- 28 Temmuz 2016
- 814
- 2.721
- 113
- Konu Sahibi MeseZeytini
-
İstanbul'da ki benim evimde öyleydi.bide giriş kattaydım bütün ses evdeydi.bi gün dayanamadım gittim yanlarına oturdum siz bu kadar ne konuşuyorsunuz dedimsonra ben yanlarına gide gide alıştılar bana,ses yapmayıda bıraktılar.hatta çocuklara bile kızar oldular sessiz oynayın diye
Polisi arandiginda da isim soruyorlar ya acaba o kadinlara da su kisi rahatsiz oluyor deyip isim verirler mi. Bu sfeer daha cok uaparlar cunku. Bu apartmana da yeni tasindik ve bu sekilde taninmak istemiyorm ama gercekten rahatsz edici hatta su an telefondan muzik de actilar kalkip halay cekecekler diye korkuyorum
Bencede en mantiklisi.polisi aramak ben evliyim bizim apartmandada ayni sorun var ve ben onlarin yanina gidip muhabbet etmekten korkuyorum esim sesimi duyar diye cunku sesli.konusmayi veya gulmeyi disarda sevmez kizar hatta oyle birsey yaparsam insanin hastasi olabilir veya kendi rahatsizdr kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yokturMerhaba, ben artik asabimi bozan bir sey sormak istiyorum.
Ben ders calisiyorum gec saatlere kadar. Ama her gun apartmanimizin onnde butun mahalle kadinlari oturup kakara kikiri gece saat2 ye 3e kadar oturuyorlar. Ve bu sicaklarda cam acilmadan orurulmadigi icin mecburen bir cami aciyoruz ve ses komple içerde. Inanilmaz rahatsiz ediyor sesleri ve okuduum hic bir seyi anlamiyorm gercekten. Uyarmamiza ragmen aylardir devam ediyor. Su an hala oradalar. 12den sonra polisi arasam boyle bir sey icin cozum olur mu sizce
Madem oyle parayla sat ipeqbocugu.yok oyle belese de.2 gun de koseyi donersinizAha ayni sorun bziim mahhaledede var.hem ses hemde asiri meraklilar nereye gittin,nereden geliyorsun,ne aldin zaptiye cavusu gibi sorguya cekiyorlar.lutfen bir cozum bulursan paylas.
Haa bide susuyonca zile basip su istiyorlar saka gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?