- 28 Aralık 2020
- 16
- -4
- 1
- 25
- Konu Sahibi Pinarqueen
Bende rahatsız oluyorumBende çok sevmem çorap gitmeyi evde hiç giymem hatta . bir yere giderken giyerim her kez bana bakıyormuş gibi gelir rahatsız olurum siz olmuyormusunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende rahatsız oluyorumBende çok sevmem çorap gitmeyi evde hiç giymem hatta . bir yere giderken giyerim her kez bana bakıyormuş gibi gelir rahatsız olurum siz olmuyormusunuz ?
Ben evde hep yalın ayak gezerim çorap giymemek ruh sağlığı ile alakalı bı durum değil tipta bunu yapana deli teşhisi konmuyor .bilmenizi isterim
Deliymisimde haberim yokmuş. çorap zekayı mı artırıyor bez parçasına ne kadar anlam yüklüyenler var Allah'ımBen evde hep yalın ayak gezerim çorap giymemek ruh sağlığı ile alakalı bı durum değil tipta bunu yapana deli teşhisi konmuyor .bilmenizi isterim
Babet çorap giyebilirsiniz ince olanlarından. Çok rahatsız etmiyor . Ben öyle yapıyorum birde ten çorap var herkezde görüyorum çok güzel ama bana kaşıntı yapıyor alerjik bünyem var..Bende rahatsız oluyorum
Mantığını ben de bilmiyorum. Küçükken ablam evine çorapla girdiğim için azarlıyordu hep ben de korkuyla çorabımı hep çıkarıyordum. Mantığının bu olabileceğini düşündüm yıllarca ve alışkanlık oldu. Zaten çorap giymeyi sevmem ben.ama ayaklarınızla basıyorsunuz
yani çorap kirli de ayağımız daha mı temiz
İki adım atınca çıkıyo onlarBabet çorap giyebilirsiniz ince olanlarından. Çok rahatsız etmiyor . Ben öyle yapıyorum birde ten çorap var herkezde görüyorum çok güzel ama bana kaşıntı yapıyor alerjik bünyem var..
kız belki çorabı deliktirAyni şey bana da yapildi bir defa
Evi pis buldu herhalde coraplari kirlenip ayakkabisini da kirletmesin diye cikartti olarak dusunmuştum. Daha sonra geldiginde corap cikartma vs yapmadi ama o gun oyle dusunmuştum.![]()
Cidden miYok çok güzel bi davranış
E terlik giyin? Çorabımı çıkarmak aklıma bile gelmezBen de bu hareketi yapıyorum ama benim için sebep çorap giymeyi sevmemem. Hem de çorap toz ayakkabı kiri vs tutabilen bişe olduğu için misafir gittiğim yerde insanların halılarına kirli çorapla basmak istemem. Ayıptan ziyade düşünceli bi hareket olarak görüyorum.
Herkes okumadan psikiyatrist oluyor nasıl oluyorsa işteDeliymisimde haberim yokmuş. çorap zekayı mı artırıyor bez parçasına ne kadar anlam yüklüyenler var Allah'ım![]()
şakadır umarımmmBirisinin evine girerken kapıda ayakkabılarımla birlikte çoraplarımı da çıkarırım hep kaba bi davranış mı sizce
ben de dışarda giydiğim herşeyi eve gelir gelmez yıkarım ama başkasının evinde aynını yapmam verdiği terliği de giyerim yaptığı yemeği de yerimEşimin abisi de her Geldigınde aynı seyı yapar her seferinde gerek yok abi desemde 6 senedır bu boyle her nereye giderse gitsin aynı sekıldedir eltim dısar kıyafetleriyle bile eve almaz temizlik hastalıgı hat safhada bu durum beni rahatsız ediyor mu kabamı hıc bunu sorgulamadım lakin onların evine gıttıgımde ben kendimi diken uzerınde ve pis hissediyorum![]()