Kapıda çorap çıkarmak kaba bir davranış mı

sorun yok diyebilirsiniz öyle komplekslerim yok.
yazın sıcağında çorapsız gezemediğim için deli gibi görünebilirim sıkıntı değil.
bu beni deli yapmaz neticede bunun farkındayım sizin de farkında olmanızı dilerim.
manasız alınganlıklar yorucu çünkü..
Tartışmaniza gerek yok bence hanımlar .ancak fitne fucur hanım bizler farkındayız zaten .bize çorap giymedigimiz için deli diyen sizDiniz hatırlatmak isterim ki bende sizi uyardım. bir flashback yapın rica edeceğim

Öte yandan manasız alinganliklar diyemezsiniz çünkü hem saldırıyor hem de onu diyen siz degilmissiniz gibi davranıyorsunuz

Eltim yazın çift çorap giyer ben yaz kış giymem hiç birbirimize delimisin dememisizdir.. herkezin zevkleri nasıl farklıysa kimi sıcak kimi soğuk sever. tek siz vermissiniz konu sahibine tepkiyi delimidir diye düşünürüm diye alınganlık değil siz farklisiniz tepkilerinizi verirken ..

peki.

Tartışmaniza gerek yok bence hanımlar .ancak fitne fucur hanım bizler farkındayız zaten .bize çorap giymedigimiz için deli diyen sizDiniz hatırlatmak isterim ki bende sizi uyardım. bir flashback yapın rica edeceğim

Öte yandan manasız alinganliklar diyemezsiniz çünkü hem saldırıyor hem de onu diyen siz degilmissiniz gibi davranıyorsunuz

tartışmıyoruz. forumun amacına uygun şekilde konuşuyoruz.
benim için alınganlık çünkü. sizde rahatlıkla benim için düşünebilirsiniz. ayrıca düşüncelerim bana ait ben böyle düşünürdüm demişim düşünce şeklimi beğenmeyebilirsiniz ama bu saldırmak değil önce bu konuda anlaşalım.
bende sizin uyarınıza ihtiyacım olmadığını deli mi ne ifadesinin ille tanısı konduğunda kullanılmayacağını kibar bir dille anlattım zaten.
şarkısı bile var yapmayın..
cidden ben kışın çorapsız gezen birisi için deli mi ne diye düşündüğümde o kişinin deli mi olacağını düşündünüz anlamadım ki. ben yoldan geçen biriyim sizin için hatta hiç kimseyim. bu kadar ciddiye almayın..

Çıplak ayakla gelinmesi değilde eve girince çorabın çıkarılması garip ve rahatsız edici geldi.
Kaba mı? Bilemedim. Herkesin anlayışı farklı. Kimi misafirlikte bacak bacak üste atılmasını kimi ayak uzatılmasını kimi çorapsız ayağı kaba bulur.
Peki bu hayatımızın en önemli derdi mi? Tabii ki hayır.

Umarım bir adam vardı canı sıkılann tarzı bir durum değildir
Bir yere gidecekseniz direkt çorapsız gidin diyecegımde ya kokuyor be hahah özellikle çorap çıkarılırken daha çok kokuyor gibi ben nedense ne yapıyor diye içimden geçirirdim.
Hiç bayan konusu gibi değil dimi

Yaz günü iosafirlige gelirken sandalet yanına siz rahatsiz olmayin diye corap mi getiriyor dostlariniz
rahatsız olurum mu demişim mesajımda? Rahatsız olmam bundan, umrumda olmaz, saçma gelir.

sandalet farklı bir şey. Belli zaten neden çorap giyilmediği. O da konu sahibinin dediği gibi eve girerken çorabı çıkarıp, ayakkabının içine koymakla aynı şey değil.

konu sahibinin mesajından farklı şeyler anlıyoruz bence. ben eşe dosta gitmekten değil, yabancı ya da bildiğin misafirliğe gitmekten bahsettiğini anlıyorum mesajdan. Bu abes mi karşılanır diye sorduğunu düşünüyorum. Çünkü kendi ailene, arkadaşına giderken zaten sormazsın garip mi diye.

Kendin de çorap giymeyebilirsin o durumda, gelen de giymeyebilir. Ama mesela akşam oturmasıdır, büyük misafirliktir, hanımlar toplantısıdır kendim de karşılarken çorapsız karşılamam yani. Hatta yeri gelir, yalnız çorap değil, ev ayakkabısı giyerim.

farklı durumlardan bahsediyoruz.

