- 10 Ekim 2014
- 32.907
- 148.396
- 798
- Konu Sahibi Pinarqueen
kız belki çorabı deliktir![]()
Nebileyim kendisi bana kiyasla oldukça tiiitizz bir hanim oldugundan dolayi benim aklima direkt evim pis diye dusunmesi geldi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız belki çorabı deliktir![]()
Bilmem çorap giymeyi sevmiyorum rahatsız oluyorum
Ona cidden mi ,buna oyle mi gercekten suna oyle mi dersiniz.Hayirdir derdiniz nedir tam ?Cidden mi
Yaz günü iosafirlige gelirken sandalet yanına siz rahatsiz olmayin diye corap mi getiriyor dostlarinizMisafirliğe çıplak ayak gitmek çok da hoş bir davranış değil. Kendi Evinde çorapsız olmak gayet normal. Yedek temiz çorap, ya da ev terliği, ayakkabısı kullanabilirsiniz. Bir misafirim böyle gelse saçma gelir, bir ihtimal ayaklarında mantar var, çorap giyemiyor ye düşünürüm
Ben kendi evimde bile çıplak ayak yerlere basamıyorumBirisinin evine girerken kapıda ayakkabılarımla birlikte çoraplarımı da çıkarırım hep kaba bi davranış mı sizce
Böyle olsa ayağı kirleneceğine çorabım kirlensin, atarım çorabı demesi gerekmez mi?Nebileyim kendisi bana kiyasla oldukça tiiitizz bir hanim oldugundan dolayi benim aklima direkt evim pis diye dusunmesi geldi.![]()
Ben de bunu merak ediyorum. Yazın sandalet giyenler birinin evine girerken ne yapıyor acabaYaz günü iosafirlige gelirken sandalet yanına siz rahatsiz olmayin diye corap mi getiriyor dostlariniz
yazin surekli sandalet giyerim.yaz sıcağında en mantiklsi bence.Ben de bunu merak ediyorum. Yazın sandalet giyenler birinin evine girerken ne yapıyor acaba![]()
Aslında burda onemlı olan sanırım karsındakıne hissettirdiğin misafir varken aynı seylerın tekrarlanması cok Hos olmuyor daha dogrusu pis algısı olusturularak bunların yapılması rahatsız ediyor insanı misafırlıge gıttıgım bır yerde kıyafet degıstıremıceme gore bende bu sefer diken uzerınde oluyorumben de dışarda giydiğim herşeyi eve gelir gelmez yıkarım ama başkasının evinde aynını yapmam verdiği terliği de giyerim yaptığı yemeği de yerim
Böyle olsa ayağı kirleneceğine çorabım kirlensin, atarım çorabı demesi gerekmez mi?
Yani her mantıklı insan bedeni yerine eşyasının kirlenmesini tercih eder, etmeli sanki![]()
Ayakkabı da kıymetli ayaktan, ahahahshBen şöyle dusundum. Simdi corapla evde gezseeee corabi kirlenseee sonra ayakkabiyi giyecek ve ayakkabi kirlenecek.
Ayakkabiyi yikamaktansa eve gidince corabi cikarip ayagini yikiyor olabilirdi.![]()
Ben ayak fetisisti oldugunu dusundum sahsenCorabi delik ya da ayagi kokuyor sanırım diye düşünürdüm kiış gunu ise. Terlik ve corap onerirdim. Kabul ederse eder etmezse etmez. Ama burda çıkarılan anlamlar aklima dahi gelmezdi.
Insanlar neyden ne cikartiyor hayretle okuyorum valla![]()