Kapıda çorap çıkarmak kaba bir davranış mı

Reddederim terlik giymeyi hiç sevmem

yani yerlere şap şap ayağınızla basıyorsunuz

bana gelseniz kış günü hem de, bari içeriden temiz çorap getireyim derim

yazın her türlü oluru var da kışın pek olmaz

bir de gittiğiniz ev sahibi rahatsız olabilir sizin teninizin değdiği yerlerden, mantar vs olabilir diye de düşünebilir

makul havuzda soyunma odasında vs de yazar yalın ayak gezmeyin diye

Umarım bir adam vardı canı sıkılann tarzı bir durum değildir
Bir yere gidecekseniz direkt çorapsız gidin diyecegımde ya kokuyor be hahah özellikle çorap çıkarılırken daha çok kokuyor gibi ben nedense ne yapıyor diye içimden geçirirdim.

Hiç sorun değil Ben memnun olurum evime gelip çorabını çıkarmasından

Bende çok sevmem çorap gitmeyi evde hiç giymem hatta . bir yere giderken giyerim her kez bana bakıyormuş gibi gelir rahatsız olurum siz olmuyormusunuz ?

Ben de bu hareketi yapıyorum ama benim için sebep çorap giymeyi sevmemem. Hem de çorap toz ayakkabı kiri vs tutabilen bişe olduğu için misafir gittiğim yerde insanların halılarına kirli çorapla basmak istemem. Ayıptan ziyade düşünceli bi hareket olarak görüyorum.

Kaba değil de komik..
Amaç ne yani? Evde de yalınayak mı geziyorsunuz kış günü?
Deli herhalde diye düşünürüm içimden muhtemelen.
Ben evde hep yalın ayak gezerim çorap giymemek ruh sağlığı ile alakalı bı durum değil tipta bunu yapana deli teşhisi konmuyor .bilmenizi isterim

İlk kez misafirliğine gittiğiniz bir evde, ayağınızda temiz çorap olması, yalın ayak olmamanız bir görgü kuralıdır.
Nasıl ki iş görüşmesine giderken çıplak ayak sandaletle gitmiyorsunuz, bu da onun gibi bir şey.

Ben de bu hareketi yapıyorum ama benim için sebep çorap giymeyi sevmemem. Hem de çorap toz ayakkabı kiri vs tutabilen bişe olduğu için misafir gittiğim yerde insanların halılarına kirli çorapla basmak istemem. Ayıptan ziyade düşünceli bi hareket olarak görüyorum.
Tam tersi bence düşünceli bi hareket değil. Ayağınız terli olabilir, mantar vs olabilir ne malum? Ben çok garipserdim biri evime girerken çorabinı çıkarıp şıpıdık şıpıdık gezse.

ama ayaklarınızla basıyorsunuz

yani çorap kirli de ayağımız daha mı temiz

Back
X