklrdi bile,gun duzenleyemm,onlar pek bunu anlyablck drmda degiller,cunku sucsz yere esime de gecildm kac kere,sadece ohh akillandi,biz boyle mum ederz derler,o zihniyetteler

Valla tüm sülalesini adama sürekli kotuluyorsunuz böyle nasıl iyi insan olacaksınız bilemedim. Ben aksama misafir geleceğim evde tartışma duysam hele ki benim hakkımda kötü konuşan bir yenge olsa instagramdan silmeye bırak hayatımdan cikaririm canı cehenneme diyip üstelik tüm sulaleye de bu böyle bir kadın diye anlatırım ki sizin hak ettiğiniz de bu maalesef. Sizin kavga etmediginiz aranızinbozuk olmadığı adam kalmadı sulalede çok ayıp ediyorsunuz.
Insan idare etme diye birşey var. Alın hazır sigara böreği kuru pasta çay ile ikram edin biraz guleryuz biraz sohbet yeter. Ne bu böyle senin kardeşin böyle yegenlerin böyle sende böyle birisin bidi bidi çok ayıp etmiş üstüne bir de terbiyesizlik etmissiniz olmamış.
Böyle giderse yakında bosanirsiniz ki az kaldı. Toparlanin hemen.
Kimseyle kavga etmedim ki ben rahatsx oldgum seylri kizdiklrmi hep esimle paylstim,onlr da ustume geldi hic kimseyle hicbisekilde tartsma yok esim haric ,

Bende oyle gozukuyorum butun herseyimi bilen esim,ben onu o beni cekeriz disariya yanstmyz,ben kimse duysun bilsn istemedim simdi hepsi toplanmis kucuk gorumcemde beni manti yemeye cagryorlarmis,herkes orda,yerin dibine sokup,utandrmk icin,anltmaya calistgm bu surekli biseylr cevrylar,seni kiskrtyolar,sonra kizdgni esinle paylscgni bildklri icin pesine dusuyolar,kapida dinlyolar,telden ozel yazismalrmzda okuyolar,ama eteklrndeki tasi dokmuyolar,esim ve benle oynuyolar

Bir psikiyatriste gorunmelisiniz bence. Cok fena paranoyak dusunceler bunlar. Elalemin isi gucu yok, baska hic derdi yok, butun gun sulalecek sizi dusunup sizle ugrasiyorlar yani. Size oyun filan kuruyorlar. Herkes kotu, pis, bir siz durustluk abidesi, iyi. Siz kendi dediklerinize kendiniz inaniyor musunuz? Evlenerek adamin da ailesinin de basini yakmissiniz malesef. Acil tedavi olun.

Inaniyorum evet
Bir psikiyatriste gorunmelisiniz bence. Cok fena paranoyak dusunceler bunlar. Elalemin isi gucu yok, baska hic derdi yok, butun gun sulalecek sizi dusunup sizle ugrasiyorlar yani. Size oyun filan kuruyorlar. Herkes kotu, pis, bir siz durustluk abidesi, iyi. Siz kendi dediklerinize kendiniz inaniyor musunuz? Evlenerek adamin da ailesinin de basini yakmissiniz malesef. Acil tedavi olun.
inanyrm evet zaten oyle insanlar cok gordugum icin sinirlrm bozuldu

Inaniyorum evet
inanyrm evet zaten oyle insanlar cok gordugum icin sinirlrm bozuldu
Sizin eski konulariniza baktim. Arkadasim siz herkesle dusmansiniz. Kimseyle anlasamiyorsunuz. Annenizle, kardesinizle bile kotusunuz. Butun dunya suclu, bir siz mi hakli yani? Bakin, ciddi anlamda sosyal sorunlariniz var, belli. Gidin tedavi olun. Hayati kendiniz icin de cevreniz icin de cehenneme ceviriyorsunuz.

Sizin eski konulariniza baktim. Arkadasim siz herkesle dusmansiniz. Kimseyle anlasamiyorsunuz. Annenizle, kardesinizle bile kotusunuz. Butun dunya suclu, bir siz mi hakli yani? Bakin, ciddi anlamda sosyal sorunlariniz var, belli. Gidin tedavi olun. Hayati kendiniz icin de cevreniz icin de cehenneme ceviriyorsunuz.
Eski konularmda ben cok kotu gunler yasadim ,boynumuda kesseler hakliyim,ne yasadigimj ben biliyorum,lutfen,durust bi insanim evet,ben yerimde duruyorum,ama surekli ugrasilan biriyim,iyi niyetimden,anlayamicagnizi biliyorum,sikinti yok,

Esimin 3 saat sonrasi icin davet ettgi misafrler esimin pesnden kapiya gelmisler ,esimle evde 20 dk gbi tartstik,haklrinda bayagi kotu konustum,hakli olsamda fazla sinirliydim,dun aksm gelmediler,benide engellemisler,ablasini aradi esim,kizlardan ne istiyo yengelrne bisey vercklrmis zile basmislar tartsmnizi duymslr demis ,kapimizi dinlediklrnden eminim,zaten fitne fesatliklrndn strse grip fazls tepki vermistim,neyaparim bilmyrm

Valla iyi olmuş salla gitsin. Zaten sevmediğin insanlar bir vesile ile onlar hakkındaki duygu ve düşüncelerini öğrenmişler.

Diş kapidakiler duyacakvkadar nasil tartistniz o da ayri bir konu...bilemedim valla bu is tuhaf

Konu sahibi neden bu kadar kötü yazıyorsun inan mesajlarını okumak gelmiyor içimden. Tamam imla kurallarına tamamen uy demiyorum ama harfleri düzgün yaz bari.

Esimin 3 saat sonrasi icin davet ettgi misafrler esimin pesnden kapiya gelmisler

Ne biçim tipler bunlar yaa. Bu tiplerin savunulacak bi tarafini goremedim. Dinlemeseler duymazlarmis. Sanki sirf dinlemek için pesinden gelmisler gibi. Ne sacma insanlar.

Daha ne yorum bekliyorsunuz ki. Istediginiz olmus iste. Yakında adamida kendinizden sogutursunuz is kökten çözülmüş olur. Sonra birde esim benden sogudu neden acaba diye konu açarsınız

Heşeyi bir kenara bırakın Eşinizin gözünden bu konuda bir düşerseniz bir daha evliliğinizi toparlayamazsınız. Eşiniz ile yaptığınız tartışmanın hareretinden kapıda dinlemek zorunda kaldıklarını düşünüyorum ve Eşiniz yiğenleri veya ailesinden birininin söyleyeceği herşeye inanmaya meyilli hale geldi.. Gözünüz aydın... Şu saatten sonra olmayan şeyleri söyleseler bile eşiniz acaba diyecek... Geçmiş olsun...

Back
X