Ayaklarima ve tırnaklarıma bakım yapıp şöyle güzelinden oje sürdüysem hemem çıkarırım boşuna mı yaptım o kadar. Şaka şaka:)) ama çıkarmanın gerekçesi sadece bu olabilirmiş gibi geldi

Valla bende çorap giymek hiç istemiyorum. Bekarliktan beri alışkanlık. Oğlumdada aynı huy var simdi . Ama yakinimin evi annemin ablamın evi olmadığı sürece çıkartmam aklıma da gelmez hiç. Sadece abdest alırken çıkarıyorum geri giymiyorum😂Ama bence görgü kuraliyla alakası yok gibi geldi bana.

Birisinin evine girerken kapıda ayakkabılarımla birlikte çoraplarımı da çıkarırım hep kaba bi davranış mı sizce
Kokmuş çoraplarınızdan kurtulmak için mi😂😂 ne bileyim benim aklıma ilk bu geldi.. Kardeşim okuldan geldiğinde annem ona kapıda hemen çoraplarını çıkarttırırdı mesela 😂😂

Biri bana gelirken yapsa çorabı falan delik sanar üzülür yeni bir çift veririm 🤪 ayrıca terlik verince giyiyor musunuz? Çıplak ayaklı birine kış terliği vermek istemem. Bad yaaa

rahatsız olurum mu demişim mesajımda? Rahatsız olmam bundan, umrumda olmaz, saçma gelir.

sandalet farklı bir şey. Belli zaten neden çorap giyilmediği. O da konu sahibinin dediği gibi eve girerken çorabı çıkarıp, ayakkabının içine koymakla aynı şey değil.

konu sahibinin mesajından farklı şeyler anlıyoruz bence. ben eşe dosta gitmekten değil, yabancı ya da bildiğin misafirliğe gitmekten bahsettiğini anlıyorum mesajdan. Bu abes mi karşılanır diye sorduğunu düşünüyorum. Çünkü kendi ailene, arkadaşına giderken zaten sormazsın garip mi diye.

Kendin de çorap giymeyebilirsin o durumda, gelen de giymeyebilir. Ama mesela akşam oturmasıdır, büyük misafirliktir, hanımlar toplantısıdır kendim de karşılarken çorapsız karşılamam yani. Hatta yeri gelir, yalnız çorap değil, ev ayakkabısı giyerim.

farklı durumlardan bahsediyoruz.
Ciplak ayak gitmek hoş olmaz.
Ayaginda corap yoksa mantar var belki diye bir düşünürum demissniz. Yani evet rahatsizlik belirten cümleler bunlar.
Tanidik ayagi kabul ediyor tanimadik ayagi mi kabul etmiyoruz.
Aksam oturmasi olsun, buyuk misafirlik olsun yaz gunuyse giyerim sandaletimi giyerim. Tuhaf bakanin evine de bir daha gitmem bana da gelmesin.
Ev nişanı ,sozu olur o zaman götürurum. Bazende eskiden gunler vardi o zaman hava serinse belki.

Ben merak ettiğim icin sormuştum gercekten hos görmediğiniz için öyle gelmelerini nasil geliyorlar diye.

Ciplak ayak gitmek hoş olmaz.
Ayaginda corap yoksa mantar var belki diye bir düşünürum demissniz. Yani evet rahatsizlik belirten cümleler bunlar.
Tanidik ayagi kabul ediyor tanimadik ayagi mi kabul etmiyoruz.
Aksam oturmasi olsun, buyuk misafirlik olsun yaz gunuyse giyerim sandaletimi giyerim. Tuhaf bakanin evine de bir daha gitmem bana da gelmesin.
Ev nişanı ,sozu olur o zaman götürurum. Bazende eskiden gunler vardi o zaman hava serinse belki.

Ben merak ettiğim icin sormuştum gercekten hos görmediğiniz için öyle gelmelerini nasil geliyorlar diye.
Yanlış anlamışsınız o takdirde. Rahatsız olsam, öyle yazardım. Mantar olduğunu düşündüm diyelim, bundan da rahatsız olmam, sağlık sorunu der geçerim.

Basit bir konu hakkında, ben kendi fikrimi söylemişim, siz kendi fikrinizi. Çoraptan bahsediyoruz, öyle ciddi bir mesele değil.

Merak ettiğiniz konuda, Arkadaşlarım ya da ailem çoraplı çorapsız gelmiş şu ana kadar düşünmek aklıma bile gelmedi.

onun haricinde asıl bahsettiğim misafirlik, davet tarzı yerlerde de hala hoş bir şey olduğunu düşünmüyorum, şık bir kıyafetin altında çıplak ayak bir görüntünün. Bu konuda da yalnız değilim muhtemelen, çünkü çorapsız gelen misafirim olmadı, Erkek ya da kadın. Yaz günü, bir arkadaş Evinden bahsetmiyorum tabi ki.

Back
X