Kapi önü

MeseZeytini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
196
37
118
Merhaba, ben artik asabimi bozan bir sey sormak istiyorum.
Ben ders calisiyorum gec saatlere kadar. Ama her gun apartmanimizin onnde butun mahalle kadinlari oturup kakara kikiri gece saat2 ye 3e kadar oturuyorlar. Ve bu sicaklarda cam acilmadan orurulmadigi icin mecburen bir cami aciyoruz ve ses komple içerde. Inanilmaz rahatsiz ediyor sesleri ve okuduum hic bir seyi anlamiyorm gercekten. Uyarmamiza ragmen aylardir devam ediyor. Su an hala oradalar. 12den sonra polisi arasam boyle bir sey icin cozum olur mu sizce

En kolayi polisi arayin ama bulundugunuz yerde normal bir durum mu bilemedim

Polisi arayın bence de.
Siz ikaz etseniz size düşman olurlar.
Saygısızlık ediyor muyuz diye düşünmezler bile...
Polis lisanı münasiple anlatır durumu onlara.

Mahallenin lokal kadınları durumunda bilemiyorum ama bizim camın önünde müzik dinleyip sevgilisini arayip tartışan bi tip vardı polis cagirdim bi daha gelmedi başka cam önü bulmustur:)

Polisi arandiginda da isim soruyorlar ya acaba o kadinlara da su kisi rahatsiz oluyor deyip isim verirler mi. Bu sfeer daha cok uaparlar cunku. Bu apartmana da yeni tasindik ve bu sekilde taninmak istemiyorm ama gercekten rahatsz edici hatta su an telefondan muzik de actilar kalkip halay cekecekler diye korkuyorum

İstanbul'da ki benim evimde öyleydi.bide giriş kattaydım bütün ses evdeydi.bi gün dayanamadım gittim yanlarına oturdum siz bu kadar ne konuşuyorsunuz dedim sonra ben yanlarına gide gide alıştılar bana,ses yapmayıda bıraktılar.hatta çocuklara bile kızar oldular sessiz oynayın diye

Hayır polise şikayetinizi bildirip ismimin verilmesini istemiyorum derseniz vermezler sadece etraftan rahatsız olunuyor derler

Bizim apartmanın karşşısında oturan bir adam da gece çıkıp dayanamıyorum diye bağırıyor(uyuşturucu bağımlısıymış) kendisini dövüyor yolda geçenlere bir keresinde kemer ile vurmuş polise haber verildi ama polis isim vermeniz gereyior değince bize düşman olur diye hiç kimse bir şey yapamadı dikkat et polisi ararsan söyle bence adınızı söylemesinler yoksa düşman kesilirler size

Polisi arayabilirsiniz bence de yahut koyun kapının önüne tam oturacakları vakit kedi köpek maması dolsunlar hayvanlar rahat edemez kalkıp giderler herhalde

Ayni dertten bende muzdaribim... sabah 10dan gece 12 kadar kapida oturuyorlar ve ben giris katta oturuyorum.. bu kadinlar ne zaman temizlik ve yemek yapiyor, kocalarini ne zaman görüyor anlamiyorum bir keresinde gece 11de uyarmak zorunda kaldim... polis cagirsam kocalari gelecek cünkü polis lojmanlarinda oturuyorum

O da baya iyiymis cidden

Aha ayni sorun bziim mahhaledede var.hem ses hemde asiri meraklilar nereye gittin,nereden geliyorsun,ne aldin zaptiye cavusu gibi sorguya cekiyorlar.lutfen bir cozum bulursan paylas.
Haa bide susuyonca zile basip su istiyorlar saka gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…