- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
Kızlar merhaba.Benim 2 evladım var.Biri 7 yaşında diğeri 1 buçuk yaşında.Normalde akşam 8.30 9 arası yatarlar.o sürede de hiç giklari çıkmaz.Dün gece misafirimiz vardı.Birisi olunca küçük oğlum yatmaz.Abisi okula gittiği için erken yattı.Her neyse misafir saat 11 gibi gitti.Oğlum babası gidecek diye arkasından ağladı.Bende kapı otomatini açtım oğlumda toplam 1 dakika ya var ya yok.Kapı açma düğmesine bastı.Hemen yönetici inip kapının otomatini sökmüş.Eşim aradı kızdı niye bastınız diye bende çocuk durmadı bir iki kere bastı diye ne olacak diye bağırdım kapattım.Neyse esim sabah yine kızdı.Bende onun çocuğu gecenin 3 üne 4une kadar bağırıp yatmıyor çocuklar onun yüzünden uyuyamıyor ben bişey demiyorum da o bunu yapıyor dedim.Esimde doğru söylüyorsun gelince soralım bakalım ne diyecek kapıyı yaptırana kadar aidatı vermicem dedi.Ay resmen sinir oldum biz onun çocugunun gürültüsüne katlanıyoruz da o bizim çocuğumuz bir hareket yaptı diye kapının otomatini söktü.Aklınca tepki veriyor halbuki resmen küfür gibi hareket etti.