- 20 Temmuz 2020
- 294
- 364
- 53
- Konu Sahibi Princess Caroline
-
Hahahh öyle demeyin yahu cidden zorluyorlar mı diye korkuyorumBugün neyi kendime dert edinsem acaba
bizimkiler de mıknatıslı yapıştırıyorHahahh öyle demeyin yahu cidden zorluyorlar mı diye korkuyorum
Arkadaşlar kapının arasında sıkışmış kart bulduk. Kartın üstünde bölge servisi yazıyor. İki ay önce de aynı şey olmuştu. Bunlar reklam olsun diye kapıya kendi kartlarını bırakıyor olabilir mi yoksa birisi cidden kapıyı mı zorluyor inatla? Kartın üzerindeki numarayı aradım ama mesai saati dışında olduğu için açmadı kimse. Yarın tekrar arayacağım.
Iste biraz mantıksal yaklaşım herseyin çözümü asdadsasdas.Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler içim rahatladı. Kart plastik aslında çok sağlam değil asdadsasdas İlk bulduğumuzda babam kapıyı zorlamışlar falan demişti, ben ihtimal vermemiştim. Ama şimdi ikinci kez olduğunda biraz tırstım. Evde de tekim. Ama evet gereksiz olmuş gerçekten
Hergun kapıda bende buluyorum yapistirip gidiyorlar,yok dogalgaz,yok su, internet,kuaför diye uzayıp gidiyor.Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler içim rahatladı. Kart plastik aslında çok sağlam değil asdadsasdas İlk bulduğumuzda babam kapıyı zorlamışlar falan demişti, ben ihtimal vermemiştim. Ama şimdi ikinci kez olduğunda biraz tırstım. Evde de tekim. Ama evet gereksiz olmuş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?