• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapı otomati

sasiba

Bir yanımız yaprak döker, bir yanımız bahar bahçe…
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
1.146
1.027
83
Kızlar merhaba.Benim 2 evladım var.Biri 7 yaşında diğeri 1 buçuk yaşında.Normalde akşam 8.30 9 arası yatarlar.o sürede de hiç giklari çıkmaz.Dün gece misafirimiz vardı.Birisi olunca küçük oğlum yatmaz.Abisi okula gittiği için erken yattı.Her neyse misafir saat 11 gibi gitti.Oğlum babası gidecek diye arkasından ağladı.Bende kapı otomatini açtım oğlumda toplam 1 dakika ya var ya yok.Kapı açma düğmesine bastı.Hemen yönetici inip kapının otomatini sökmüş.Eşim aradı kızdı niye bastınız diye bende çocuk durmadı bir iki kere bastı diye ne olacak diye bağırdım kapattım.Neyse esim sabah yine kızdı.Bende onun çocuğu gecenin 3 üne 4une kadar bağırıp yatmıyor çocuklar onun yüzünden uyuyamıyor ben bişey demiyorum da o bunu yapıyor dedim.Esimde doğru söylüyorsun gelince soralım bakalım ne diyecek kapıyı yaptırana kadar aidatı vermicem dedi.Ay resmen sinir oldum biz onun çocugunun gürültüsüne katlanıyoruz da o bizim çocuğumuz bir hareket yaptı diye kapının otomatini söktü.Aklınca tepki veriyor halbuki resmen küfür gibi hareket etti.

Hepiniz suçlusunuz :)
11de zart zart basılmaz tepinilmezde

Gece çıkıp konuşun şimdi sizin çocuğu mu sökelim ? çocuk bunlar anlayışlı olmak gerekir şeklinde.

Otomat için para vermeyin yönetici söktüyse o yaptırsın

Hepiniz suçlusunuz :)
11de zart zart basılmaz tepinilmezde

Gece çıkıp konuşun şimdi sizin çocuğu mu sökelim ? çocuk bunlar anlayışlı olmak gerekir şeklinde.

Otomat için para vermeyin yönetici söktüyse o yaptırsın
Ben suçsuzum demiyorum ama insan gibi rahatsiz olduk diyebilir çocuk kendini parcaladi mecbur kaldım ayda yılda bir kere oldu ama kendileri maşallah her daim ağlama sesi

Ohooo o yönetici bizim apartmanda olsa kendi saçını başını yolar :KK48: çok büyütülecek bişey değil aslında . Çocuktur basar . İki kere basma ile kim rahatsız olur acaba altı üstü 2saniyelik ses. Maşallah yöneticide de ne kulak varmış sanki kapı baca dinliyor. Siz zamanında o gürültülere tepki vermediğinze yanlış yapmışsınız saat 22.00dan sonra kimse kimseyi rahatsız edemez bir kere olur amenna ama tepemde kimsenin tepismesini istemem o yüzden en son katta oturuyorum cidden sinir bozucu

Kızlar merhaba.Benim 2 evladım var.Biri 7 yaşında diğeri 1 buçuk yaşında.Normalde akşam 8.30 9 arası yatarlar.o sürede de hiç giklari çıkmaz.Dün gece misafirimiz vardı.Birisi olunca küçük oğlum yatmaz.Abisi okula gittiği için erken yattı.Her neyse misafir saat 11 gibi gitti.Oğlum babası gidecek diye arkasından ağladı.Bende kapı otomatini açtım oğlumda toplam 1 dakika ya var ya yok.Kapı açma düğmesine bastı.Hemen yönetici inip kapının otomatini sökmüş.Eşim aradı kızdı niye bastınız diye bende çocuk durmadı bir iki kere bastı diye ne olacak diye bağırdım kapattım.Neyse esim sabah yine kızdı.Bende onun çocuğu gecenin 3 üne 4une kadar bağırıp yatmıyor çocuklar onun yüzünden uyuyamıyor ben bişey demiyorum da o bunu yapıyor dedim.Esimde doğru söylüyorsun gelince soralım bakalım ne diyecek kapıyı yaptırana kadar aidatı vermicem dedi.Ay resmen sinir oldum biz onun çocugunun gürültüsüne katlanıyoruz da o bizim çocuğumuz bir hareket yaptı diye kapının otomatini söktü.Aklınca tepki veriyor halbuki resmen küfür gibi hareket etti.
Çok cahil insanlar var ya takma canım sn o yönetici bozuntusunu

degısık yonetıcı...

Ooo yoneti densiz ,2 otomata basildi diye sokmek nesi ,kral mi kendisi,
Bizim apartmanda giren cikan bitmez/ gece gunduz ,gece 2 de misafir gider ,
Abartilacak bi sorun yok,
Aidat vermeyin ,soktugunu duzeltsin ,
Bir daha gurultu duyarsaniz polis cagirin akli basina gelsin

Hiç kibar değilimdir bu konularda
O otomatiği direk yöneticiye monte ederim...

Ooo yoneti densiz ,2 otomata basildi diye sokmek nesi ,kral mi kendisi,
Bizim apartmanda giren cikan bitmez/ gece gunduz ,gece 2 de misafir gider ,
Abartilacak bi sorun yok,
Aidat vermeyin ,soktugunu duzeltsin ,
Bir daha gurultu duyarsaniz polis cagirin akli basina gelsin
Şuanda bile çocuğu ağlıyor.2 yaşında uyku düzeni yok, alistirmislar keyfi ne zaman isterse o zaman yatıyor.

Back
X