Kapi önü

Bizim mahallede bir teyze vardi. Okul sezonunda cocuklari ders calistiginda mahalleliye bagirridi sessiz olun cocuklarim ders çalışıyor diey. Mahallede oynayan cocuklari kovardi.

Kapının önünde gürültü yaparak konuşan gençleri polis gelip dağıtıyor hemen. Sanırım biri şikayet ediyor. Onlar da alıştılar gelmiyorlar artık.

Şikayet edin bence.

Bende bunu düşündüm. Gidip sizde oturun biraz

Bi kere ben evdeyken sokaktan çığlıklar geldi kızın birini arabaya bindirip kaçırdılar polisi aradım plaka verdim asılsız ihbar olabilir diye bilgilerini alıyorlar ya da dönüş yapmaları gerekirse diye. Ama karşı tarafa söylemezler

Annemin evinin karsisinda dugun salonu var.gurultu asiri.yazin klima takmak yerine camlari aciyorlar.ses seviyesi belirtilen desibelin cok üstünde bende o zamanlar ders calisiyorum universiteye hazirlik.zabitaya sikayet ettik.once dugun salonuyla gorustuk ise yaramadi.hatta piyanist santor akrabamiz ayni apartmanda oturuyoruz.idare ediverin para kazaniyoruz dediler.belediye zabita ekipleri uyarinca düzeldi.ins sizdede işe yarar

valla benim esim 12 den sonra devam eden dugunleri arardi polise bildirirdi hatta ben bosver en mutlu gunleri az daha oynasinlar arama derdim ama onlar hic isim falan almadilar..gece 2 3 cok gec dogru degil bence arayin..

Oooo nasıl bir kapı önü muhabbeti yahu o

Yani kötü olmak istemiyorum diye özellikle belirtmişsiniz de , zaten 7/24 kapıda oturan insanlarla ne kadar iyi olunur ki ?

Ben , hanımlar saatten haberiniz var mı ? Sesinizden evde konuşutuğumuz duyulmuyor derdim . İlle sarardım yani .

Hayır bir gece değil , her gece ...çekilir dert değil .

Polisi ara . İsim almazlar . Alsalar bile karşı tarafa vermezler .

M MeseZeytini Uyarıma rağmen devam ediyorsa oturdukları yere gündüzden sıvı yağı boca ederdim kesin. Bakın ozaman birdaha oraya oturup çene çalabiliyorlar mı ? Benim hayatım, geleceğim sözkonusu milletin dırdırınımı çekicem.

Yanlarina git kapiyi pencereyi kapiorum dayanamiorumda yaniniza az geldim hava alayim serneyeyim die de pencereyi nie acmion die sorarlarsa yilan gordum etrafta teyze dolanior de ...

Bencede en mantiklisi.polisi aramak ben evliyim bizim apartmandada ayni sorun var ve ben onlarin yanina gidip muhabbet etmekten korkuyorum esim sesimi duyar diye cunku sesli.konusmayi veya gulmeyi disarda sevmez kizar hatta oyle birsey yaparsam insanin hastasi olabilir veya kendi rahatsizdr kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yoktur

Polis çözüm olmaz bence. Ses belli bir düşünelim üstünde olmalı ya da başıboş gezen gençler varsa onlar uyariliyor.

Hele ülkenin şu halinde hiç bir polis gelip uyarı yapmaz, sanmıyorum.

bi kere polisi 2 defa aradm ben tmm dediler gelmediler. kendimi çok pis kandırılmış hissettm

Canim giris kat galiba ondan bukadar ses var..sende haklisin onlarda yaz ayi eve giresi gelmez milletin ama 2 ye 3 e kadar da abartmuslar acaba uygun dille uyarsan yuksek sesle konusmayun teyzeler ders xalisiyom desen nasil olurko

Yok, isim vermiyorlar. Siz yine de belirtin isminizi söylemek istemediğinizi. Ben de çok yüksek sesle sabaha kadar TV izleyen te karşı binadakini şikayet etmiştim polise, işe yaradı. Hatta bununla ilgili konu bile açmıştım polis işe yarar mı, çözüm olur mu diye sormuştum, oldu. 3 gece falan sabrettim 4.de aradım artık. Gece 1'i geçiyordu ama. 15 dk içinde falan geldi polis, benim camdan da olduğu gibi gözüküyor. Çatıda yani aslında açık alandaydı benim rahatsız olduğum kişi. Polis önce seslendi falan, cevap alamadı. Sonra bahçeye girip zillerine bastılar, oradan da ses yok. Ne insan çıkıyor ne de kapıyı açan, muhatap yok. Eyvah dedim dönüp giderler mi şimdi... TV sesi de gümbür gümbür ama. Polis ışıklarına falan yan komşusu çıktı. Polis dedi TV sesini duyuyorsunuz değil mi? Siz rahatsız olmuyor musunuz bu ne böyle falan dedi. Komşusuna, sizde telefonu varsa arar mısınız dedi. Komşusu aradı ama telefona da çıkmıyorlar. En sonunda bir alt katından biri çıktı anladığım kadarıyla onlar terası da kullanıyorlarmış ve oğulları TV başında uyumuş. Polis hemen dedi TV'nin sesi çok açık, vatandaşlar rahatsız olmuş bi kısıverin. Dün de geldi aynı ihbar dedi (benden önce başkası da ihbar etmiş herhalde) hemen kıstılar ve o günden beri rahatım. Kimse de ismimi vermedi yani. Şikayet et, gelsin polis biraz gözleri korkar belki. Daha önceden de evin yakınındaki parka gelip arabadan müzik açan gençler için aramıştım polisi. Şey demiştim mesela, "çok yüksek sesle müzik açtılar, bağırıyorlar, kavga da ediyor olabilirler. Rahatsız ve tedirginim memur bey, yalnız yaşıyorum ve korkuyorum" demiştim.

İyi insanlarsa sen de birkaç kez git sohbetlerine katıl, kendini sevdir sonra da rica et sessiz olsunlar falan diyeceğim ama bu defa da insanların nerde nasıl davranacaklarını birinin (yetkili bir gücün) öğretmesi gerekir diye düşünüp vazgeçiyorum. :)

Of şu yaz bitse de milletin gürültüsünden kurtulsak artık.

Son düzenleme:
Aha ayni sorun bziim mahhaledede var.hem ses hemde asiri meraklilar nereye gittin,nereden geliyorsun,ne aldin zaptiye cavusu gibi sorguya cekiyorlar.lutfen bir cozum bulursan paylas.
Haa bide susuyonca zile basip su istiyorlar saka gibiler
Madem oyle parayla sat ipeqbocugu.yok oyle belese de.2 gun de koseyi donersiniz

Hayranim oyle kadinlara.biz aksama kadar is bitiremiyoruz evde yemekti temizlikti bulasikti.bunlarin hic mi isi gucu yok yarabbim.ara polisi kimseyi rahatsiz etmeye haklari yok

Polis isminizi vermez etraf rahatsız oluyor der.Ama sizden başka uyaran yoksa anlarlar ve daha da beter olabilirler.15 20 güne evlerine çekilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…