kapı komşum eşini aldatıyor

btanem59

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
37
20
8
35
Beni ilgilendirmez ama insanın aklına takılıyo apartmanda bir çok kişi birbirini pek tanımaz bende yeniyim biraz komşum olan adam eşini aldatıyor yeni fark ettim adam serbet kendi işini yapan biri gibi dükkan işi sanırım eşide sürekli gündüzde calışıyor akşam eve dönüyor 7 de adam eve bayanı gündüz arabasıyla getirip bi süre evde kakara kiriri gülüşüp alem yapıp geri götürüyor ve ben rahatsız oluyorum bu durumdan kadınıda tanımıyorum sadece merabadan ibaretiz konuyu nasıl açarım ne drim nasıl anlatırım şaşkınım doğrusu bu böyle sürüp gitsinmi acaba babanemi demek gerek zor bi durum kadında dünyadan habersiz

kadini tanimadigindan dolayi ve adamin bu kadar rahat olmasindan dolayi iyce emon olmak lazim.belki kadin farkinda ama ses etmiyor.belki eve giren kisi adamin kardesi felan olabilir(sonucta evin icini bilmiyoz yada binaya nasil giriyorlar).belli araliklarla geliyo dediniz ondan oyle dusiundum.

bide iyce emin olsam soylerdim direk.emin degilsem kabagin benim basima patlama ihtimalide var.alan memmun veren memmunsa ve kadinin inanmama ihtimalide var.sonucta adam kandiradabilir.

Ben olsam kadın evden tam çıkarken kapıyı açar adamla göz göze gelirdim.
Kadını görünce de şok olmuş gibi bakar içeri kaçardım

Otursun düşünsün bakalım karıma söyleyecek mi, söylemeyecek mi diye.
En azından artık eve getirmez
bence direk kapiya gidip esini cagirttirsin calismiyo galiba eve girerken gordum diye.

Back
X