• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapıda ödeme

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.454
198
Arkadaşlar merhaba
Instagram'dan bir sipariş verdim.. kapıdan ödemeli eğer aldığım ürün çıkmazsa odemeyeyim diyorum. Pek çok şey duyuyoruz.
Böyle bir süreç yaşayan oldu mu? İstediğim ürün çıkmazsa kapıda kargocu tutanak mi tutuyor nasıl oluyor?

Arkadaşlar merhaba
Instagram'dan bir sipariş verdim.. kapıdan ödemeli eğer aldığım ürün çıkmazsa odemeyeyim diyorum. Pek çok şey duyuyoruz.
Böyle bir süreç yaşayan oldu mu? İstediğim ürün çıkmazsa kapıda kargocu tutanak mi tutuyor nasıl oluyor?
Kargocu kargo paketini açtırmıyor.
Şeffaf değilse paket içini göremezsiniz.
Tahmin yolu ile kargoyu teslim alabilirsiniz

Ürünü teslim aldıktan sonra kargo paketini açabilirsiniz. Şeffaf kargo muydu? Kargocunun yapabileceği bir şey yok ki o ürünü taşıyor sadece.

Kargocu açtırmıyor.
Siz teslim alıp, iade sürecine gidiyorsunuz.

Ben elektrik süpürgesi almıştım, kütüğü açıp kontrol edeyim bir yerinde bir şey varsa almayayım dedim. Kargocu “açıp bakın ama geri götüremem, siz iade etmelisiniz sorun varsa” demişti.

Açamazsınız ürünü teslm alacaksınız kargocu gidecek snra iade söyle düşünün kargocu sadece taşıyor o bilemez ne alıp ne beklediğinizi

Arkadaşlar merhaba
Lütfen haklarımızı bilelim ve yanlış bilgilendirmede bulunmayalım. Ben kaç kez kontrol ettim açıp baktım. Konu ile ilgili alıntı :

Ürün teslim aldığınıza dair fişi imzalağınızda fişte yer alan ‘’ Ürünü eksiksiz, hasarsız teslim aldım ‘’ beyanını da kabul etmiş oluyorsunuz. Fişi imzalamadan önce mutlaka ambalajı açıp kontrol etmelisiniz. Kargo görevlisi talebinizi yerine getirmez ise fiş üzerine ‘’ Ürünü kontrol etmeden teslim aldım ‘’ ibaresini ekleyip imzalayınız.
Kargo görevlisi yanınızdan ayrılmadan ürünü hızlı bir şekilde kontrol edip , eksik bir ürün ya da hasar söz konusu ise kargocu ile hasar tespit tutanağı tutarak ürünü görevliye teslim ediniz. Kargo görevlisi hasarlı ürünü teslim almadan ayrılırsa,
bulunduğu şube ile iletişime geçerek durumu izah edip görevliyi şikayet edebilirsiniz.

Lütfen haklarımızı bilelim ve yanlış bilgilendirmede bulunmayalım. Ben kaç kez kontrol ettim açıp baktım. Konu ile ilgili alıntı :

Ürün teslim aldığınıza dair fişi imzalağınızda fişte yer alan ‘’ Ürünü eksiksiz, hasarsız teslim aldım ‘’ beyanını da kabul etmiş oluyorsunuz. Fişi imzalamadan önce mutlaka ambalajı açıp kontrol etmelisiniz. Kargo görevlisi talebinizi yerine getirmez ise fiş üzerine ‘’ Ürünü kontrol etmeden teslim aldım ‘’ ibaresini ekleyip imzalayınız.
Kargo görevlisi yanınızdan ayrılmadan ürünü hızlı bir şekilde kontrol edip , eksik bir ürün ya da hasar söz konusu ise kargocu ile hasar tespit tutanağı tutarak ürünü görevliye teslim ediniz. Kargo görevlisi hasarlı ürünü teslim almadan ayrılırsa,
bulunduğu şube ile iletişime geçerek durumu izah edip görevliyi şikayet edebilirsiniz.
Birsey imzalanıyorum ki uzun zamandir. Koronadan beri birkaip gidiyorlar zaten görevliler kapıya.
Yine de böyle bir hakkım var mi

Birsey imzalanıyorum ki uzun zamandir. Koronadan beri birkaip gidiyorlar zaten görevliler kapıya.
Yine de böyle bir hakkım var mi
Evet böyle bir hakkınız var kargo gelmeden önce müşteri hizmetlerini arayın, kargomdaki ürün hasar alabilecek bir ürün teslim almadan ve ödeme yapmadan hasar kontrolü yapmak istiyorum tüketici olarak böyle bir hakkım var, izleyeceğim prosedürü paylaşır mısınız diyin. Ayrıca instagramdan vs ürün de almayın. Butikler Trendyol heosiburada vsde de satış yapıyorlar oralardan alın, bu instagram vsde kişisel insiyatife bıraktığınız alışverişler yapmış oluyorsunuz.

Be hayatimda bir kez instagramdan urun aldim. Kiyafetti. Kargo gekdiginde paketi alip direkt actim. Ben tecrubesiz oldugumdan bunun normal oldugunu dusundum. Sonucta ürünü görüp ödeme yapilir sandim. Kargocu cok bozuldu. Söylendi. Ama iyiki de bakmisim paketten baska bir kiyafet cikti. Benim istedigimle ilgisi yoktu. Ben bunu almam dedim. Adam da alip gitti söylenerek. Sonra instagramdan urunu aldigim kisi bana tehditli mesajlar atti. Kabalasti. Ben de engelledim. Alkah tan boylece kapandı konu.

Back
X