Kapıda çorap çıkarmak kaba bir davranış mı

Yani bi tuhaf geldi. Terlik sevmiyor olabilirsiniz. Ama çorap degisik . Benim evime gelen arkadaşım çıkarsa bi düşündüm, noldu ayakların mi yandı derim corabin mi delik derim guler geçerim. Ama yine de tuhaf.

Şu konuda aklıma bişey geliyor yazın çorapsız geziyoruz ya misafirliğe gittiğimiz eve girerken çorap giyip de mi girmek lazım?

Kaba bir davranış değil belki ama garip yani bende evime gelen misafirin çıplak ayağını çok görmek istemem mesela bu da size garip gelebilir

Kabalık mi bilmem ama hiç hoş olmadığı kesin.

Çorabı cikarma amacınız da hijyen falan değilmiş zaten, sevmiyorsunuz diye çıkarıyormussunuz. O zaman yanınızda terlik ya da ev ayakkabısı götürün milletin evinde şap şap yere basılmaz. Benim evime gelseniz ayağınıza hemen terlik veririm, siz gittikten sonra da 90 derecede yıkarım. Gerçekten sinir bozucu yaptığınız şey, kaldı ki öyle temizlik takıntılı biri de değilim gayet rahatimdir ama okurken irrite oldum kusura bakmayın.

Teyzeme bu yüzden mantar bulaşmışti görümcesinin kızından, hala uğraşıyor tırnakları mahvoldu 🤦🏻‍♀️ sizde varsa başkasına bulaşır, başkasında varsa size bulaşır bari bu sebeple dikkat edin😐

Valla evime gelse iğrenirim falan diyenlere de şaşırdım doğrusu.

Yazın insanlar sandalet giyer gezer.
Misafirliğe özel çorap taşıdıklarını sanmıyorum.
Evinize gelse iğrenecek mısınız?

Benim soruya cevabim şu.
Ben böyle bir detaya dikkat etmem açıkçası.

Kabalık mi bilmem ama hiç hoş olmadığı kesin.

Çorabı cikarma amacınız da hijyen falan değilmiş zaten, sevmiyorsunuz diye çıkarıyormussunuz. O zaman yanınızda terlik ya da ev ayakkabısı götürün milletin evinde şap şap yere basılmaz. Benim evime gelseniz ayağınıza hemen terlik veririm, siz gittikten sonra da 90 derecede yıkarım. Gerçekten sinir bozucu yaptığınız şey, kaldı ki öyle temizlik takıntılı biri de değilim gayet rahatimdir ama okurken irrite oldum kusura bakmayın.

Teyzeme bu yüzden mantar bulaşmışti görümcesinin kızından, hala uğraşıyor tırnakları mahvoldu 🤦🏻‍♀️ sizde varsa başkasına bulaşır, başkasında varsa size bulaşır bari bu sebeple dikkat edin😐
Terlikleri 90 derecede mi yıkıyorsunuz peki çıkınca nasıl oluyorlar?

Birisinin evine girerken kapıda ayakkabılarımla birlikte çoraplarımı da çıkarırım hep kaba bi davranış mı sizce
Yoo kaba değil ama alışıldık olmadığı için şaşırtıcı. Biri benim evime gelse böyle yapsa rahatsız olmam. Kendisinin rahatsız olduğu bişey var ki bunu yapıyo diye düşünürüm. Takilinacak bişey değil.

Back
X